Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

John Deere 35G graafmachine reparatiehandleiding deel 2: problemen met het elektrische systeem

John Deere 35G Excavator Repair Guide Part 2: Electrical System Problems

Geen elektrische functies:

- Houd er bij het bedienen van uw machine rekening mee dat deze geen elektrische functies heeft. In plaats daarvan heeft u de mogelijkheid om de batterij op te laden of te vervangen.

- Uw machine is uitgerust met een enkele accu van 12 volt.

Test van batterijlading:

- Om het laadniveau van uw batterij te bepalen, kunt u een multimeter gebruiken.

- Stel de multimeter in op een spanningsmeting boven de 15 volt.

- Plaats de positieve (rode) kabel van de multimeter op de positieve pool van de batterij en de negatieve (zwarte) kabel op de negatieve pool.

 - Op basis van de multimetertest kunt u het laadniveau van de batterij beoordelen aan de hand van de volgende richtlijnen:

  • Een volledig opgeladen batterij van 12 volt zou ongeveer 12 volt moeten aangeven.6 tot 12.8 volt.
  • Een 75% opgeladen batterij van 12 volt zou ongeveer 12 volt moeten aangeven.4 volt.
  • Een 50% opgeladen batterij van 12 volt zou ongeveer 12 moeten aangeven.2 volt.
  • Een 25% opgeladen batterij van 12 volt zou ongeveer 12 volt moeten aangeven.0 volt.

- Lagere spanningswaarden geven aan dat de batterij te weinig is opgeladen.

- Als het laadniveau van de batterij aanzienlijk lager is dan verwacht, kan een beschadigde zekering een andere mogelijke oorzaak zijn. Wij raden u aan de hoofdzekering van 60 ampère (F61) te controleren op tekenen van schade.

Batterij is te weinig opgeladen of neemt de lading niet op:

 - Als uw batterij te weinig is opgeladen of weigert op te laden, raden we u aan te beginnen met een eenvoudige oplossing: de batterijverbindingen schoonmaken en vastdraaien.

- Soms kan een batterij die zijn levensduur heeft overschreden, niet langer in staat zijn een lading te accepteren. In dergelijke gevallen is het raadzaam de batterij te vervangen.

 

Batterij verbruikt te veel water:

- Loodzuur- of "natte batterijen" bevatten een oplossing van water en zwavelzuur, bekend als de elektrolytoplossing.

- Tijdens de laad- en ontlaadcycli van de batterij ondergaat een deel van het water in de elektrolytoplossing een conversieproces, resulterend in de productie van waterstof en zuurstofgas. Na verloop van tijd leidt deze conversie tot waterverlies in de batterij.

- Om optimale prestaties te garanderen, is het essentieel om periodiek het waterniveau in de batterijcellen te controleren en bij te vullen, vooral bij gebruik in omgevingen met hoge temperaturen.

 

Gebarsten batterijhouder

Als u merkt dat de klem los zit of ontbreekt, is het van cruciaal belang om dit probleem onmiddellijk aan te pakken. Begin met het vervangen van de batterij en zorg ervoor dat de klem goed is vastgedraaid, of installeer indien nodig een nieuwe.

Een van de belangrijkste oorzaken van een gebarsten batterijbehuizing is het bevriezen en uitzetten van de elektrolyt, een mengsel van water en zwavelzuur. Bij temperaturen onder het vriespunt kan de elektrolyt bevriezen en uitzetten, waardoor druk wordt uitgeoefend op de interne componenten en de behuizing zelf. Deze druk kan leiden tot scheuren of zelfs scheuren in de batterijhouder.

Ongeacht de ernst van het geval wordt het ten zeerste aanbevolen om de batterij te vervangen om mogelijke gevaren of verdere schade te voorkomen.

 

Lage batterijopbrengst

Om een ​​laag batterijvermogen aan te pakken, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen. Begin met het controleren van het waterniveau in de accu en voeg indien nodig gedestilleerd water toe. Het is belangrijk om het juiste waterniveau te handhaven om optimale batterijprestaties te garanderen.

Als de bovenkant van de batterij er vuil of nat uitziet, veeg deze dan voorzichtig schoon met een droge doek. Dit helpt eventuele interferentie met de functionaliteit van de batterij te voorkomen.

Bovendien is het van cruciaal belang om de kabels die op de batterij zijn aangesloten te inspecteren, reinigen, vastdraaien of vervangen. Losse of gecorrodeerde kabels kunnen het vermogen en de algehele prestaties van de accu aanzienlijk beïnvloeden.

Vergeet ten slotte niet de berichten te controleren. Beweeg ze voorzichtig met de hand om er zeker van te zijn dat ze goed vastzitten. Als de paaltjes wiebelen of draaien, is dit een duidelijke indicatie dat de batterij vervangen moet worden.

 

De starter wil niet draaien

Als u een probleem tegenkomt waarbij de starter niet draait, zijn er een aantal mogelijke oorzaken waarmee u rekening moet houden. Gooi eerst de batterij weg als deze onvoldoende is opgeladen of helemaal leeg is. Een zwakke accu kan ervoor zorgen dat de starter niet goed functioneert.

