Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Grunnleggende om hydraulisk pumpe: hva du trenger å vite

Hydraulic pump basics: what you need to know

 

Enten du er en erfaren tekniker, en dyktig bygningsarbeider, en kunnskapsrik ingeniør eller en dyktig mekaniker som arbeider med hydrauliske pumper og tilhørende systemer, er det avgjørende å ha en omfattende forståelse av de grunnleggende prinsippene bak hydrauliske pumper. Ved å gjøre det kan du sikre at du bruker systemet riktig og oppnår optimal ytelse.

Til å begynne med kan hydrauliske pumper kategoriseres i tre grunnleggende typer: vingepumper, girpumper og stempelpumper. Hver av disse typene har ulike varianter, sammen med en rekke andre komponenter som er viktige å forstå ved planlegging, implementering og vedlikehold av hydrauliske systemer.

 

 

Hva gjør egentlig en hydraulisk pumpe?

Mens et hydraulisk system er i drift, utfører en hydraulisk pumpe to primære funksjoner. For det første konverterer den mekanisk energi til væskekraft ved å trekke olje fra reservoaret og inn i pumpeinnløpet.

For det andre pumper den væsken gjennom pumpeutløpet, og tvinger den inn i det hydrauliske systemet. Disse funksjonene betraktes som mekaniske handlinger, da de involverer bevegelse og manipulering av væsken.

 

Skaper en hydraulisk pumpe trykk?

Det er viktig å merke seg at hydrauliske pumper ikke skaper trykk for å drive hydraulikkvæsken gjennom systemet, som noen feilaktig antar. I stedet genererer pumper væskestrøm, ikke trykk. Når væsken strømmer gjennom systemet, møter den motstand, som igjen skaper det nødvendige trykket for å overvinne denne motstanden og la væsken flyte jevnt.

 

Dulike klassifiseringer av hydraulisk  pumper

Alle hydrauliske pumper faller inn i en av to kategorier: ikke-fortrengningspumper eller positivt fortrengningspumper.

Ikke-positive fortrengningspumper – Disse pumpene gir en jevn strøm av væske. De er spesielt godt egnet for lavtrykkssystemer. Det er imidlertid viktig å merke seg at strømningshastigheten kan variere etter hvert som systemtrykket endres.

Pumper med positiv fortrengning - På den annen side er pumper med positiv fortrengning ofte brukt i hydrauliske høytrykkssystemer. I motsetning til ikke-fortrengningspumper, er det ingen glidning i fortrengningspumper. I tillegg er det mulig å kontrollere og justere pumpens hastighet etter behov, noe som gir større fleksibilitet og presisjon i hydrauliske applikasjoner.

 

Vanlige hydraulisk pumpe komponenter

Hydrauliske pumper, hjertet i ethvert hydraulisk system, består av ulike komponenter som arbeider sammen for å sikre effektiv og pålitelig ytelse. Selv om de spesifikke komponentene kan variere avhengig av typen pumpe, er det flere nøkkelelementer som vanligvis finnes i alle hydrauliske pumper.

 

  1. Pumpehus: Dette solide utvendige dekselet fungerer som beskyttelsesskjoldet for de interne komponentene i pumpen. Den beskytter de ømfintlige delene mot ytre elementer og potensiell skade.
  1. Pumpeaksel: Pumpeakselen er ansvarlig for rotasjonen og bevegelsen av pumpehjulet inne i pumpen. Den overfører kraft fra drivmotoren til pumpehjulet, slik at pumpen kan generere det nødvendige hydrauliske trykket.
  1. Tetninger: Hydrauliske pumper har tetninger på forskjellige steder for å forhindre væskelekkasjer. Disse tetningene opprettholder integriteten til det hydrauliske systemet, og sikrer at hydraulikkvæsken forblir inne i pumpen og ikke slipper ut.

 

I tillegg til de vanlige komponentene nevnt ovenfor, er det flere andre komponenter som kan være til stede i hydrauliske pumper, avhengig av deres spesifikke design og formål:

 

