Bestel vandaag nog bij ons en word een FAB VIP.Beloningen&VIP

Warehouse Clearance Sale! Get Extra $10 OFF on Orders Over $199. Shop Parts in Clearance

Krijg $ 50 korting op rijmotoren met eindaandrijving - alleen voor de eerste 10 eenheden! Koop eindaandrijving

Hoe u een motorrevisiekit kiest?

How to choose an engine rebuild kit?

 

 

Mverschillende soorten motorrevisiekits

Als het gaat om het opnieuw opbouwen van een motor, is het belangrijk om de verschillen te begrijpen tussen in-frame, out-of-frame en re-ring revisiesets. Veel klanten gebruiken vaak de term ‘rebuild kit’ zonder aan te geven welk type ze nodig hebben. Als gevolg hiervan gaan we er doorgaans van uit dat ze een standaard in-frame-rebuild-kit nodig hebben, aangezien dit de meest gevraagde optie is. Het is echter van cruciaal belang om te weten dat er meerdere niveaus van revisiekits beschikbaar zijn, afhankelijk van de staat van de motoronderdelen en de specificaties van de originele uitrustingsfabrikant (OEM).

Daarnaast is het de moeite waard te vermelden dat de term 'revisiekit' vaak door elkaar wordt gebruikt met 'revisiekit', maar dat deze ook specifiek kan verwijzen naar een kit die buiten het frame valt. Om elke verwarring met betrekking tot de term ‘revisie’ te voorkomen, gebruiken we uitsluitend de term ‘herbouw’."Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het volgende artikel een algemeen overzicht geeft van de componenten die in deze motorsets zitten.

 

 

Re-ring motor revisiekit 

De re-ringkit vertegenwoordigt het kleinste type revisiekit dat beschikbaar is. Het biedt een tijdbesparende aanpak voor het opnieuw opbouwen van motoren, ervan uitgaande dat de zuigers nog steeds herbruikbaar zijn. Voordat u echter voor een herringset kiest, is het essentieel om de staat van de andere motoronderdelen te beoordelen.

 

Inhoud van de Re-ring kit   

Normaal gesproken bestaan ​​herringsets uit cilindervoeringen (indien van toepassing op de specifieke motor), zuigerveren, drijfstanglagers, hoofdlagers, drukringen (indien gebruikt in de toepassing), een cilinderkoppakkingset en een pakkingset voor oliecarter. Het is van cruciaal belang op te merken dat revisiesets geen zuigers bevatten. Af en toe kom je kits tegen die zijn gelabeld als 'zuigerloos' of 'zonder zuigers', wat in wezen re-ringkits zijn. De term "re-ring" komt voort uit het feit dat hoewel de zuigers in een motor worden hergebruikt, de ringen moeten worden vervangen tijdens het proces waarbij ze uit de cilinder worden verwijderd. Daarom verwijst de term "opnieuw rinkelen" naar de actie waarbij de ringen op de bestaande zuigers worden vervangen.

 

Copnieuw bellen a opnieuw ringen kit 

Een herringset is geschikt voor mensen die hun motor willen opfrissen door middel van een revisie, maar nog steeds over zuigers in goede staat beschikken. Door alle gevoeligere componenten zoals ringen, lagers en pakkingen te vervangen, terwijl de zuigers behouden blijven, kunnen aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd op het gebied van zowel onderdelen als arbeid. Bovendien kan dit type herbouw worden uitgevoerd terwijl de motor in het chassis blijft, wat resulteert in lagere arbeidskosten.

 

Inframe motor herbouwen kits 

Een inframe motorrevisiekit is een uitgebreid pakket dat is ontworpen om het herbouwproces van uw motor te vergemakkelijken. Vergeleken met de reparatieoptie buiten het frame is een inframekit minder tijdrovend en biedt hij een uitgebreider assortiment componenten dan een re-ringkit. Het is echter van cruciaal belang dat u een set aanschaft die speciaal is ontworpen voor uw motormodel.

 

Inhoud van de Inframe kit 

Wanneer u investeert in een revisiekit voor het inframe, kunt u een reeks essentiële componenten verwachten die zullen bijdragen aan de succesvolle restauratie van uw motor. Ten eerste bevat de kit altijd zuigers, samen met de benodigde zuigeronderdelen zoals ringen en pennen. Tenzij de motor een motor met bovenboring of mouwloze motor is, bestaat een inframekit bovendien uit cilindervoeringen en voeringafdichtingen.

