Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

John Deere 35G graafmachine reparatiegids deel 3: problemen met het hydraulisch systeem

John Deere 35G Excavator Repair Guide Part 3: Hydraulic  System Problems

Geen hydraulische functies

Zorg ervoor dat de pilootafsluithendel in de ontgrendelde (OMLAAG) positie staat. Dit is cruciaal voor een goede werking.

Voor een nauwkeurige aflezing van het oliepeil is het essentieel dat u de machine op een vlakke ondergrond parkeert. Zorg ervoor dat de armcilinder volledig is ingetrokken en de bakcilinder volledig is uitgeschoven. Laat de bak en het blad op de grond zakken en zet vervolgens de motor af. Door dit te doen, kunt u het oliepeil controleren. Dit moet zich tussen de bovenste en onderste markeringen op het kijkglas op de hydraulische tank bevinden.

Bovendien is het belangrijk om de PILOT SHUT OFF-zekering van 5 ampère (F17) te controleren en indien nodig te vervangen.

Een andere cruciale stap is het inspecteren en reinigen van het aanzuigscherm, dat zich in de hydraulische tank bevindt. Regelmatig onderhoud van het aanzuigfilter is noodzakelijk om optimale prestaties te garanderen.

Hydraulische functies zijn traag of hebben weinig of geen stroom

Zoals eerder vermeld is het essentieel om het oliepeil te controleren en het aanzuigfilter te inspecteren.

Bovendien is het belangrijk ervoor te zorgen dat u de juiste olieviscositeit gebruikt. Het gebruik van dikke olie kan leiden tot tragere responstijden en verminderde efficiëntie, terwijl het gebruik van dunne olie mogelijk niet voldoende bescherming biedt, wat tot verhoogde slijtage leidt.

Bij werkzaamheden bij vriesweer wordt aanbevolen een hydraulische warming-up uit te voeren. Het is echter van cruciaal belang om voorzichtig te zijn om letsel door onverwachte bewegingen van de machine te voorkomen. Maak het gebied vrij van alle personen voordat u de machine de opwarmprocedure laat doorlopen. Als de machine zich in een gebouw bevindt, verwarm dan eerst het rijcircuit en verplaats de machine vervolgens naar een vrije ruimte buiten. Het is belangrijk op te merken dat koude olie ertoe kan leiden dat machinefuncties traag reageren.

Volg deze stappen om de hydraulische opwarming uit te voeren:

1.Laat de motor gedurende 5 minuten op 1/2 snelheid draaien. Laat de motor niet snel of langzaam stationair draaien. 2. Bedien de rij- en zwenkfuncties aanvankelijk langzaam, waarbij u slechts korte afstanden aflegt.

3.Bedien de giek-, arm- en bakfuncties door de cilinders een korte afstand in elke richting te bewegen.

4.Ga door met het draaien van de cilinders door ze uit te schuiven totdat je de hele slag hebt bereikt. Het is echter van cruciaal belang om te onthouden dat het langer dan 30 seconden ingedrukt houden van de functie schade kan veroorzaken door hete plekken in de regelklep.

5.Bedien de bakkrulfunctie (cilinder uitschuiven) gedurende 10 seconden en laat vervolgens 5 seconden los. Herhaal deze manoeuvre gedurende 2-1/2 minuut.

6.Herhaal de bovenstaande procedure met de bakdumpfunctie.

7.Bedien alle hydraulische functies om warme olie in alle cilinders, motoren en leidingen te verdelen.

8.Als de hydraulische functies nog steeds langzaam bewegen, herhaalt u stap 5 en 6.

9.Het is ook belangrijk om rekening te houden met het toerental van de motor. Als de motor te langzaam draait, kan dit de snelheid en efficiëntie van de hydraulische functies beïnvloeden, aangezien de motor de hydraulische pomp aandrijft. Probeer daarom indien nodig het motortoerental te verhogen.

