Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Slik bytter du A/C-viftemotoren og viskerbladene, samt installerer nye speil

How To Replace A/C Fan Motor & Wiper Blades, Plus Install New Mirrors

Velkommen! I dag er vi glade for å veilede deg gjennom prosessen med å bytte ut viftemotoren i gravemaskinens klimaanlegg, samt å installere nye viskerblader og speil

Vi forstår at disse oppgavene kan virke skremmende, men frykt ikke! Vi vil lede deg gjennom hvert trinn med presisjon og gi verdifulle tips underveis. Ved å følge våre detaljerte instruksjoner vil du kunne takle disse oppgavene trygt og effektivt på din egen gravemaskin på kort tid!

 For denne demonstrasjonen skal vi jobbe med en Komatsu PC200LC gravemaskin.

 

 

Trinn 1: Slik bytter du ut AC-viftemotoren

For å begynne må du fjerne de lysegrå og mørkegrå dekslene som omslutter AC-enheten. Før du gjør det, er det imidlertid avgjørende å fjerne de to oppbevaringsbeholderne på sidene av enheten. Løsne boltene som fester cubbies, og de skal løsne uten problemer.

Når kubbene er fjernet, fortsett å løsne boltene på de to grå dekslene nevnt tidligere. Fjern disse dekslene forsiktig for å avdekke vifte motoren

Før du fortsetter, bruk et øyeblikk til å inspisere området for støv som har samlet seg. Støv kan påvirke funksjonaliteten til motoren og andre vitale komponenter negativt. Om nødvendig, rengjør området forsiktig for å sikre optimal ytelse. 

Nå er det på tide å teste den nye viften før du fjerner den gamle motoren. Koble kabelen til den nye motoren og slå på tenningen. Test viften ved forskjellige hastigheter for å sikre at den fungerer som den skal. Hvis viften fungerer jevnt, kan du fortsette å fjerne den gamle motoren.

For å få tilgang til den gamle motoren, må du fjerne tre skruer på sidene. Bruk en skralle for å skru dem av. I de fleste tilfeller bør dette være en rask oppgave, med mindre skruene tidligere har vært for strammet. Vær oppmerksom på at det kan være noen skruer som ikke er umiddelbart synlige. 

Før du bytter ut den gamle motoren med den nye, legg merke til den nøyaktige plasseringen av de tre holdeskruene. Inspiser i tillegg tetningen rundt omkretsen av den nyemotoren for å sikre at den er intakt og fri for skader. 

Nå, installer den nye viftemotoren forsiktig i nøyaktig posisjon der den gamle var plassert. Fest den på plass ved å feste de tre skruene igjen. Det er viktig å unngå å stramme noen skruer eller bolter før de alle er på plass. Noen ganger må du kanskje justere komponenten litt eller justere en bolt på nytt. Ved å vente med å stramme dem, kan du unngå bryet med å fjerne og starte på nytt.

 

Trinn 2: Testing av kabinviften

Når viftemotoren er tilkoblet, ta deg tid til å teste den en siste gang. Pass på at du tester viften ved alle tilgjengelige hastigheter og lytt nøye for å bekrefte at den går jevnt og uten uvanlige lyder.

Til slutt, sett sammen alle komponentene, inkludert panelene, når du er fornøyd med ytelsen til den nylig installerte viftemotoren.

 

Trinn 3: Hytteopprydding

Før du fortsetter til neste oppgave, er det viktig å gi hytta din en grundig rengjøring for å opprettholde et perfekt miljø.

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Spray Nine-renseren, en kraftig løsning som effektivt eliminerer fett, skitt, støv, smuss og fingeravtrykk, og etterlater hytta plettfrie. Alternativt er Simple Green et annet utmerket alternativ for å oppnå en ren og frisk hytte.

Mens du rengjør, kan du også utføre andre vedlikeholdsoppgaver i kabinen, som å bytte kabinlys eller bytte kabinluftfilter om nødvendig. Dette sikrer at hytta forblir i optimal stand.

 

Trinn 4: Bytte av viskerblad

For å bytte ut viskerbladene, start med å fjerne de to små skruene på armen. Siden tilgang til disse skruene kan være litt utfordrende, er det best å fjerne hele armen og jobbe på en benk for enkelhets skyld. 

Bruk en stjerneskrutrekker nummer to (hvis tilgjengelig), og skru forsiktig ut boltene som fester viskerbladet på plass. Hvis skruene er stramme, utvis forsiktighet for å unngå å bruke overdreven kraft, da dette kan fjerne skruehodene. 

Husk å oppbevare skruene på et trygt sted for å unngå feilplassering. Du vil trenge dem igjen senere. 

