Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

John Deere 35G gravemaskin Reparasjonsveiledning Del 1: Motorproblemer

John Deere 35G Excavator Repair Guide Part 1: Engine Problems

I vår omfattende guide vil du oppdage en skattekiste av potensielle problemer, alt fra de enkleste og mest vanlige til de sjeldneste og mest utfordrende å diagnostisere.

Motoren svinger, men vil ikke starte eller vanskelig å starte

Vekter motoren din å starte eller gjør det vanskelig for deg å starte? Frykt ikke, vi har dekket deg med noen eksperttips for å få motoren i gang problemfritt. Følg disse trinnene for å diagnostisere og løse problemet:

  1. Sjekk drivstofftanken: Først må du sørge for at drivstofftanken ikke er tom. Det kan virke innlysende, men det er alltid verdt å dobbeltsjekke. Hvis tanken har lite drivstoff, fyll den opp til anbefalt nivå.
  1. Bekreft drivstofftypen: Noen ganger kan bruk av feil drivstofftype forårsake startproblemer, spesielt ved overgang mellom vinter- og sommerblandinger. Hvis du mistenker at dette kan være tilfelle, tøm drivstofftanken og fyll den på nytt med riktig blanding for å løse problemet.
  1. Utlufting: Luft kan komme inn i drivstoffsystemet gjennom lekkasjer, reparasjoner eller andre faktorer, som påvirker motorytelsen negativt. For å løse dette må du bløte luften ut av systemet. Følg disse trinnene:
  • Sørg for at drivstofftanken er full
  • Bekreft at drivstoffavstengningsventilen er åpen.
  • Vri nøkkelbryteren til PÅ-posisjon i 10 – 15 sekunder. Dette vil aktivere den elektriske drivstoffsolenoidpumpen for å tømme luften.
  • Vent i 30 sekunder før du prøver å starte motoren.
  • Start motoren og inspiser drivstofftilførselssystemet nøye for lekkasjer. Hvis motoren ikke starter, gjenta prosedyren.
  1. Sjekk drivstofffilteret: Et tett drivstoffilter kan begrense drivstoffstrømmen til motoren, noe som fører til ytelsesproblemer. Hvis du mistenker at filteret er tett, må du enten bytte det ut eller kontrollere at det er riktig installert.
  • Et tilstoppet drivstoffilter kan virke mørkere på grunn av akkumulering av forurensninger og rusk.
  • Se etter flekker eller våte flekker på utsiden av filteret, spesielt rundt koblingene der drivstoff kommer inn og ut.
  • I noen tilfeller kan en sterk lukt komme fra filteret.
  1. Inspiser luftfiltrene: Skitne luftfiltre kan også hindre motorytelsen. Ta en titt på luftfiltrene og bytt dem om nødvendig.
  1. Primærdrivstoff- og vannfilterseparator: Undersøk primærdrivstoff- og vannfilterseparatoren. Hvis motorproblemet vedvarer, bør du vurdere følgende muligheter: 
  • Installasjonen ble kanskje ikke utført riktig.
  • Det kan hende at filteret ikke er fylt etter installasjon. For å sikre en riktig installasjon anbefaler vi å skifte O-ringen hver gang du skifter drivstoffilteret. Grunning av drivstoffsystemet innebærer å fylle separatoren med drivstoff og fjerne eventuell innestengt luft eller vann fra filtersystemet før utstyret tas i bruk. For å fylle drivstoffsystemet:
  • Skru på tenningen i ca. 30 sekunder uten å starte motoren.
  • Skru av tenningen og kjør motoren i 15 sekunder.
  • Hvis motoren fortsatt ikke starter, gjenta det første trinnet.
  1. Elektriske tilkoblinger og batteri: Hvis motoren din går sakte rundt, kan det tyde på dårlige elektriske tilkoblinger eller lavt batteri. Prøv følgende trinn:
  • Rengjør og stram batteri- og startforbindelsene.
  • Lad batteriet.
  • Hvis problemet vedvarer, bør du vurdere å bytte ut batteriet.
  1. Motoroljeviskositet: Til slutt, sørg for at motoroljen din har riktig viskositet. Hvis ikke, tøm veivhuset og fyll det med riktig olje.

Motoroljeviskositet er avgjørende for kaldstart. Bruk av olje med feil viskositet kan føre til at den blir for tykk eller for tynn ved lave temperaturer, noe som gjør det vanskelig å starte motoren. Kaldstarter kan være tregere, og motoren går kanskje ikke jevnt før den blir varm.

Ved å følge disse detaljerte trinnene vil du kunne diagnostisere og løse de fleste problemer med motorstart. Gjør deg klar til å øke motoren og gå på veien med selvtillit!

 

Motoren vil ikke sveive

Følg disse retningslinjene nøye for å få motoren i gang jevnt igjen.