Ten slotte is het van cruciaal belang om te controleren of het deksel van de hydraulische tank vervangen moet worden. Een beschadigde dop kan drukverlies veroorzaken, wat resulteert in verminderde prestaties en langzamere werking.

 

Hydraulische olie raakt oververhit

Als u merkt dat uw hydraulische olie oververhit raakt, is het belangrijk om de mogelijke oorzaken te identificeren en passende actie te ondernemen. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u moet volgen:

  1. Controleer op verstopte filters: Verstopte filters kunnen de oliestroom beperken, wat leidt tot een verhoogde warmteontwikkeling. Inspecteer uw filters en reinig of vervang ze indien nodig. Dit zorgt voor een goede oliestroom en voorkomt oververhitting.
  2. Controleer het oliepeil: Een laag oliepeil kan ook bijdragen aan oververhitting. Controleer het oliepeil in uw hydraulisch systeem en vul indien nodig bij. Het is van cruciaal belang om het aanbevolen oliepeil te handhaven om optimale prestaties mogelijk te maken en oververhitting te voorkomen.
  3. Zorg voor de juiste olieviscositeit: Het gebruik van de juiste olieviscositeit is essentieel voor het behouden van de goede werking van uw hydraulische systeem. Raadpleeg de richtlijnen van de fabrikant of raadpleeg uw erkende dealer om er zeker van te zijn dat u de juiste olieviscositeit voor uw specifieke apparatuur gebruikt.
  4. Inspecteer en reinig de radiator: De radiator speelt een cruciale rol bij het afvoeren van warmte uit de koelvloeistof. Inspecteer de radiator op vuil, puin of verstoppingen die de luchtstroom kunnen belemmeren. Maak indien nodig de radiator grondig schoon om de efficiëntie van de warmteafvoer te verbeteren.
  5. Maak gebogen vinnen recht: Gebogen vinnen op de radiator kunnen de luchtstroom verstoren, waardoor de effectiviteit ervan bij het koelen van de hydraulische olie afneemt. Onderzoek de vinnen zorgvuldig en maak gebogen exemplaren recht om de juiste luchtstroom te herstellen en de koelprestaties te optimaliseren.
  6. Denk aan olieverontreiniging: Vervuilde olie kan ook bijdragen aan oververhitting. Als u olieverontreiniging vermoedt, is het raadzaam de hulp in te roepen van uw erkende dealer. Zij kunnen u helpen de bron van de besmetting te identificeren en u begeleiden bij de juiste stappen om het probleem te verhelpen.

 

Olieschuimen

Als u problemen ondervindt met het schuimen van olie in uw hydraulisch systeem, is het van cruciaal belang om het probleem onmiddellijk aan te pakken. Hier zijn enkele factoren die kunnen bijdragen aan schuimvorming:

  1. Hoog of laag oliepeil: Onjuist oliepeil, zowel te hoog als te laag, kan tot schuimvorming leiden. Zorg ervoor dat het oliepeil binnen het aanbevolen bereik ligt om schuimvorming te voorkomen.
  2. Onjuiste oliesoort: Het gebruik van de verkeerde oliesoort kan ook leiden tot schuimvorming. Controleer of u de juiste olie gebruikt die door de fabrikant is gespecificeerd voor uw hydraulisch systeem.
  3. Water of lucht in de olie: Aanwezigheid van water of lucht in de hydraulische olie kan schuimvorming veroorzaken. Controleer op tekenen van waterverontreiniging of luchtinsluiting in de olie. Als u water- of luchtverontreiniging vermoedt, neem dan contact op met uw erkende dealer voor hulp.

Bovendien is het belangrijk om de olieleidingen te inspecteren op eventuele knikken of deuken. Deze kunnen de oliestroom verstoren en bijdragen aan schuimvorming. Als u afwijkingen in de olieleidingen opmerkt, raadpleeg dan uw erkende dealer voor verdere evaluatie en noodzakelijke reparaties.