Nå fester du det nye viskerbladet på armen ved å skru det godt på plass. 

Når viskerbladene har blitt erstattet, fester du armen til gravemaskinen på samme sted der du først fjernet den. Sørg for riktig justering og funksjonalitet ved å teste viskerbladene før du fullfører oppgaven.

 

Trinn 5: Installasjon av bakspeil og sidespeil

Vår PC200LC Komatsu gravemaskin har to forskjellige stiler av speilfester: kjevebraketten og bolt- og pivottypen. For å bestemme monteringstypen, undersøk baksiden av speilet nøye.

For speilinstallasjon trenger du både rektangulære og sirkulære speil, siden de tjener forskjellige formål og gir omfattende synlighet.

 

Installere bakspeilet

Sørg for fri sikt til omgivelsene dine med installasjon av bakspeilet. Følg disse trinnvise instruksjonene for å installere både det rektangulære speilet og det runde, konvekse speilet på riktig måte.

Rektangulært speilinstallasjon:
  1. Begynn med å justere holderen til en passende posisjon. Senk den til armnivå for enklere installasjon.
  2. Vær forsiktig så du ikke lar speilet stikke ut for mye. Den bør plasseres i en avstand og i en vinkel som gjør at du kan se hva som er bak deg mens du sitter i kabinen. Husk at gravemaskiner er kjent for sine raske bevegelser og rotasjoner, noe som gjør sikten avgjørende.
  3. Når du strammer til skruene, vær forsiktig for å unngå overstramming. Du bør fortsatt kunne flytte speilet manuelt når det er nødvendig.
  4. Når du er fornøyd med visningsvinkelen, hever du holderen tilbake til den opprinnelige posisjonen.
  5. For å sikre optimal visningsvinkel kan du enten la noen sitte i førersetet eller plassere en godt synlig gjenstand bak gravemaskinen. Kontroller om objektet er synlig i speilet fra hytta.
Installasjon av runde konvekse speil:
  1. Finn braketten som følger med for montering av det runde, konvekse speilet.
  2. Plasser sidespeilet riktig, slik at operatøren kan ha fri sikt over maskinens side og dens omgivelser.
  3. Test på samme måte visningsvinkelen ved å la noen sitte i kabinen eller plassere en gjenstand ved siden av gravemaskinen. Bekreft om objektet er synlig i speilet.
  4. Før du fullfører installasjonen, sørg for å rengjøre speilet grundig og fjerne eventuelle flekker eller fingeravtrykk.

 

Ved å følge disse instruksjonene nøye, vil du lykkes med å installere bakspeilet, forbedre sikten din og fremme sikkerheten under gravemaskinoperasjoner.

 

Populær viftemotor

 

1. Ny 24V viftemotor

Ny 24V viftemotor 502725-3282 503716-1710 5650040180 for Hitachi EX200-6 gravemaskin

Delenummer: 502725-3282 503716-1710 5650040180

Tilstand: ny, ettermarked

 

2. Viftemotor 116340-5632 for Hitachi

Viftemotor 116340-5632 for Hitachi ZAX120 ZAX200 Gravemaskin 24V

Delenummer: 116340-5632, 1163405632

Tilstand: ny, ettermarked
Spenning: 24V

Kompatible modeller: Hitachi ZAX120 ZAX200 gravemaskin

 

3. Ny viftemotor for CAT Caterpillar

Ny viftemotor for CAT Caterpillar 312C 307C 308C gravemaskin

Tilstand: ny, ettermarked

Garanti: 6 måneder

Kompatible modeller: Caterpillar 312C 307C 308C

 

4. 24V A/C viftemotor 272700-5790 2727005790 for Hitachi Komatsu

24V A/C viftemotor 272700-5790 2727005790 for Hitachi Komatsu D155AX HM400 HB205 HB215 PC200 PC210 PC220

Tilstand: ny, ettermarked

Erstatt delenummer: 272700-5790, 2727005790

Applikasjon:
Passer for Komatsu Dozer: D155AX, D65EX, D65PX
Passer for Komatsu Gravemaskin, H20B205, PC20B205, PC20B205, PC20B205, PC , PC240, PC290, PC300, PC350, PC360, PC490
Passer for Komatsu Truck: HM300, HM400

 

FAB Heavy Parts  kan hjelpe deg med dine behov

Velkommen til Fab Heavy Parts' nettkatalogen, hvor du kan utforske en herlig rekke Blower Motor.  Vi har et variert utvalg for å imøtekomme dine behov. Vårt kunnskapsrike deleteam står til din disposisjon, klare til å hjelpe deg hele veien.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.