Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

John Deere 35G graafmachine reparatiegids deel 1: motorproblemen

John Deere 35G Excavator Repair Guide Part 1: Engine Problems

In onze uitgebreide gids ontdekt u een schat aan potentiële problemen, variërend van de eenvoudigste en meest voorkomende tot de zeldzaamste en meest uitdagende om te diagnosticeren.

De motor draait maar start niet of start moeilijk

Weigert uw motor te starten of heeft u moeite met starten? Maak u geen zorgen, we geven u enkele deskundige tips om uw motor soepel aan de praat te krijgen. Volg deze stappen om het probleem te diagnosticeren en op te lossen:

  1. Controleer de brandstoftank: Zorg er allereerst voor dat uw brandstoftank niet leeg is. Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is altijd de moeite waard om het nog eens te controleren. Als de tank bijna leeg is, vul deze dan tot het aanbevolen niveau.
  1. Verifieer het brandstoftype: Soms kan het gebruik van het verkeerde brandstoftype startproblemen veroorzaken, vooral bij de overgang tussen winter- en zomermengsels. Als u vermoedt dat dit het geval is, tap dan de brandstoftank af en vul deze opnieuw met het juiste mengsel om het probleem op te lossen.
  1. Ontluchten: Lucht kan het brandstofsysteem binnendringen door lekkages, reparaties of andere factoren, wat een negatieve invloed heeft op de motorprestaties. Om dit op te lossen, moet u de lucht uit het systeem laten ontsnappen. Volg deze stappen:
  • Zorg ervoor dat de brandstoftank vol is
  • Controleer of de brandstofafsluitklep open is.
  • Draai de sleutelschakelaar gedurende 10 – 15 seconden naar de AAN-positie. Hierdoor wordt de elektrische brandstofmagneetpomp geactiveerd om de lucht te laten ontsnappen.
  • Wacht 30 seconden voordat u probeert de motor te starten.
  • Start de motor en inspecteer het brandstoftoevoersysteem zorgvuldig op eventuele lekkages. Herhaal de procedure als de motor niet start.
  1. Controleer het Brandstoffilter: Een verstopt brandstoffilter kan de brandstofstroom beperken de motor, wat leidt tot prestatieproblemen. Als u vermoedt dat het filter verstopt is, vervang het dan of controleer of het correct is geïnstalleerd.
  • Een verstopt brandstoffilter kan er donkerder uitzien vanwege de opeenhoping van verontreinigingen en vuil.
  • Zoek naar vlekken of natte plekken aan de buitenkant van het filter, vooral rond de aansluitingen waar brandstof in- en uitgaat.
  • In sommige gevallen kan er een sterke geur uit het filter komen.
  1. Inspecteer de Luchtfilters: Vuile luchtfilters kunnen ook de motorprestaties belemmeren. Kijk eens naar je luchtfilters en vervang ze indien nodig.
  1. Primaire brandstof- en waterfilterscheider: Onderzoek de primaire brandstof- en waterfilterscheider. Als het motorprobleem aanhoudt, overweeg dan de volgende mogelijkheden: 
  • De installatie is mogelijk niet correct uitgevoerd.
  • Het filter is na installatie mogelijk niet gevuld. Om een ​​correcte installatie te garanderen, raden wij aan om de O-ring elke keer dat u het brandstoffilter vervangt, te vervangen. Het vullen van het brandstofsysteem houdt in dat de afscheider met brandstof wordt gevuld en eventueel opgesloten lucht of water uit het filtersysteem wordt verwijderd voordat de apparatuur in gebruik wordt genomen. Om het brandstofsysteem te vullen:
  • Zet het contact ongeveer 30 seconden aan zonder de motor te starten.
  • Zet het contact uit en laat de motor 15 seconden draaien.
  • Als de motor nog steeds niet start, herhaal dan de eerste stap.
  1. Elektrische aansluitingen en accu: Als uw motor langzaam ronddraait, kan dit duiden op slechte elektrische verbindingen of een bijna lege accu. Probeer de volgende stappen:
  • Reinig de accu- en starteraansluitingen en draai ze vast.
  • Laad de batterij op.
  • Als het probleem aanhoudt, overweeg dan om de batterij te vervangen.
  1. Viscositeit motorolie: Zorg er ten slotte voor dat uw motorolie de juiste viscositeit heeft. Als dit niet het geval is, tap dan het carter af en vul het opnieuw met de juiste olie.