In sommige gevallen kan het probleem te maken hebben met een slechte kabelverbinding. In dergelijke gevallen dient u de aansluitingen grondig schoon te maken en vast te draaien om een ​​veilige en betrouwbare elektrische verbinding te garanderen.

Een andere mogelijke oorzaak is als het starterrondsel vast komt te zitten in het vliegwiel. Als u dit probleem tegenkomt, kunt u drie opties overwegen. U kunt het ringtandwiel repareren, het ringtandwiel geheel vervangen of uiteindelijk de gehele starterunit vervangen.

 

De motor draait langzaam

Als u merkt dat de motor langzaam ronddraait, is het essentieel om het probleem onmiddellijk aan te pakken om verdere complicaties te voorkomen. Begin met het inspecteren van de accukabels op tekenen van schade of breuk. Als u problemen constateert, vervang dan indien nodig de beschadigde of kapotte kabels.

Het is ook belangrijk om te controleren op losse of gecorrodeerde verbindingen tussen de accu en de starter. Deze verbindingen spelen een cruciale rol bij het leveren van het benodigde vermogen om de motor te starten.

Als er losse of gecorrodeerde verbindingen worden aangetroffen, zorg er dan voor dat deze dienovereenkomstig worden vastgedraaid of gereinigd. Als het probleem blijft bestaan, zelfs nadat u de kabelaansluitingen hebt aangepakt, moet u mogelijk de accu opladen of overwegen de starter te vervangen, omdat dit de oorzaak kan zijn van het langzaam starten

 

Oplaadindicatielampje aan: motor draait

Als u merkt dat het oplaadindicatielampje brandt terwijl de motor draait, kan dit duiden op een probleem met het elektrische systeem van uw voertuig. Om dit aan te pakken, is het belangrijk om eventuele losse of gecorrodeerde elektrische verbindingen te inspecteren en aan te pakken. Controleer met name de aansluitingen op de accu, massaband, starter of dynamo. Het vastdraaien van losse verbindingen of het verwijderen van corrosie kan het probleem helpen oplossen.

 

Luidruchtig Ddynamo

Als u ongebruikelijke geluiden uit uw dynamo opmerkt, is het belangrijk om het probleem onmiddellijk te onderzoeken en aan te pakken. Begin met het inspecteren van de poelies en de aandrijfriem die is aangesloten op de dynamo . Als een van deze onderdelen versleten, beschadigd of niet goed uitgelijnd lijkt, is het raadzaam deze te vervangen. Als de poelie niet versleten is maar niet goed is uitgelijnd, moet u bovendien mogelijk de dynamosteun afstellen om een ​​juiste uitlijning te garanderen.

Een andere mogelijke oorzaak van een luidruchtige dynamo is een defect dynamolager. Om dit te diagnosticeren, kunt u de dynamoriem losmaken en de poelie handmatig met de hand draaien. Als u enige ruwheid of weerstand voelt tijdens het draaien van de poelie, duidt dit op een probleem met het lager van de dynamo. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om de dynamo te repareren of te vervangen om de juiste functionaliteit te herstellen.

 

Nee Monitorpaneel Indicatoren of meters werken

Als u merkt dat geen van de monitorpaneel indicatoren of meters werkt, is het van cruciaal belang om de relevante zekeringen te controleren. Inspecteer met name de MONITOR B, de RADIO-zekering van 5 ampère (F2), de MONITOR ACC-zekering van 5 ampère (F11) en de hoofdzekering van 60 ampère (F61). Een doorgebrande zekering kan vaak de oorzaak van dit probleem zijn, en het vervangen van de defecte zekering kan de functionaliteit van de monitorpaneel indicatoren en meters herstellen.

 

Het hoekblad beweegt plotseling

In het geval dat het hoekblad van uw voertuig in beweging komt zonder enig bevel van de bestuurder, is het belangrijk om het probleem onmiddellijk te onderzoeken en aan te pakken. Begin met het controleren van de hendelschakelaars, aangezien deze een belangrijke rol spelen bij het controleren van de beweging van het mes. Inspecteer bovendien de relais en zekeringen die bij het hoekmes horen. Een defect relais of een doorgebrande zekering kan de goede werking van het hoekmes verstoren. Controleer ten slotte de solenoïdes, aangezien een defecte solenoïde er ook voor kan zorgen dat het mes onverwachts gaat driften.

 

Het hoekmes werkt niet

Als uw hoekmes niet werkt, kunt u dezelfde stappen volgen als hierboven vermeld om een ​​plotselinge afwijking in de beweging van het mes aan te pakken. Bovendien wordt aanbevolen om de OPTIE, ALARM 10 ampère zekering (F15) te controleren. Een doorgebrande zekering in dit circuit kan ervoor zorgen dat het hoekmes niet correct functioneert. Door al deze componenten te inspecteren en eventuele problemen aan te pakken, kunt u ervoor zorgen dat uw hoekzaagblad goed werkt.

