Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Hvordan velge et motorgjenoppbyggingssett?

How to choose an engine rebuild kit?

 

 

Men type motorgjenoppbyggingssett

Når det gjelder å gjenoppbygge en motor, er det viktig å forstå forskjellene mellom gjenoppbyggingssett i rammen, utenfor rammen og gjenoppbyggingssett. Mange kunder bruker ofte begrepet «rebuild kit» uten å spesifisere hvilken type de trenger. Som et resultat antar vi vanligvis at de krever et standard gjenoppbyggingssett i rammen, siden det er det mest etterspurte alternativet. Det er imidlertid viktig å merke seg at det er flere nivåer av gjenoppbyggingssett tilgjengelig, avhengig av tilstanden til motordelene og spesifikasjonene fra produsenten av originalutstyr (OEM).

I tillegg er det verdt å nevne at begrepet "overhalingssett" ofte brukes om hverandre med "gjenoppbyggingssett", men det kan også spesifikt referere til et sett utenfor rammen. For å unngå forvirring knyttet til begrepet "overhaling", bruker vi utelukkende begrepet "rebuild"."Det er viktig å huske på at den følgende artikkelen gir en generell oversikt over komponentene som er inkludert i disse motorsettene.

 

 

Re-ring motor gjenoppbyggingssett 

Re-ring-settet representerer den minste typen rebuild kit som er tilgjengelig. Det tilbyr en tidseffektiv tilnærming til motorgjenoppbygging, forutsatt at stemplene fortsatt kan gjenbrukes. Før du velger et re-ring-sett, er det imidlertid viktig å vurdere tilstanden til de andre motorkomponentene.

 

Innhold i Re-ring settet   

Vanligvis består omringningssett av sylinderforinger (hvis aktuelt for den spesifikke motoren), stempelringer, vevstagslagre, hovedlagre, trykkskiver (hvis brukt i applikasjonen), et sylinderhodepakningssett og en oljepanne pakningssett. Det er viktig å merke seg at re-ring rebuild kits ikke inkluderer stempler. Noen ganger kan du komme over sett merket som "stempelfrie" eller "uten stempler", som egentlig er re-ring-sett. Begrepet "re-ring" stammer fra det faktum at mens stemplene i en motor gjenbrukes, bør ringene byttes ut under prosessen med å fjerne dem fra sylinderen. Derfor refererer begrepet "re-ring" til handlingen med å erstatte ringene på de eksisterende stemplene.

 

Choosing a re-ring sett 

Et re-ring-sett er egnet for personer som ønsker å friske opp motoren gjennom en ombygging, men fortsatt har stempler i god stand. Ved å erstatte alle de mer utsatte komponentene som ringer, lagre og pakninger, samtidig som stemplene beholdes, kan det oppnås betydelige kostnadsbesparelser både når det gjelder deler og arbeidskraft. Dessuten kan denne typen ombygging utføres mens motoren holdes i chassiset, noe som resulterer i reduserte arbeidsutgifter.

 

Inframe motor rebuild sett 

En inframe motorgjenoppbyggingssett er en omfattende pakke designet for å lette ombyggingsprosessen til motoren din. Sammenlignet med reparasjonsalternativet utenfor rammen, er et innrammesett mindre tidkrevende samtidig som det tilbyr et mer omfattende utvalg av komponenter enn et re-ringsett. Det er imidlertid avgjørende å sikre at du kjøper et sett spesielt designet for din motormodell.

 

Innhold i Inframe settet 

Når du investerer i et innbygget ombyggingssett, kan du forvente å finne en rekke viktige komponenter som vil bidra til vellykket restaurering av motoren din. For det første vil settet alltid inkludere stempler, sammen med nødvendige stempelkomponenter som ringer og pinner. I tillegg, med mindre motoren er en hovedboring eller hylseløs motor, vil et innrammesett også bestå av sylinderforinger og foringstetninger.