De viscositeit van motorolie is cruciaal voor koude starts. Het gebruik van olie met de verkeerde viscositeit kan ertoe leiden dat deze bij lage temperaturen te dik of te dun wordt, waardoor het moeilijk wordt om de motor te starten. Een koude start kan langzamer zijn en de motor loopt mogelijk pas soepel als deze is opgewarmd.

Door deze gedetailleerde stappen te volgen, kunt u de meeste problemen met het starten van de motor diagnosticeren en oplossen. Maak je klaar om de motor op gang te brengen en met vertrouwen de weg op te gaan!

 

Motor wil niet starten

Volg deze richtlijnen zorgvuldig om uw motor weer soepel aan de praat te krijgen.

  1. Reinig de accupolen en aansluitingen: Begin met het reinigen van de accupolen en aansluitingen. Na verloop van tijd kunnen deze componenten vuil en corrosie ophopen, wat leidt tot een slechte elektrische geleiding. Gebruik een accupoolreiniger of een mengsel van zuiveringszout en water om eventuele aanslag te verwijderen. Zorg ervoor dat de verbindingen stevig en veilig zijn.
  1. Controleer op losse aansluitingen: Inspecteer naast het reinigen van de accupolen ook alle aansluitingen in uw motorsysteem op tekenen van loszitten. Losse verbindingen kunnen de elektrische stroom verstoren en voorkomen dat de motor aanslaat. Draai eventuele losse verbindingen vast om een ​​veilige elektrische verbinding te garanderen.
  1. Inspecteer de zekeringen: Bekijk de volgende zekeringen om er zeker van te zijn dat ze intact zijn en goed functioneren:
  • Hoofdrelais 10 ampère zekering (F4)
  • Startzekering van 5 ampère (F6)
  •  Motorzekering van 5 ampère (F16)
  • Piloot schakelt zekering van 5 ampère uit (F17)
  • Motorregeleenheid 30 ampère zekering (F63)

      Om toegang te krijgen tot het zekeringenpaneel, zoekt u de rechter bedieningshendel en verwijdert u het deksel. Inspecteer elke zekering visueel en als er een is doorgebrand of beschadigd, vervang deze dan door zekeringen met dezelfde waarde.

      1. Accuniveau controleren: Als alle bovenstaande stappen zijn gevolgd en de motor nog steeds niet aanslaat, kan dit te wijten zijn aan een laag accuniveau. Controleer de accuspanning met een multimeter. Als de spanning lager is dan het aanbevolen niveau, moet u de batterij opladen of vervangen door een nieuwe.

       

      Motor klopt, loopt onregelmatig of stopt

      Als uw motor hapert, pingelt, onregelmatig loopt of zelfs stopt, hebben wij de oplossing voor u!

      Allereerst kunnen verstopte lucht- en brandstoffilters een boosdoener zijn. Vervang ze eenvoudig en geef het inlaatscherm van de brandstoftank een goede reiniging.

      Als uw brandstoffilter er niet al te vuil uitziet, installeer hem dan opnieuw op de juiste manier met de O-ring op zijn plaats.

      Controleer vervolgens of er lucht in het systeem zit. Je weet al hoe je de lucht uit het vorige gedeelte moet laten ontsnappen.

      Vergeet niet het motoroliepeil te controleren.

      Een laag oliepeil kan overmatige wrijving veroorzaken en de prestaties beïnvloeden. Brandstof van lage kwaliteit kan ook een prestatiemoordenaar zijn. Om dit aan te pakken, tapt u de brandstoftank af, vervangt u het primaire brandstoffilter en de waterafscheider, laat u de lucht ontsnappen, voegt u verse brandstof toe en maakt u het inlaatscherm van de brandstoftank schoon. En vergeet niet om het systeem voor te bereiden voordat u de graafmachine start.