 

Populair John Deere 35G Vervangingsonderdelen

1. Filterset voor John Deere graafmachine 35G

Filterset voor John Deere graafmachine 35G met Yanmar-motor 3TNV88 Tier 4

Vervang onderdeelnummer:
M806419, 4668930, FYD00000374, FYD00001540

Fit voor Yanmar-motor: 3TNV88 Tier 4

Toepassingen:
Fit voor John Deere graafmachine: 35G

Inclusief filters:
1x Smeerfilter: M806419
1x Brandstof: 4668930
1x Radiale afdichting I. Lucht: FYD00000374
1x Radiale afdichting O. Lucht: FYD00001540

Verbeter uw John Deere graafmachine 35G met de topklasse filterset, speciaal ontworpen voor uw Yanmar-motor 3TNV88 Tier 4. Optimaliseer de prestaties en zorg voor maximale efficiëntie met deze essentiële kit. Verbeter vandaag nog uw graafervaring!

 

2. Brandstofinjector voor John Deere graafmachine 35G

Brandstofinjector TAM881953 voor Yanmar 3TNV88 3TNV84 4TNV84 4TNV88 Motor John Deere 27D 1565 2720 3320

Staat: nieuwe aftermarket

Vervang onderdeelnummer: TAM881953

Fit voor Yanmar-motor: 3TNV88, 3TNV84, 4TNV84, 4TNV88

Toepassingen:
John Deere graafmachine: 27D, 27D ZTS, 35D, 35D EXC, 35G, 50D

Upgrade uw motor met de Brandstofinjector TAM881953 die speciaal is ontworpen voor Yanmar 3TNV88-, 3TNV84-, 4TNV84- en 4TNV88-motoren. Deze brandstofinjector is compatibel met de John Deere 27D-, 1565-, 2720- en 3320-modellen en is de perfecte aanvulling om de prestaties en efficiëntie te verbeteren. Mis deze essentiële upgrade voor uw motor niet. Haal de jouwe vandaag nog!

 

3. Oliepomp voor John Deere graafmachine 35G

Oliepomp AM878778 voor John Deere Motor 3009 3011 3012 3014 3015 4019 4020

Staat: nieuw, aftermarket

Vervang onderdeelnummer: AM878778, MIA883558

Geschikt voor John Deere-motor: 3009, 3011, 3012, 3014, 3015, 4019, 4020
Geschikt voor Yanmar-motor: 3TNV82A, 3TNV88F, 3TNE84A

Toepassing:
geschikt voor John Deere Mower: 1445, 1545, 1565, 3235, 3215, 3215a, 3215b,
3225B, 3235A, 3235B, 7200
fit voor John Deere TreCTor: 2032R Geschikt voor John Deere graafmachine: 27D, 30G, 35D, 35G, PC4
Geschikt voor John Deere lader: 5575, 4475, 575, 570

Laat uw motoren draaien met de Oliepomp AM878778 die speciaal is ontworpen voor John Deere motormodellen 3009, 3011, 3012, 3014, 3015, 4019 en 4020. Deze eersteklas oliepomp is de perfecte keuze om uw John Deere-motor soepel en efficiënt te laten draaien. Mis dit essentiële onderdeel voor optimale motorprestaties niet!

 

412V startmotor voor John Deere graafmachine 35G

12V startmotor AT318141 voor Yanmar-motor 3TNV88F 4TNV86CT John Deere graafmachine 30G 35D 35G 50D 50G

Specificatie:
Spanning: 12 Volt
Tanden/Splines: 15 Tanden/Splines

Geschikt voor Yanmar-motor: 4TNV86CT, 4TNV86CHT, 3TNV88F, 4TNV88C

Toepassing:
Geschikt voor de volgende modellen:
John Deere graafmachine: 30G, 35D, 35G, 50D, 50G
John Deere schranklader: 312GR, 314G, 316GR, 317G, 318G
John Deere lader met vierwielaandrijving: 184G, 204G, 304G

12V startmotor AT318141, de perfecte match voor uw Yanmar-motor 3TNV88F en 4TNV86CT! Ontworpen om uw John Deere graafmachinemodellen 30G, 35D, 35G, 50D en 50G gemakkelijk van stroom te voorzien. Maak je klaar om op snelheid te komen en elke klus te klaren met deze betrouwbare startmotor. Upgrade vandaag nog uw motorprestaties!

 

Shop onderdelen voor John Deere 35G graafmachine:

https://www.fabheavyparts.com/search?type=product%2Cpage%2Carticle&options%5Bprefix%5D=last&q=John+deere+35G

 

FAB Heavy Parts  Kan u helpen met uw behoeften

Welkom bij Fab Heavy Parts' online catalogus, waar u een prachtige reeks Vervangingsonderdelen voor John Deere 35G graafmachine .  We hebben een gevarieerde selectie om aan uw behoeften te voldoen. Ons deskundige onderdelenteam staat tot uw beschikking en staat klaar om u bij elke stap te helpen.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.