  1. Rengjør batteriterminaler og tilkoblinger: Start med å rengjøre batteriterminalene og tilkoblingene. Over tid kan disse komponentene samle smuss og korrosjon, noe som fører til dårlig elektrisk ledningsevne. Bruk et rengjøringsmiddel for batteripoler eller en blanding av natron og vann for å fjerne avleiringer. Sørg for at koblingene er tette og sikre.
  1. Se etter løse koblinger: I tillegg til å rengjøre batteripolene, inspiser alle koblingene i motorsystemet for tegn på løshet. Løse koblinger kan forstyrre strømmen av elektrisk strøm og hindre motoren i å starte. Trekk til eventuelle løse koblinger for å sikre en sikker elektrisk tilkobling.
  1. Inspiser sikringene: Ta en titt på følgende sikringer for å sikre at de er intakte og fungerer som de skal:
  • Hovedrelé 10 amp sikring (F4)
  • Start 5 amp sikring (F6)
  •  Motor 5 amp sikring (F16)
  • Pilot slått av 5 amp sikring (F17)
  • Motorkontrollenhet 30 amp sikring (F63)

      For å få tilgang til sikringspanelet, finn den høyre kontrollspaken og fjern dekselet. Inspiser hver sikring visuelt, og hvis noen er ødelagt eller skadet, bytt dem ut med sikringer med samme verdi.

      1. Sjekk batterinivået: Hvis alle trinnene ovenfor er fulgt og motoren fortsatt ikke starter, kan det skyldes lavt batterinivå. Sjekk batterispenningen med et multimeter. Hvis spenningen er under det anbefalte nivået, må du enten lade batteriet eller erstatte det med et nytt.

       

      Motoren banker, går uregelmessig eller stopper

      Hvis motoren din virker – banker, går uregelmessig eller til og med stopper – har vi løsningene for deg!

      Først og fremst kan tette luft- og drivstoffiltre være en synder. Bare bytt dem og gi drivstofftankens inntaksskjerm en god rengjøring.

      Hvis drivstoffilteret ditt ikke ser for skittent ut, sett det på plass igjen med O-ringpakningen på plass.

      Sjekk deretter om det er luft i systemet. Du vet allerede hvordan du tømmer luften fra forrige avsnitt.

      Ikke glem å inspisere motoroljenivået.

      Lav olje kan forårsake overdreven friksjon og påvirke ytelsen. Drivstoff av lav kvalitet kan også være en ytelsesdreper. For å takle dette, tøm drivstofftanken, bytt det primære drivstoffilteret og vannutskilleren, tøm luften, fyll på nytt drivstoff og rengjør drivstofftankens inntaksskjerm. Og husk, fyll systemet før du starter opp gravemaskinen.

       

      Motoren utvikler ikke full kraft

      Hvis du legger merke til at motoren til John Deere 35G ikke når sitt fulle kraftpotensial, er det noen få skritt du kan ta for å diagnostisere og løse problemet:

      1. Sjekk tomgangsturtall: Når motoren er varm, bør tomgangsturtallet (omdreininger per minutt) være mellom ca. 1300 og 1350 o/min. Hvis tomgangsturtallet konsekvent er under 1300, sørg for at motorhastighetsskiven er i høy posisjon.
      1. Slå ut hydrauliske funksjoner: Noen ganger kan betjening av de hydrauliske funksjonene forstyrre motorens tomgang. For å rette opp dette, slipp alle hydrauliske funksjoner i 10 sekunder og sjekk om tomgangen stabiliserer seg.
      1. Drivstoff- og Luftfiltre: Det er viktig å regelmessig inspisere og skifte ut drivstoff- og luftfiltrene etter behov. Hvis du ikke allerede har gjort det, sjekk om filtrene må skiftes ut. I tillegg må du sørge for at all luft som er fanget i drivstoffsystemet luftes skikkelig.
      1. Drivstofftype og forurensning: Bruk av feil drivstofftype kan forhindre at motoren utvikler full kraft. Hvis du mistenker drivstoffforurensning, tøm drivstofftanken, bytt ut det primære drivstoffilteret og vannutskilleren, tøm ut eventuell innestengt luft og fyll på med rent drivstoff.
      1. Assistanse for autorisert forhandler: Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og problemet vedvarer, anbefales det å kontakte din autoriserte forhandler. De vil være i stand til å diagnostisere og løse eventuelle hydrauliske problemer, problemer med begrenset eksosanlegg eller motorslitasje som kan påvirke motorens ytelse.

       

      Motoren avgir for mye svart eksosrøyk

      Her er hva du kan gjøre:

      1. Sjekk drivstofftypen din. Pass på at du bruker den riktige. Hvis ikke, tøm og fyll på igjen.
      1. Se etter eventuelle begrensninger eller skitt i luftinntaket eller eksossystemet. Hvis du finner et sprukket eller skadet eksosanlegg, ta kontakt med din autoriserte forhandler.
      1. Bekreft om termostaten fungerer som den skal. Når termostaten setter seg fast åpen, fortsetter kjølevæsken å strømme gjennom radiatoren, og holder motortemperaturen lav. For å kompensere øker motorkontrollenheten (ECU) drivstoffet i sylindrene, noe som forårsaker ufullstendig forbrenning og resulterer i svart eller grå røyk i eksosen.