       

      Motor ontwikkelt niet het volledige vermogen

      Als u merkt dat de motor van uw John Deere 35G niet zijn volledige vermogenspotentieel bereikt, zijn er een paar stappen die u kunt nemen om het probleem te diagnosticeren en op te lossen:

      1. Controleer het stationair toerental: Als de motor warm is, moet het stationair toerental (omwentelingen per minuut) tussen ongeveer 1.300 en 1.350 tpm liggen. Als het stationair toerental voortdurend onder de 1.300 ligt, zorg er dan voor dat de motortoerentalknop in de hoge stand staat.
      1. Hydraulische functies vrijgeven: Soms kan het bedienen van de hydraulische functies het stationair draaien van de motor verstoren. Om dit te verhelpen, moet u alle hydraulische functies gedurende 10 seconden loslaten en kijken of het stationair toerental zich stabiliseert.
      1. Brandstof- en Luchtfilters: Het is essentieel om de brandstof- en luchtfilters regelmatig te inspecteren en indien nodig te vervangen. Als u dit nog niet heeft gedaan, controleer dan of de filters vervangen moeten worden. Zorg er bovendien voor dat eventueel in het brandstofsysteem opgesloten lucht goed wordt afgevoerd.
      1. Brandstoftype en vervuiling: Het gebruik van het verkeerde brandstoftype kan ertoe leiden dat de motor niet het volledige vermogen kan ontwikkelen. Als u brandstofverontreiniging vermoedt, tap dan de brandstoftank af, vervang het primaire brandstoffilter en de waterafscheider, laat eventuele opgesloten lucht ontsnappen en vul deze opnieuw met schone brandstof.
      1. Hulp van een erkende dealer: Als u de bovenstaande stappen heeft gevolgd en het probleem blijft bestaan, is het raadzaam contact op te nemen met uw erkende dealer. Ze kunnen eventuele hydraulische problemen, problemen met het beperkte uitlaatsysteem of motorslijtage die de prestaties van de motor kunnen beïnvloeden, diagnosticeren en oplossen.

       

      De motor stoot overmatige zwarte uitlaatrook uit

      Dit is wat je kunt doen:

      1. Controleer uw brandstoftype. Zorg ervoor dat u de juiste gebruikt. Zo niet, aftappen en opnieuw vullen.
      1. Zoek naar eventuele verstoppingen of vuil in het luchtinlaat- of uitlaatsysteem. Als u een gebarsten of beschadigd uitlaatsysteem constateert, neem dan contact op met uw erkende dealer.
      1. Controleer of de thermostaat goed functioneert. Wanneer de thermostaat open blijft staan, blijft de koelvloeistof door de radiateur stromen, waardoor de motortemperatuur laag blijft. Ter compensatie verhoogt de motorregeleenheid (ECU) de brandstof in de cilinders, waardoor een onvolledige verbranding ontstaat en zwarte of grijze rook in de uitlaat ontstaat.

       

      Populair John Deere 35G Vervangende onderdelen

       

      1. Onderhoudsfilterset voor John Deere graafmachine 35G

      Onderhoudsfilterset voor John Deere compacte graafmachine 35G (PIN: 1FF035GX_
      _K270001- )

      Vervang onderdeelnummer:
      MIU800650, MIU801267, MIU801025, FYD00001540, FYD00000374, AT308568

      Toepassingen:
      Fit voor John Deere compacte graafmachine: 35G (PIN: 1FF035GX_ _K270001- )

      Filters inlcuded:
      1X Engine Oil: MIU800650
      1X Final Fuel Element: MIU801267
      1X Primary Fuel Element: MIU801025
      1X Outer Air: FYD00001540
      1X Inner Air: FYD00000374
      1X Olie-element hydraulische tank: AT308568

      Zorg ervoor dat uw John Deere compacte graafmachine 35G soepel blijft werken met onze Onderhoudsfilterset. Deze kit is speciaal ontworpen voor uw machine (pincode: 1FF035GX__K270001-) en zorgt voor optimale prestaties en een lange levensduur. Laat onderhoud geen gedoe zijn: voer de klus gemakkelijk uit met behulp van onze filters van topkwaliteit. Investeer vandaag nog in de toekomst van uw apparatuur! 