  • Tilbakeslagsventil: En tilbakeslagsventil tillater flyt av hydraulikkvæske i én retning samtidig som den forhindrer tilbakestrømning. Det sikrer at væsken beveger seg i ønsket retning, og øker den totale effektiviteten til det hydrauliske systemet.
  • Gir: Noen hydrauliske pumper bruker gir for å overføre kraft og skape hydraulisk trykk. Disse girene griper sammen for å generere den nødvendige strømmen av hydraulikkvæske.
  • Load Sense Controls: Last sense-kontroller brukes i visse hydrauliske pumper for å justere pumpens ytelse basert på systemets behov. Ved å overvåke lasttrykket, optimerer disse kontrollene pumpens ytelse og forhindrer for høyt energiforbruk.
  • Stempler: Stempler finnes ofte i stempelpumper og er ansvarlige for å skape pumpevirkningen. Når stemplene beveger seg frem og tilbake, trekker de inn og skyver ut hydraulikkvæske, og genererer det nødvendige trykket.
  • Rotorer: Rotorer er avgjørende komponenter i rotasjonspumper, for eksempel vinge- eller skruepumper. Disse roterende elementene skaper det nødvendige trykket ved å fange og fortrenge hydraulikkvæsken.
  • Momentbegrenserkontroller: Dreiemomentbegrenserkontroller beskytter pumpen og drivmotoren mot for høyt dreiemoment, og forhindrer skade på systemet. Disse kontrollene sikrer at pumpen fungerer innenfor sikre grenser, og forlenger dens levetid.
  • Kompensatorer: Kompensatorer brukes i noen hydrauliske pumper for å regulere trykket og strømningshastigheten til hydraulikkvæsken. De opprettholder en jevn ytelse, selv under varierende belastningsforhold, og gir stabilitet og presisjon til det hydrauliske systemet.
  • Elektroniske fortrengningskontroller: I moderne hydrauliske pumper brukes elektroniske fortrengningskontroller for å justere pumpens fortrengning ved behov. Disse kontrollene gir presis kontroll over pumpens ytelse, noe som muliggjør effektiv drift i forskjellige bruksområder.
  • Fjærer: Fjærer brukes i visse typer hydrauliske pumper for å hjelpe til med bevegelse og plassering av ulike komponenter. De bidrar til jevn drift og stabilitet til pumpen.
  • Trykkventiler: Trykkventiler spiller en avgjørende rolle for å opprettholde de ønskede trykknivåene i det hydrauliske systemet. Disse ventilene regulerer strømmen av hydraulikkvæske og beskytter systemet mot overtrykkssituasjoner.
  • Trykkkompensatorer: Trykkkompensatorer er ansvarlige for å justere pumpens ytelse som svar på endringer i systemtrykket. De sikrer et konstant trykknivå, og forbedrer den generelle ytelsen og stabiliteten til det hydrauliske systemet.

 

Hvordan velge en perfekt hydraulisk pumpe

Å velge den perfekte pumpen for dine spesifikke behov kan være en spennende reise fylt med muligheter! La oss dykke ned i faktorene som vil hjelpe deg å ta den beste avgjørelsen for søknadene dine:

 

  1. Systemdesign: Ta hensyn til systemets unike design. Krever det en kompakt pumpe som kan passe sømløst inn i trange rom, eller er det plass til en større og mer robust pumpe?
  1. Væskestrømningshastighet: Bestem ønsket strømningshastighet for væsken. Leter du etter en pumpe som kan levere en høy strømningshastighet for å møte krevende krav, eller er en lavere strømningshastighet tilstrekkelig for ditt bruk?
  1. Trykkhensyn: Vurder om applikasjonene dine krever høytrykks- eller lavtrykkspumpekapasitet. Dette vil bidra til å begrense alternativene og sikre optimal ytelse.
  1. Hydraulikkvæskekompatibilitet: Vurder hvilken type hydraulikkvæske som brukes i systemet ditt. Ulike pumper er designet for å håndtere spesifikke væsker, så det er avgjørende å velge en pumpe som er kompatibel med væsken din for å sikre effektiv drift.
  1. Maksimalt driftstrykk: Bestem det maksimale trykket som pumpen din trenger å håndtere. Denne informasjonen vil hjelpe deg å velge en pumpe som tåler kravene til dine applikasjoner uten at det går på bekostning av ytelsen.
  1. Vedlikeholdskrav: Vurder hvor mye vedlikehold pumpen din vil kreve. Noen pumper er designet for minimalt vedlikehold, mens andre kan kreve mer regelmessig vedlikehold. Velg en pumpe som stemmer overens med dine vedlikeholdspreferanser og evner.
  1. Pumpebyttekostnader: Vurder de langsiktige kostnadene forbundet med pumpeskifting. Selv om innledende investering er viktig, er det like viktig å ta med de potensielle utgiftene til fremtidige erstatninger. Å velge en pålitelig og holdbar pumpe kan spare deg penger i det lange løp.
  1. Variabel fortrengning: Bestem om du trenger en pumpe med variabel fortrengningsevne. Denne funksjonen lar deg justere utgående strømningshastighet, noe som gir fleksibilitet og kontroll over systemets ytelse.

 

Ved å vurdere disse faktorene nøye, vil du være godt rustet til å velge den pumpen som passer perfekt til dine behov. Føl deg trygg på avgjørelsen din, vel vitende om at du har tatt alle nødvendige aspekter i betraktning. Lykke til med pumpingen!

