Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Kuinka puhdistan Yanmar-traktorin jäähdyttimen ?

How Do I Clean My Yanmar Tractor Radiator ?

 Luotettavan Yanmar-traktorisi huippusuorituskyvyn ylläpitäminen ei ole pieni saavutus, mutta älä pelkää ! Autamme sinua pitämään jäähdyttimen puhtaana ja koskemattomana.

 

 Noudata näitä helppoja vaiheita ja nauti samalla:

  1. Aloita valmistamalla puhdistusarsenaalisi. Kerää pehmeäharjainen harja, ämpäri lämmintä saippuavettä ja ripaus kyynärrasvaa (valinnainen, mutta erittäin suositeltavaa lisävoimin vuoksi!).
  2. Taputtele jäähdyttimeäsi hellästi selkään ja kiitä sitä sen kovasta työstä. Positiiviset tunnelmat tekevät siivoamisesta helppoa!
  3. Poista varovasti kaikki roskat tai ärsyttävät otokset, jotka ovat saattaneet asua jäähdyttimen ripoihin.
  4. Nyt valmista harjasi jäähdyttimen kiistelyä varten. Kasta luotettava harjasi saippuaveteen ja anna eville kutittava kuorinta. Muista tavoittaa kaikki kolot ja kolot – yksikään jäähdytinpaikka ei jää koskematta!
  5. Huuhtele pois kovan työn vaahdot virkistävällä vesiseinämällä. Kaikki siistejä ja kiiltäviä, aivan kuin uudet!
  6. Kiinnitä erityistä huomiota jäähdyttimen jäähdytysnesteen määrään. Jos se näyttää vähän matalalta, lisää siihen tuoretta jäähdytysnestettä. Patterisi kiittää täydennyksestä!
  7. Nosta lopuksi jäähdyttimellesi peukku ylös ja nauti hyvin tehdyn työn loistosta. Juhli voittotanssilla – olet sen ansainnut!

 

Muista ystäväni, että puhdas Yanmar-traktorin jäähdytin on iloinen Yanmar-traktorin jäähdytin. Pidä siis hauskaa, lähde mukaan siivousseikkailuun ja nauti hyvin huolletun koneen palkinnoista, joka on aina valmis tarttumaan kaikkiin tehtäviin innolla!

 

 

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.