       

      2. 12V startmotor voor John Deere graafmachine 35G

      12V startmotor AT318141 voor Yanmar motor 3TNV88F 4TNV86CT John Deere graafmachine 30G 35D 35G 50D 50G

      Specificatie:
      Spanning: 12 Volt
      Tanden/Splines: 15 Tanden/Splines

      Fit voor Yanmar Motor: 4TNV86CT, 4TNV86CHT, 3TNV88F, 4TNV88C

      Toepassing:
      Geschikt voor de volgende modellen:
      John Deere graafmachine: 30G, 35D, 35G, 50D, 50G
      John Deere schranklader: 312GR, 314G, 316GR, 317G, 318G
      John Deere lader met vierwielaandrijving: 184G, 204G, 304G

      12V Startmotor AT318141, de perfecte match voor uw Yanmar-motor 3TNV88F en 4TNV86CT! Ontworpen om uw John Deere graafmachinemodellen 30G, 35D, 35G, 50D en 50G gemakkelijk van stroom te voorzien. Maak je klaar om op snelheid te komen en elke klus te klaren met deze betrouwbare startmotor. Upgrade vandaag nog uw motorprestaties!

       

      3. Blowermotor voor John Deere graafmachine 35G

      Blowermotor FXB00004059 voor John Deere 30G PC4 35G 50G PC7 Hitachi ZAXIS30U-5N ZAXIS35U-5N ZAXIS50U-5N

      Staat: nieuw, aftermarket

      Vervang onderdeelnummer: FXB00004059
      Fit voor Yanmar-motor: 3TNV88F, 4TNV88C

      Toepassing:
      Geschikt voor John Deere graafmachine: 30G, PC4, 35G, 50G, PC7
      Geschikt voor Hitachi graafmachine: ZAXIS30U-5N, ZAXIS35U-5N, ZAXIS50U-5N

      de ventilatormotor FXB00004059, het perfecte accessoire voor John Deere 30G PC4-, 35G- en 50G PC7-modellen, evenals Hitachi ZAXIS30U-5N, ZAXIS35U-5N en ZAXIS50U-5N. Zeg vaarwel tegen stof en vuil met deze krachtige motor. Maak u klaar voor een soepelere en schonere werking. Upgrade uw uitrusting vandaag nog!

       

      4. Revisie-ombouwset voor John Deere graafmachine 35G

      3TNV88 3TNV88C S3D88E-5 revisie-revisieset voor John Deere graafmachine

      Inhoud:

      1 set revisiepakkingssets  3 cilindervoeringen

      3 zuigers STD  3 zuigerpennen

      6 borgringen  3 stangbussen

      Set zuigerveren  1 set hoofdlagers

      1 set stanglagers  1 set druklagers

      3 inlaatkleppen  3 uitlaatkleppen

      6 klepgeleiders  3 inlaatkleppenzittingen

      3 uitlaatkleppenzittingen

      Breng uw John Deere graafmachine nieuw leven in met onze dynamische 3TNV88 3TNV88C S3D88E-5 revisie-revisiekit! Ervaar de kracht van een complete revisie die uw machine nieuw leven inblaast. Bereid u voor om elke klus met vertrouwen en efficiëntie te overwinnen. Neem geen genoegen met minder dan uitzonderlijke prestaties. Upgrade uw graafmachine vandaag nog!

       

      FAB Heavy Parts  Kan u helpen met uw behoeften

      Welkom bij Fab Heavy Parts' online catalogus, waar u een prachtige reeks vervangende onderdelen van John Deere 35G graafmachine kunt verkennen .  We hebben een gevarieerde selectie om aan uw behoeften te voldoen. Ons deskundige onderdelenteam staat tot uw beschikking en staat klaar om u bij elke stap te helpen.

      Mag-iwan ng komento

      Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.