Bestel vandaag nog bij ons en word een FAB VIP.Beloningen&VIP

Warehouse Clearance Sale! Get Extra $10 OFF on Orders Over $199. Shop Parts in Clearance

Krijg $ 50 korting op rijmotoren met eindaandrijving - alleen voor de eerste 10 eenheden! Koop eindaandrijving

Hoe u de juiste AC-compressor koopt?

How to Buy the Right AC Compressor?

Wat doet een AC-compressor?

  Het eerste wat je moet weten is wat precies een lucht conditioneringscompressor doet in uw auto. Het doel van een AC-compressor is het koelen van de lucht die door de cabine van uw voertuig beweegt. Het koelsysteem AC c ompressor is het centrale onderdeel van het aircosysteem van uw voertuig en als uw aircocompressor defect is , je krijgt geen koele lucht. De compressor begint het koelproces door een mengsel van gespecialiseerde olie en freon door het systeem te pompen.

Hoe u de juiste AC-compressor koopt

  Voordat een AC-compressor koopt , u heeft wat informatie over uw voertuig nodig. De meest voor de hand liggende informatie die nodig is, is uw exacte jaar, merk en model. Deze informatie is van cruciaal belang omdat de fabrikant de onderdelen voor verschillende modeljaren vervangt, soms zelfs binnen hetzelfde modeljaar. Om deze reden kan het zijn dat u ook de productiedatum van uw auto nodig heeft (de exacte datum waarop uw auto in de fabriek is gemaakt). Geen paniek, de productiedata zijn te vinden op de blokkering van de deur aan de bestuurderszijde, meestal in maand/jaar- of datum/maand/jaar-formaat.

  Als u om wat voor reden dan ook niet zeker bent van de fabricage en het modelnummer van uw voertuig, kunnen we u ook rechtstreeks vanaf de onderdelen voorzien van een nauwkeurige vervanging van uw AC-compressor met het onderdeelnummer van de fabrikant. Vaak is het onderdeelnummer gegraveerd op een compressor, sticker of label. Als u deze onderdeelnummers niet heeft, bel dan de plaatselijke dealer van uw autofabrikant en vraag beleefd naar het OEM-onderdeelnummer (OEM) van de onderdelenafdeling van de airconditioningcompressor in ​​uw auto hoeft u alleen maar uw bestelnummer door te geven, zodat zij het kunnen opzoeken.

Waar kan ik de juiste AC-compressor kopen?

  U moet uw behoeften duidelijk kennen en vervolgens naar onze website gaan:Fab Heavy Parts  om te kiezen om te kopen.Bedankt dat u Fab als uw koelsysteemleverancier hebt overwogen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de betrouwbare en efficiënte koeling zullen bieden die u nodig heeft om uw motor jarenlang soepel te laten draaien. 

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.