Naast de bovengenoemde componenten bevatten inframekits doorgaans drijfstanglagers, hoofdlagers en drukringen (indien van toepassing op de motor). Er is ook een oliecarterpakking meegeleverd om een ​​veilige afdichting te garanderen. Bovendien bevat de set een pakkingset voor de bovenste motor, die bestaat uit een koppakkingset en een selectie extra pakkingen die speciaal zijn ontworpen voor het bovenste gedeelte van de motor.

 

Choes een inframe kit  

De populariteit van inframe revisiekits komt voort uit hun vermogen om alle benodigde componenten te leveren die nodig zijn voor een volledige motorrevisie. Met de meegeleverde zuigers en zuigerpennen zijn deze sets een uitstekende keuze als u vermoedt dat uw huidige zuigers mogelijk niet in optimale staat zijn. Door te kiezen voor een inframekit vermijdt u het risico dat u uw motor in de nabije toekomst opnieuw moet opbouwen.

Zoals de naam al doet vermoeden, kan een inframekit worden geïnstalleerd terwijl de motor binnen het frame van het voertuig blijft. Deze functie bespaart niet alleen kostbare tijd, maar verlaagt ook de arbeidskosten, omdat het niet nodig is de motor uit het voertuig te verwijderen tijdens het herbouwproces. Dit gemak maakt inframekits een populaire keuze onder motorrebuilders.

 

Buiten-frame emotor rebuild khet is

Onze out-of-frame motorrevisiekits zijn de ultieme oplossing voor een uitgebreide motorrevisie. Deze kits bieden het meest uitgebreide assortiment componenten vergeleken met andere kitniveaus, waardoor wordt gezorgd dat voor elk onderdeel dat vervangen moet worden, wordt gezorgd. Hoewel de installatie ervan meer arbeidstijd vergt, zijn de voordelen de moeite waard, omdat het ongelijkmatige slijtage helpt voorkomen door meerdere onderdelen tegelijk te vervangen.

 

Inhoud van de buitenframekit

Onze Out-of-Frame Kit bevat alle basiscomponenten die in een inframekit voorkomen, zoals cilindervoeringen, voeringafdichtingen, zuigers, pennen, ringsets, stanglagers, hoofdlagers en drukringen (indien van toepassing). Wat onze Out-of-Frame Kit echter onderscheidt, is de toevoeging van verschillende upgrades. De koppakkingset wordt geüpgraded naar een revisiepakkingset, of zowel een bovenmotor als een ondermotorpakkingset. De specifieke inhoud van de revisiepakkingset kan variëren afhankelijk van het motormodel, maar deze bevat over het algemeen alle benodigde pakkingen en afdichtingen die nodig zijn bij het verwijderen van de motor van het chassis. Bovendien bevatten alle buitenframesets, behalve die ontworpen voor Detroit-dieselmotoren, ook krukasafdichtingen voor en achter.

 

Kiezen een rlight out-of-frame kit

Als het gaat om het opnieuw opbouwen van uw motor, is onze Out-of-Frame Kit de uitgebreide oplossing die u nodig heeft. Het is specifiek ontworpen voor situaties waarin een volledige revisie vereist is, zonder enig compromis op de tijd die nodig is om het proces te voltooien. In de dieselwereld is deze kit essentieel wanneer de motor uit het frame van het voertuig moet worden getrokken. Als u over de luxe van tijd beschikt en bereid bent wat extra te investeren, zorgt de keuze voor onze Out-of-Frame Kit ervoor dat u elk mogelijk onderdeel vervangt dat mogelijk aandacht nodig heeft tijdens het herbouwproces. Met deze kit kunt u erop vertrouwen dat u alles heeft wat u nodig heeft voor een grondige en succesvolle motorrevisie.