I tillegg til de nevnte komponentene, inkluderer innrammesett vanligvis stanglager, hovedlager og skyveskiver (hvis aktuelt for motoren). En oljepannepakning følger også med for å sikre en sikker forsegling. Videre vil settet inneholde et øvre motorpakningssett, som består av et toppakningssett og et utvalg ekstra pakninger spesielt designet for den øvre delen av motoren.

 

Choosing et inframe sett  

Populariteten til inframe rebuild kits stammer fra deres evne til å tilby alle nødvendige komponenter som kreves for en komplett motorrekonstruksjon. Med inkludering av stempler og stempelstifter er disse settene et utmerket valg hvis du mistenker at dine nåværende stempler kanskje ikke er i optimal stand. Ved å velge et innrammesett kan du unngå risikoen for å måtte bygge om motoren igjen i nær fremtid.

Som navnet antyder, kan et rammesett installeres mens motoren forblir innenfor kjøretøyets ramme. Denne funksjonen sparer ikke bare verdifull tid, men reduserer også arbeidskostnadene siden det ikke er nødvendig å fjerne motoren fra kjøretøyet under ombyggingsprosessen. Denne bekvemmeligheten gjør innrammesett til et populært valg blant motorombyggere.

 

Utenfor rammen engine rebuild kdens

Våre out-of-frame Motorgjenoppbyggingssett er den ultimate løsningen for en omfattende motoroverhaling. Disse settene tilbyr det mest omfattende utvalget av komponenter sammenlignet med andre settnivåer, og sikrer at alle deler som kan trenge utskifting blir tatt hånd om. Selv om det krever mer arbeidstid å installere, er fordelene vel verdt det, da det bidrar til å forhindre ujevn slitasje ved å skifte ut flere deler samtidig.

 

Innhold i Out-of-Frame-settet

Vårt Out-of-Frame-sett inkluderer alle de grunnleggende komponentene som finnes i et innrammesett, for eksempel sylinderforinger, foringspakninger, stempler, pinner, ringsett, stanglagre, hovedlagre og trykkskiver (hvis aktuelt). Det som imidlertid skiller Out-of-Frame-settet vårt, er inkluderingen av flere oppgraderinger. Toppakningssettet er oppgradert til et overhalingspakningssett, eller både et øvre motor og et nedre motorpakningssett. Det spesifikke innholdet i overhalingspakningssettet kan variere avhengig av motormodellen, men det gir vanligvis alle nødvendige pakninger og tetninger som kreves når du fjerner motoren fra chassiset. I tillegg inkluderer alle Out-of-Frame-sett, bortsett fra de som er designet for Detroit Diesel-motorer, også fremre og bakre veivakseltetninger.

 

Velge a right Out-of-Frame Kit

Når det gjelder å bygge om motoren din, er vårt Out-of-Frame-sett den omfattende løsningen du trenger. Den er spesielt utviklet for situasjoner der en fullstendig overhaling er nødvendig, uten at det går på akkord med tiden det tar å fullføre prosessen. I dieselverdenen er dette settet essensielt når motoren må trekkes ut fra kjøretøyets ramme. Hvis du har luksusen av tid og er villig til å investere litt ekstra, vil valg av vårt Out-of-Frame-sett sikre at du erstatter alle mulige komponenter som kan trenge oppmerksomhet under gjenoppbyggingsprosessen. Med dette settet kan du ha trygghet og vite at du har alt du trenger for en grundig og vellykket motoroverhaling.

