Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Vanlige årsaker til feil i hydraulikksystemet

Common causes of hydraulic system failures

 

Når man står overfor en hydraulisk systemfeil, kan det være en utfordring å finne årsaken. Hydrauliske systemer er sammensatt av ulike komponenter, inkludert en sump, motor, pumpe, ventiler, aktuatorer og hydraulikkvæske. Enhver av disse delene kan potensielt være kilden til feil. I tillegg kan menneskelige feil og feil vedlikeholdspraksis også bidra til systemfeil. Det er avgjørende å ikke bare forstå hvorfor systemet sviktet, men også hvordan man identifiserer feilen og sikrer jevn drift i fremtiden samtidig som sikkerheten til personell prioriteres.

 

1. Luft- og vannforurensning:

De ledende synderne bak hydrauliske feil er luft- og vannforurensning, som står for omtrent 80 til 90 % av alle problemer. Denne typen forurensning kan oppstå fra defekte pumper, systembrudd eller temperaturrelaterte problemer.

Kavitasjon:  Kavitasjon oppstår når hydraulikkoljen inneholder ca. 9 % oppløst luft, som kan trekkes ut av pumpen og implodere. Denne prosessen fører til pumpeskader og slitasje på omkringliggende komponenter over tid. Identifisering av kavitasjon kan gjøres ved å lytte etter en tydelig sutrelyd som sendes ut av den hydrauliske pumpen.

Lufting:  Lufting skjer når luft kommer inn i pumpehulrommet fra en ekstern kilde. Løse tilkoblinger eller lekkasjer i systemet er ofte ansvarlige for dette problemet. Lufting manifesterer seg som en bankelyd mens pumpen er i drift.

 

Vannforurensning er et annet utbredt problem i hydrauliske systemer og er typisk forårsaket av systemlekkasjer eller kondensering som følge av temperatursvingninger. Over tid kan vann bryte ned hydrauliske komponenter gjennom oksidasjon og fryseskader. Et melkeaktig utseende i hydraulikkvæsken er et tydelig tegn på vannforurensning.

 

2. Temperaturproblemer 

Å opprettholde den optimale temperaturen i hydrauliske systemer er avgjørende for å forhindre langsiktige problemer. Når temperaturen er for høy eller for lav, kan det oppstå ulike utfordringer som kan føre til uheldige konsekvenser. La oss se nærmere på noen av disse symptomene:

 

Væskefortynning

Overdreven varme kan føre til at hydraulikkvæsker tynnes ut, noe som hemmer deres smøreegenskaper og øker sannsynligheten for lekkasje. Dette kan kompromittere den generelle effektiviteten og ytelsen til systemet.

 

Væskeoksidasjon:

Når hydraulikkvæske utsettes for ekstrem varme, kan den gjennomgå oksidasjon og tykne. Denne fortykningen kan føre til dannelse av opphopninger i systemet, begrense væskestrømmen og hindre dets evne til å spre varme effektivt.

 

Væskefortykning:

På den annen side kan lave temperaturer føre til at hydraulikkolje blir mer viskøs, noe som gjør det vanskeligere for oljen å nå pumpen. Hvis systemet utsettes for store belastninger før oljen når en temperatur på 70 grader eller høyere, kan det føre til kavitasjon og potensiell skade på systemet.

Den primære årsaken bak varmeoppbygging er ofte dårlig varmeavledning, mens for kjølige temperaturer vanligvis er forårsaket av miljøfaktorer.

 

3. Væskenivåer og kvalitet

Nivået og kvaliteten på hydraulikkvæsken spiller en betydelig rolle i ytelsen til det hydrauliske systemet. Utilstrekkelige væskenivåer og utilstrekkelig filtrering kan føre til luftforurensning, mens forurenset væske kan bidra til temperaturrelaterte problemer. I tillegg kan lekkasjer ytterligere forverre begge problemene.

Det er viktig å bruke riktig type hydraulikkvæske, siden forskjellige bruksområder krever kompatible væsker. Det er til og med spesialiserte oljealternativer tilgjengelig som gir økt motstand mot temperaturrelaterte problemer. Noen oljer er formulert med anti-slitasje- og antiskumtilsetninger, som gir ekstra beskyttelse mot henholdsvis slitasje og luftforurensning.

 

4. Menneskelig feil

Menneskelige feil er ofte grunnårsaken til mange hydrauliske systemproblemer. Flere vanlige feil kan føre til at hydraulikkpumpen ikke klarer å bygge trykk. Det er viktig å være klar over disse potensielle fallgruvene for å unngå dem:

 

  • Feilinstallasjoner: Feil installasjon av en komponent i et hydraulisk system kan føre til betydelige feil. For eksempel, hvis pumpeakselen roterer i feil retning, kan det påvirke trykkoppbyggingen negativt. På samme måte kan feilmonterte rør føre til lekkasjer, og kompromittere systemets generelle ytelse.
  • Inkompatible deler: Uerfarne installatører kan utilsiktet kombinere komponenter som ikke samsvarer, noe som resulterer i funksjonsfeil. For eksempel kan en pumpe ha en motor som fungerer utover dens maksimale kjørehastighet, noe som fører til ineffektivitet og potensiell skade.
  • Feilaktig vedlikehold eller bruk: Bruk av hydrauliske systemer utover deres operasjonelle evner eller forsømmelse av regelmessig vedlikehold er blant de vanligste årsakene til skade på hydraulikksystemet. Imidlertid kan disse problemene enkelt rettes gjennom implementering av oppdaterte vedlikeholdspolicyer og omfattende opplæringsprogrammer.

Ved å løse temperaturproblemer, sikre riktige væskenivåer og kvalitet, og redusere menneskelige feil, kan du forbedre påliteligheten og levetiden til ditt hydrauliske system betydelig.

 

Oppdag det utrolige utvalget på Fab Heavy Deler

Utforsk vårt utvalg av hydrauliske komponenter i toppklasse, inkludert

hydrauliske pumperhydrauliske motorer, hydrauliske oljekjølere, og hydrauliske radiatorer

Finn det perfekte stykket for å forsterke maskineriet og heve ytelsene dine.

Kjøp nå og opplev fortreffeligheten til Fab Heavy Deler!

 

FAB Heavy Deler  Kan hjelpe med dine behov

Velkommen til Fab Heavy Parts' nettkatalogen, hvor du kan utforske en herlig rekke erstatninger for gravemaskinen, lasteren eller traktoren din.  Vi har et mangfoldig utvalg for å imøtekomme dine behov. Vårt kunnskapsrike deleteam står til din disposisjon, klare til å hjelpe deg hele veien.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.