 

Bij Fab Heavy Parts kunt u honderden motorrevisiesets financieren, inclusief componenten zoals cilindervoeringen, zuigers, pennen, ringensets, drijfstanglagers, hoofdlagers en drukringen, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, klepgeleiders, klepzittingen, motorpakkingset, enz.

https://www.fabheavyparts.com/collections/engine-overhaul-kit

 

Populaire motorrevisiesets

1. Revisie-ombouwset voor Caterpillar CAT C6.6 Motor

Revisie-revisiekit voor Caterpillar KAT C6.6 Motor

Toepassing: modellen met CAT C6.6 Motor

Inhoud:

1 set revisiepakkingsets

6 cilindervoeringen, halffabrikaat

6 zuigers, STD,6 zuigerpennen

12 borgringen, 6 stangbussen

Set ringen voor 6 zuigers, STD

1 set hoofdlagers, 1 set stanglagers

1 set drukringen, 12 inlaatkleppen

12 uitlaatkleppen, 24 klepgeleiders

12 zittingen van inlaatkleppen, 12 zittingen van uitlaatkleppen

*De cilindervoeringen in deze set zijn halfafgewerkt. 

Ze vereisen extra bewerking.

 

2. Yanmar-motor 4TNV98C 4TNV98CT-NMS revisie-revisiekit

Yanmar-motor 4TNV98C 4TNV98CT-NMS revisie Herbouwkit

Toepassing: modellen met Yanmar-engine 4TNV98C 4TNV98CT-NMS

Inhoud:

1 set revisiepakkingsets, 4 cilindervoeringen

4 zuigers STD,4 zuigerpennen

8 borgringen, 4 stangbussen

1 Set zuigerveren,1 Set Hoofdlagers

1 set stanglagers, 1 set druklagers

4 inlaatkleppen, 4 uitlaatkleppen

8 klepgeleiders, 4 zittingen van inlaatkleppen

4 zittingen van uitlaatkleppen

*De cilindervoeringen in deze set zijn halfafgewerkt. 

Ze vereisen extra bewerking.

 

3. Kubota D1005 motorrevisie-revisieset voor tractor

Kubota D1005 motorrevisie-revisieset voor tractor B7500 B2100 B2320 met +0.5 Zuiger

Motornummer: D1005

Deze kit wordt geleverd met oversized 0.Zuigers en ringen van 50 mm.

Toepassing: Kubota B2100DT B2100HST-D B2100HST-DB B7500DT B7500HSB B7510DT B7510DTN B7510HSD B2320DT B2320DTN B2320DWO B2320HSD

Inhoud:

Zuiger: 1 set.Cilindervoering: 1 set

Zuigerpen: 1 set,Zuigerveer: 1 set

Zuigerbreuk: 1 set,Zuigerpenbus: 1 set

Drijfstanglager: 1 set, Hoofdlager: 1 set

Volledige pakkingset: 1 set,Klepgeleider: 1 set

Inlaatklep: 1 set, Uitlaatklep: 1 set

Inlaatklepzitting: 1 set,Uitlaatklepzitting: 1 set

Tuwschijf: 1 set

*De cilindervoeringen in deze set zijn halfafgewerkt. 

Ze vereisen extra bewerking.

 

4. Revisie-revisieset voor Hino N04CT-motor

Revisie-revisiekit voor Hino N04CT-motor

Toepassing: Motor Hino N04CT

Inhoud:

1 set revisiepakkingsets, 4 cilindervoeringen

4 zuigers STD,4 zuigerpennen

8 borgringen, 4 stangbussen

1 Set zuigerveren,1 Set Hoofdlagers

1 set stanglagers, 1 set druklagers

4 inlaatkleppen, 4 uitlaatkleppen

8 klepgeleiders, 4 zittingen van inlaatkleppen

4 zittingen van uitlaatkleppen

*De cilindervoeringen in deze set zijn halfafgewerkt. 

Ze vereisen extra bewerking.

 

FAB Heavy Onderdelen kunnen u helpen met uw behoeften

Welkom bij Fab Heavy Parts' online catalogus, waar u een prachtige reeks motorrevisiekits. We hebben een gevarieerde selectie om aan uw behoeften te voldoen. Ons deskundige onderdelenteam staat tot uw beschikking en staat klaar om u bij elke stap te helpen.

1 commentaar

Looking for an in frame rebuild kit for a Yanmar 3T84T (46hp turbo). In a compact tractor, approx year 1985. Or, better yet, a short block of this engine or direct replacement for it.

Joel Coffey,

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.