 

Fab Heavy Parts kan du finansiere 100-vis av motoroverhalingssett inkludert komponenter som sylinderforinger, stempler, pinner, ringsett, stanglager, hovedlager, og trykkskiver, inntaksventiler, eksosventiler, ventilføringer, ventilseter, motorpakningssett, etc.

https://www.fabheavyparts.com/collections/engine-overhaul-kit

 

Populære motorgjenoppbyggingssett

1. Overhaling ombyggingssett for Caterpillar CAT C6.6 Motor

Overhaul Rebuild Kit for Caterpillar CAT C6.6 Motor

Applikasjon: Modeller med CAT C6.6 Motor

Innhold:

1 sett med overhalingspakningssett

6 sylindrede foringer, halvferdige

6 stempler, STD,6 stempler

12 snapringer, 6 stangbøssinger

Sett ringer for 6 stempler, STD

1 sett med hovedlager, 1 sett med stanglager

1 sett med trykkskive, 12 inntaksventiler

12 eksosventiler, 24 ventilføringer

12 inntaksventilseter, 12 eksosventilseter

*Sylinderforingene i dette settet er halvferdige. 

De krever ekstra maskinering.

 

2. Yanmar Engine 4TNV98C 4TNV98CT-NMS Overhaling Rebuild Kit

Yanmar Engine 4TNV98C 4TNV98CT-NMS Overhaul Gjenoppbygg kit

Applikasjon: Modeller med Yanmar Engine 4TNV98C 4TNV98CT-NMS

Innhold:

1 sett med overhalingspakningssett, 4 sylindrede foringer

4 stempler STD, 4 stempler

8 snapringer, 4 stangbøssinger

1 sett med stempelringer, 1 sett med hovedlager

1 sett med stanglager, 1 sett med trykklager

4 inntaksventiler, 4 eksosventiler

8 ventilføringer, 4 inntaksventilseter

4 Eksosventilseter

*Sylinderforingene i dette settet er halvferdige. 

De krever ekstra maskinering.

 

3. Kubota D1005 gjenoppbyggingssett for motoroverhaling for traktor

Kubota D1005 Overhalingssett for motoroverhaling for traktor B7500 B2100 B2320 med +0.5 Stempel

Motornummer: D1005

Dette settet kommer med overdimensjonert 0.50 mm stempler og ringer.

Applikasjon: Kubota B2100DT B2100HST-D B2100HST-DB B7500DT B7500HSB B7510DT B7510DTN B7510HSD B2320DT B2320DTN B2320DWO B2320HSD

Innhold:

Stempel: 1 sett .Sylinderforing: 1 sett

Stempelstift: 1 sett, Stempelring: 1 sett

Stempelfeste: 1 sett, Stempelpinnebøssing: 1 sett

Con stang lager: 1 sett, Hovedlager: 1 sett

Fullpakningssett: 1 sett, Ventilføring: 1 sett

Inntaksventil: 1 sett, Eksosventil: 1 sett

Inntaksventilsete: 1 sett, Eksosventilsete: 1 sett

Trykkskive: 1 sett

*Sylinderforingene i dette settet er halvferdige. 

De krever ekstra maskinering.

 

4. Overhaling Rebuild Kit for Hino N04CT Engine

Overhaul Rebuild Kit for Hino N04CT Engine

Applikasjon: Engine Hino N04CT

Innhold:

1 sett med overhalingspakningssett, 4 sylindrede foringer

4 stempler STD, 4 stempler

8 snapringer, 4 stangbøssinger 

1 sett med stempelringer, 1 sett med hovedlager

1 sett med stanglager, 1 sett med trykklager

4 inntaksventiler, 4 eksosventiler

8 ventilføringer, 4 inntaksventilseter

4 Eksosventilseter

*Sylinderforingene i dette settet er halvferdige. 

De krever ekstra maskinering.

 

FAB Heavy Deler Kan hjelpe med dine behov

Velkommen til Fab Heavy Parts' nettkatalogen, hvor du kan utforske en herlig rekke motorgjenoppbyggingssett. Vi har et variert utvalg for å imøtekomme dine behov. Vårt kunnskapsrike deleteam står til din disposisjon, klare til å hjelpe deg hele veien.

1komento

Looking for an in frame rebuild kit for a Yanmar 3T84T (46hp turbo). In a compact tractor, approx year 1985. Or, better yet, a short block of this engine or direct replacement for it.

Joel Coffey,

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.