Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Kuinka ostaa oikea AC-kompressori?

How to Buy the Right AC Compressor?

Mitä AC-kompressori tekee?

  Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on tarkalleen mitä ilma ilmastointikompressori toimii ajoneuvosi sisällä. AC-kompressorin tarkoitus on jäähdyttää ilmaa, joka liikkuu ajoneuvosi ohjaamon läpi. jäähdytysjärjestelmä AC c kompressori on ajoneuvosi vaihtovirtajärjestelmän keskeinen osa ja jos AC-kompressorisi on viallinen , et saa viileää ilmaa. Kompressori aloittaa jäähdytysprosessin pumppaamalla erikoisöljyn ja freonin seosta järjestelmän läpi.

Kuinka ostaa oikea AC-kompressori

  Ennen ostaa AC-kompressorin , sinun on tiedettävä joitain tietoja ajoneuvostasi. Ilmeisin vaadittava tieto on tarkka vuosi, valmistus ja malli. Nämä tiedot ovat tärkeitä, koska valmistaja vaihtaa osia eri vuosimalleilta, joskus jopa saman mallivuoden sisällä. Tästä syystä saatat joutua ilmoittamaan myös autosi valmistuspäivämäärän (tarkka päivämäärä, jolloin autosi on valmistettu tehtaalla). Älä panikoi, valmistuspäivät löytyvät kuljettajan puolen oven tukkeutumisesta, yleensä kuukausi/vuosi tai päivämäärä/kuukausi/vuosi muodossa.

  Jos et jostain syystä ole varma ajoneuvosi valmistus- ja mallinumerosta, voimme tarjota sinulle myös suoraan osista tarkan vaihtovirtakompressorisi valmistajan osanumeron. Usein osanumero on kaiverrettu kompressoriin tai tarraan tai etikettiin. Jos sinulla ei ole näitä osanumeroita, soita autonvalmistajan paikalliseen jälleenmyyjään ja kysy kohteliaasti varaosaosastolta OEM (OEM) -osanumero ilmastointikompressorin autossasi, sinun tarvitsee vain antaa heille pakettiautosi numero, niin he voivat etsiä sen.

Mistä voin ostaa oikean AC-kompressorin?

  Sinun tulisi tietää tarpeitasi selkeästi ja mennä sitten verkkosivustollemme:Fab Heavy Parts  valitse ostaa. Kiitos, että pidit Fabia jäähdytysjärjestelmän toimittajana. Olemme varmoja, että tarjoamme sinulle luotettavan ja tehokkaan jäähdytyksen, jota tarvitset, jotta moottorisi toimii moitteettomasti tulevina vuosina. 

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.