 

Populære hydrauliske pumper

 

1. Hydraulikkpumpe for Komatsu hjullaster 

For Komatsu hjullaster WA200-5 WA200-5L WA200PTL-5 Hydraulikkpumpe
705-56-26080

Applikasjon:

Komatsu hjullaster WA200-5 WA200-5L WA200PTL-5

Tilpasningsdetaljer:

WA200-5 S/N 65001-UP (oversjøisk versjon), WA200PTL-5 S/N 65001-UP
WA200-5-SS S /N 65001-UP, WA200L-5 S/N 65001-UP
WA200PT-5 S/N 65001-UP (Parallell Linkage Spec.), WA200-5 S/N 65001-UP
WA200-5-SN S/N 65001-UP, WA200-5 S/N H50001 - Opp
WA200PT-5 S/N H60051 - Opp, WA200-5L S/N A82001-UP
WA200PT-5L S /N A89001-UP, WA200-5 S/N B10001-UP

Oppgrader din Komatsu-hjullaster med WA200-5 WA200-5L WA200PTL-5 Hydraulikkpumpe 705-56-26080! Opplev forbedret ytelse og effektivitet som aldri før. Gjør deg klar til å erobre enhver oppgave med letthet. Ikke gå glipp av denne utrolige oppgraderingen for lasteren din. Få din nå!

 

2. Ny hydraulikkpumpe for Kubota

Ny hydraulikkpumpe 3A111-82202 3A111-82204 for Kubota M4700 M5400 M6800 M8200 M9000

Tilstand: ny, ettermarked

Delenummer: 3A111-82202, 3A111-82204, 3A11182202, 3A11182204

Kompatible modeller:
Kubota traktor M4700 M4700DT M5400 M5400DT M6800 M8200 M9000
M6800 / M6800S (2wd / Rops) - J13000 HYDRAUL / 7 Rops) - J13500 HYDRAULISK PUMPE [KOMPONENT DELER]
M6800DT / M6800SDT (dobbel trekkraft 4wd / Rops) - J13000 HYDRAULISK PUMPE
M6800DT / M6800SDT (dobbel trekkraft 4wd / Rops) - J13500 HYDRAULICON [8COMP0DRA] (Hydraulisk skyttel, 4wd / Rops) - J13000 HYDRAULISK PUMPE

Den kraftige Hydraulikkpumpen 3A111-82202 3A111-82204, spesialdesignet for Kubota M4700, M5400, M6800, M8200 og M9000-modeller. Oppgrader maskineriet med denne førsteklasses hydraulikkpumpen og opplev forbedret ytelse som aldri før. Ikke gå glipp av denne muligheten til å ta Kubota til neste nivå!

 

3. Hydraulikkpumpe for Caterpillar

Hydraulikkpumpe 201-0920 for Caterpillar CAT gravemaskin 301.5 301.6 301.8

Delenummer: 201-0920, 2010920, CA2010920, 202-0879, 2020879, CA2020879

Anvendelse: Passer til Caterpillar CAT gravemaskin: 301.5, 301.6, 301.8

Hydraulikkpumpe 201-0920, spesialdesignet for Caterpillar CAT gravemaskinmodeller 301.5, 301.6 og 301.8 Denne kraftige pumpen er konstruert for å levere eksepsjonell ytelse og pålitelighet, og sikrer jevn drift og maksimal produktivitet på arbeidsplassen din. Oppgrader gravemaskinen din i dag med hydraulisk pumpe 201-0920 og opplev forskjellen den utgjør i prosjektene dine.

 

4.  Hydraulisk pumpe VOE for Volvo

Hydraulikkpumpe VOE 11117047 for Volvo DA25D DA30D A25D A30D A25F A25G A30F A30G A25E A30E

Delenummer: VOE11117047, VOE 11117047, 11117047

Anvendelse: Passer for Volvo artikulerte dumpere: DA25D, DA30D, A25D, A30D, A25F, A25G, A30F, A30G, A25E, A30E, A25E 4x4, A25D 4x4

Hydraulikkpumpe VOE 11117047 for en rekke Volvo-modeller, inkludert DA25D, DA30D, A25D, A30D, A25F, A25G, A30F, A30G, A205E og A. Denne førsteklasses pumpen er designet for å levere eksepsjonell ytelse og pålitelighet. Oppgrader Volvos hydraulikksystem med VOE 11117047 og opplev jevn drift som aldri før. Ikke gå glipp av dette viktige tilbehøret til din Volvo. Få din i dag!

 

FAB Heavy Deler  Kan hjelpe med dine behov

Velkommen til Fab Heavy Parts' nettkatalogen, hvor du kan utforske et herlig utvalg hydrauliske pumper.  Vi har et variert utvalg for å imøtekomme dine behov. Vårt kunnskapsrike deleteam står til din disposisjon, klare til å hjelpe deg hele veien.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.