       

      Populær John Deere 35G Reservedeler

       

      1. Vedlikeholdsfiltersett for John Deere gravemaskin 35G

      Vedlikeholdsfiltersett for John Deere kompaktgraver 35G (PIN: 1FF035GX_
      _K270001- )

      Erstatt delenummer:
      MIU800650, MIU801267, MIU801025, FYD00001540, FYD00000374, AT308568

      Applikasjoner:
      Passer for John Deere kompaktgraver: 35G (PIN: 1FF035GX_ _K270001- )

      Filtre inkludert:
      1X Motorolje: MIU800650
      1X Endelig drivstoffelement: MIU801267
      1X Primært drivstoffelement: MIU801025
      1X Ytre luft: FY0740000 Innvendig: FY0740000 4
      1X hydraulisk tankoljeelement: AT308568

      Hold John Deere Compact Excavator 35G i gang med vårt vedlikeholdsfiltersett. Dette settet er designet spesielt for din maskin (PIN: 1FF035GX__K270001-), og sikrer optimal ytelse og lang levetid. Ikke la vedlikehold være et problem – få jobben gjort med letthet ved å bruke våre toppkvalitetsfiltre. Invester i utstyrets fremtid i dag! 

       

      2. 12V startmotor for John Deere gravemaskin 35G

      12V Startmotor AT318141 for Yanmar Engine 3TNV88F 4TNV86CT John Deere gravemaskin 30G 35D 35G 50D 50G>

      Spesifikasjon:
      Spenning: 12 Volt
      Tenner/Splines: 15 tenner/Splines

      Passer for Yanmar-motor: 4TNV86CT, 4TNV86CHT, 3TNV88F, 4TNV88C

      Anvendelse:
      Passer for følgende modeller:
      John Deere gravemaskin: 30G, 35D, 35G, 50D, 50G
      John Deere Minilaster: 312GR, 314G, 317G, 317G, 316G, 7 John Deere firehjulsdrevet laster: 184G, 204G, 304G

      12V startmotor AT318141, den perfekte matchen for din Yanmar Engine 3TNV88F og 4TNV86CT! Designet for å forsyne John Deere gravemaskinmodeller 30G, 35D, 35G, 50D og 50G med letthet. Gjør deg klar til å øke hastigheten og erobre enhver jobb med denne pålitelige startmotoren. Oppgrader motorytelsen din i dag!

       

      3. Viftemotor for John Deere gravemaskin 35G

      Viftemotor FXB00004059 for John Deere 30G PC4 35G 50G PC7 Hitachi ZAXIS30U-5N ZAXIS35U-5N ZAXIS50U-5N

      Tilstand: ny, ettermarked

      Erstatt delenummer: FXB00004059
      Passer for Yanmar-motor: 3TNV88F, 4TNV88C

      Applikasjon:
      Passer for John Deere gravemaskin: 30G, PC4, 35G, 50G, PC7
      Passer for Hitachi gravemaskin: ZAXIS30U-5N, ZAXIS35U-5N, ZAXISt50U-5N >

      viftemotor FXB00004059, det perfekte tilbehøret for John Deere 30G PC4, 35G og 50G PC7-modeller, samt Hitachi ZAXIS30U-5N, ZAXIS35U , og ZAXIS50U-5N. Si farvel til støv og rusk med denne kraftige motoren. Gjør deg klar til å oppleve en jevnere og renere drift. Oppgrader utstyret ditt i dag!

       

      4. Overhaling ombyggingssett for John Deere gravemaskin 35G

      3TNV88 3TNV88C S3D88E-5 overhalingssett for John Deere gravemaskin

      Innhold:

      1 sett med overhalingspakningssett  3-sylindrede foringer

      3 stempler STD  3 stempler

      6 snapringer  3 stangbøssinger

      Sett med stempelringer  1 sett med hovedlager

      1 sett med stanglager  1 sett med trykklager

      3 inntaksventiler  3 eksosventiler

      6 ventilføringer  3 seter for inntaksventiler

      3 Eksosventilseter

      Revitaliser John Deere gravemaskinen din med vårt dynamiske 3TNV88 3TNV88C S3D88E-5 Rebuild Rebuild Kit! Opplev kraften til en fullstendig overhaling som vil blåse nytt liv inn i maskinen din. Gjør deg klar til å erobre enhver jobb med selvtillit og effektivitet. Ikke nøye deg med noe mindre enn eksepsjonell ytelse. Oppgrader gravemaskinen din i dag!

       

      FAB Heavy Parts  Kan hjelpe med dine behov

      Velkommen til Fab Heavy Parts' nettkatalogen, hvor du kan utforske en herlig rekke John Deere 35G gravemaskiners reservedeler .  Vi har et variert utvalg for å imøtekomme dine behov. Vårt kunnskapsrike deleteam står til din disposisjon, klare til å hjelpe deg hele veien.

      Mag-iwan ng komento

      Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.