Houd er rekening mee dat als u olieverontreiniging vermoedt of aanhoudende problemen met schuimvorming ondervindt, het altijd raadzaam is om advies in te winnen bij uw erkende dealer. Zij beschikken over de expertise om hydraulische oliegerelateerde problemen effectief te diagnosticeren en op te lossen.

 

Geen swingfunctie:

- Zorg ervoor dat de pilootafsluithendel in de ontgrendelde (omlaag) positie staat.

- Inspecteer en corrigeer eventuele beknelde of geknikte slangen van de stuurklep grondig om een ​​soepele werking en functionaliteit te garanderen.

 

Alleen lage rijsnelheid:

- De servoregelklep is verantwoordelijk voor het regelen van de stroom hydraulische vloeistof naar de rijmotoren of rupsbanden van de graafmachine. Als u een lage rijsnelheid ervaart, is het van cruciaal belang om te controleren of er geen beknelde of geknikte slangen van de stuurklep aanwezig zijn. Door dit probleem aan te pakken, wordt de normale rijsnelheid van de apparatuur hersteld.

 

Reizen is schokkerig:

 - Een mogelijke oplossing voor schokkerige rijbewegingen is het verhogen van het motortoerental. De motor en het hydraulische systeem zijn met elkaar verbonden, en lage motortoerentallen kunnen leiden tot het afslaan van het hydraulische systeem, vooral wanneer de apparatuur zwaar wordt belast. Afslaan kan resulteren in plotselinge stops en schokkerige bewegingen, omdat de hydraulische componenten moeite hebben om op een lager vermogensniveau te functioneren.

- Bovendien wordt aanbevolen om te controleren of er stenen of modder in het rupsbandframe vastzitten. Het opruimen van eventuele obstakels zal bijdragen aan soepeler en consistenter reizen.

 

Motor stopt wanneer de rij- of bedieningshendel wordt bediend:

- Als de motor stopt wanneer u de rij- of bedieningshendel inschakelt, zijn er twee mogelijke oorzaken:

  1. Verstopte brandstof- en luchtfilters: Het is raadzaam deze filters te vervangen om een ​​goede brandstofstroom te garanderen en luchtverstoppingen te voorkomen die de werking van de motor kunnen verstoren.
  2. Lucht in het brandstofsysteem: Het ontluchten van het brandstofsysteem kan dit probleem oplossen.Volg de instructies van de fabrikant of raadpleeg een professional voor de juiste procedure.

 

Hoekblad wijkt plotseling af:

- Als het hoekblad zonder uw tussenkomst beweegt, duidt dit op een mogelijk probleem met de ontlastkleppen van het systeem of het circuit. Het is van cruciaal belang om deze kleppen dienovereenkomstig te controleren en te vervangen om de juiste functionaliteit te herstellen en onbedoelde bewegingen van het hoekmes te voorkomen.

 

Het hoekmes werkt niet of beweegt langzaam:

- Als u merkt dat één kant van het mes weinig beweegt of langzaam werkt, wordt aanbevolen de volgende stappen voor probleemoplossing uit te voeren:

  1. Controleer het slangtraject op lekkages die de hydraulische vloeistofstroom kunnen beïnvloeden. Repareer eventuele lekkages of vervang indien nodig de slangen.
  2. Inspecteer het middengewricht en zorg ervoor dat het goed is gesmeerd met vet. Als er problemen of tekenen van slijtage zijn, los deze dan dienovereenkomstig op, door middel van reparatie of vervanging, om de optimale prestaties te herstellen.

 

Populair John Deere 35G Vervangingsonderdelen

1Filterset voor John Deere graafmachine 35G

Filterset FYD00001540 FYD00000374 voor John Deere graafmachine 35G 50G

Vervang onderdeelnummer: FYD00001540, FYD00000374

Toepassingen:
Fit voor John Deere graafmachine: 35G, 50G

Inclusief filters:
1X Buitenlucht: FYD00001540
1X Binnenlucht: FYD00000374

Upgrade uw John Deere graafmachine 35G en 50G met de Filterset FYD00001540 en FYD00000374. Maak je klaar om je graafspel naar een hoger niveau te tillen!

