Bestel vandaag nog bij ons en word een FAB VIP.Beloningen&VIP

Warehouse Clearance Sale! Get Extra $10 OFF on Orders Over $199. Shop Parts in Clearance

Krijg $ 50 korting op rijmotoren met eindaandrijving - alleen voor de eerste 10 eenheden! Koop eindaandrijving

Hoe kan ik het koelsysteem van mijn Bobcat-lader aftappen, spoelen en opnieuw vullen?

FAB HEAVY PARTS STORE

We begeleiden u stapsgewijs door het proces van het leegmaken, doorspoelen en opnieuw vullen van uw  Bobcat koelsysteem van de lader!

 

Zorg ervoor dat je, voordat we erin duiken, alle benodigde gereedschappen en materialen verzamelt voor dit verjongende avontuur. Je hebt een opvangbak nodig, een spoeloplossing voor koelvloeistof, een tuinslang, een nieuwe partij koelvloeistof en natuurlijk een vleugje vastberadenheid!

 

Laten we aan de slag gaan, zullen we? Volg deze eenvoudige maar essentiële stappen:

  1. Veiligheid eerst: zorg ervoor dat de motor van uw Bobcat-lader volledig is afgekoeld voordat u probeert af te koelen Systeem onderhoud. Op deze manier kunt u mogelijke brandwonden of verwondingen voorkomen.
  1. Zoek de aftapplug: Zoek de Bobcat-radiator aftapplug, meestal aan de onderkant van de radiateur. Plaats uw opvangbak eronder om de oude koelvloeistof op te vangen.
  1. Neem afscheid van oude koelvloeistof: Open de aftapplug van de radiateur en laat de oude koelvloeistof in de opvangbak stromen. Zodra alle koelvloeistof is afgetapt, sluit u de aftapplug goed af.
  1. Spoel het uit: het is tijd om je Bobcat koelsysteem een grondige reiniging! Volg de instructies op uw koelvloeistofspoeloplossing en meng deze zoals aanbevolen met water. Giet het mengsel in de radiator en vul deze tot de rand met schoon water.
  1. Circuleren en reinigen: start de motor van uw lader en laat deze een paar minuten draaien. Laat de koelvloeistofspoeloplossing door het koelsysteem circuleren, waardoor ophopingen en vuil effectief worden verwijderd. Schakel na de toegewezen tijd de motor uit en laat hem weer afkoelen.
  1. De spoeloplossing afvoeren: Open de aftapplug van de radiateur nogmaals, zodat de gebruikte spoeloplossing volledig in de opvangbak kan weglopen. Zorg ervoor dat de oude oplossing verdwenen is voordat u doorgaat naar de volgende stap.
  1. Bijvullen met verse koelvloeistof: Sluit de aftapplug en bereid u voor op het bijvullen van het koelsysteem met verse, hoogwaardige koelvloeistof. Raadpleeg de handleiding van uw lader voor het aanbevolen type koelvloeistof en vul de radiateur dienovereenkomstig. Houd er rekening mee dat het beter is iets te veel te vullen dan te blijven zitten met een ontoereikend koelvloeistofpeil.
  1. Afwerking: Controleer nogmaals of de radiateurdop goed vastzit. Start uw motor en laat deze een paar minuten draaien, terwijl u de temperatuurmeter in de gaten houdt. Zorg ervoor dat de koelvloeistof goed circuleert en een optimaal niveau behoudt.

En voila! U heeft het koelsysteem van uw Bobcat-lader succesvol geleegd, doorgespoeld en opnieuw gevuld, waardoor het de TLC heeft gekregen het verdiend. Ga nu je gang en beleef je landbouwavonturen met een lader die zo cool mogelijk is!

 

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.