Bestill hos oss i dag og bli en FAB VIP.Belønninger VIP

Lagerryddingssalg! Få $10 ekstra i rabatt på bestillinger over $199. Butikkdeler på plass

Få $50 i rabatt på sluttdrevne reisemotorer – kun for de første 10 enhetene! Shop Final Drive

Hvordan tømmer, spyler og fyller jeg på Bobcat Loader-kjølesystemet?

FAB HEAVY PARTS STORE

Vi er her for å veilede deg gjennom trinn-for-trinn-prosessen med å tømme, spyle og fylle på  Bobcat lasterens kjølesystem!

 

Før vi dykker inn, sørg for å samle alle nødvendige verktøy og materialer for dette foryngende eventyret. Du trenger en avløpsbeholder, en skylleløsning for kjølevæske, en hageslange, en fersk mengde kjølevæske, og selvfølgelig et snev av besluttsomhet!

 

La oss komme i gang, skal vi? følge disse enkle, men viktige trinnene:

  1. Sikkerhet først: Sørg for at Bobcat-lasterens motor er helt nedkjølt før du forsøker noen avkjøling system vedlikehold. På denne måten kan du unngå potensielle brannskader eller skader.
  1. Finn dreneringspluggen: Finn Bobcat radiator dreneringspluggen, vanligvis funnet nederst av radiatoren. Plasser avløpsbeholderen under den for å fange opp den gamle kjølevæsken.
  1. Si farvel til gammel kjølevæske: Åpne radiatorens tappeplugg og la den gamle kjølevæsken renne inn i avløpsbeholderen. Når all kjølevæsken er tappet ut, lukker du tappepluggen.
  1. Spyl ut: Det er på tide å gi din Bobcat kjølesystem en grundig rens! Følg instruksjonene på kjølevæskeskylleløsningen, og bland den med vann som anbefalt. Hell blandingen i radiatoren, og fyll den opp med rent vann til randen.
  1. Sirkuler og rens: Start  lasterens motor og la den gå i noen minutter. La kjølevæskeskylleløsningen sirkulere gjennom kjølesystemet, og fjern effektivt opphopning eller rusk. Etter den tildelte tiden, slå av motoren og la den avkjøles igjen.
  1. Tøm spyleløsningen: Åpne radiatorens tappeplugg igjen, slik at den brukte spyleløsningen kan renne helt ut i avløpsbeholderen. Sørg for at all den gamle løsningen er borte før du går videre til neste trinn.
  1. Påfyll med fersk kjølevæske: Lukk tappepluggen og forbered deg på å fylle på kjølesystemet med frisk kjølevæske av høy kvalitet. Se håndboken til lasteren din for den anbefalte kjølevæsketypen og fyll radiatoren deretter. Husk at det er bedre å overfylle litt enn å sitte igjen med utilstrekkelige kjølevæskenivåer.
  1. Finish touch: Dobbeltsjekk at radiatordekselet er godt festet. Start motoren og la den gå i noen minutter, hold øye med temperaturmåleren. Sørg for at kjølevæsken sirkulerer riktig og opprettholder optimale nivåer.

Og voila! Du har tømt, spylt og etterfylt Bobcat-lasterens kjølesystem, noe som gir den TLC det fortjener. Gå nå videre og erobre oppdrettseventyrene dine med en  laster som er så kul som mulig!

 

Legg igjen en kommentar

Merk: kommentarer må godkjennes før de publiseres.