 

2. Oliepomp voor John Deere graafmachine 35G

Oliepomp AM878778 voor John Deere Motor 3009 3011 3012 3014 3015 4019 4020

Staat: nieuw, aftermarket

Vervang onderdeelnummer: AM878778, MIA883558

Geschikt voor John Deere-motor: 3009, 3011, 3012, 3014, 3015, 4019, 4020
Geschikt voor Yanmar-motor: 3TNV82A, 3TNV88F, 3TNE84A

Toepassing:
geschikt voor John Deere Mower: 1445, 1545, 1565, 3235, 3215, 3215a, 3215b,
3225B, 3235a, 3235b, 7200
fit voor John Deere TreCTor: 2032R Geschikt voor John Deere graafmachine: 27D, 30G, 35D, 35G, PC4
Geschikt voor John Deere lader: 5575, 4475, 575, 570

Laat uw motoren draaien met de Oliepomp AM878778 speciaal ontworpen voor John Deere motormodellen 3009, 3011, 3012, 3014, 3015, 4019 en 4020. Deze eersteklas oliepomp is de perfecte keuze om uw John Deere-motor soepel en efficiënt te laten draaien. Mis dit essentiële onderdeel voor optimale motorprestaties niet!

 

3. Revisie-revisieset voor John Deere graafmachine 35G

3TNV88 3TNV88C S3D88E-5 revisie-revisiekit  voor John Deere graafmachine

Inhoud:

1 set revisiepakkingset  3 cilindervoeringen

3 zuigers STD  3 zuigerpennen

6 borgringen  3 stangbussen

Set zuigerveren  1 set hoofdlagers

1 set stanglagers  1 set druklagers

3 inlaatkleppen  3 uitlaatkleppen

6 klepgeleiders  3 zittingen van inlaatkleppen

3 uitlaatkleppenzittingen

Breng uw John Deere graafmachine nieuw leven in met onze dynamische 3TNV88 3TNV88C S3D88E-5 revisie-revisiekit! Ervaar de kracht van een complete revisie die uw machine nieuw leven inblaast. Bereid u voor om elke klus met vertrouwen en efficiëntie te overwinnen. Neem geen genoegen met minder dan uitzonderlijke prestaties. Upgrade uw graafmachine vandaag nog!

 

4Blowermotor voor John Deere graafmachine 35G

Blowermotor FXB00004059 voor John Deere 30G PC4 35G 50G PC7 Hitachi ZAXIS30U-5N ZAXIS35U-5N ZAXIS50U-5N

Staat: nieuw, aftermarket

Vervang onderdeelnummer: FXB00004059
Fit voor Yanmar-motor: 3TNV88F, 4TNV88C

Toepassing:
Geschikt voor John Deere graafmachine: 30G, PC4, 35G, 50G, PC7
Geschikt voor Hitachi graafmachine: ZAXIS30U-5N, ZAXIS35U-5N, ZAXIS50U-5N

de Blowermotor FXB00004059, het perfecte accessoire voor John Deere 30G PC4-, 35G- en 50G PC7-modellen, evenals Hitachi ZAXIS30U -5N, ZAXIS35U-5N en ZAXIS50U-5N. Zeg vaarwel tegen stof en vuil met deze krachtige motor. Maak u klaar voor een soepelere en schonere werking. Upgrade uw uitrusting vandaag nog!

 

Shop onderdelen voor John Deere 35G graafmachine:

https://www.fabheavyparts.com/search?type=product%2Cpage%2Carticle&options%5Bprefix%5D=last&q=John+deere+35G

 

FAB Heavy Parts  Kan u helpen met uw behoeften

Welkom bij Fab Heavy Parts' online catalogus, waar u een prachtige reeks  Vervangingsonderdelen van John Deere 35G graafmachine .  We hebben een gevarieerde selectie om aan uw behoeften te voldoen. Ons deskundige onderdelenteam staat tot uw beschikking en staat klaar om u bij elke stap te helpen.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.