Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Mitä eroa on puolivalmiilla ja valmiilla vuorauksilla?

What is the difference between semi finished and finished liners?

Mitä ovat valmiit tai puolivalmiit vuoraukset?

Puolivalmiit vuoraukset:

Puolivalmiit vuoraukset ovat tärkeä osa moottoreiden sylinterilohkoja.  Alun perin asennettuina nämä vuoraukset vaativat lisäkäsittelyä, joka tunnetaan nimellä poraus ja hiominen halutun koon ja pinnan viimeistelyn saavuttamiseksi. Puolivalmiin vuorauksen pinta on tarkoituksella karhea, mikä varmistaa, että mäntä ei istu tiukasti sisälle. Tämä karheus edellyttää porausprosessia, joka sisältää materiaalin poistamisen vuorauksen seinämistä tarkan ja sileän sisähalkaisijan luomiseksi.   Näin puolivalmisteinen vuoraus voidaan asentaa kunnolla sylinterilohkoon.

On tärkeää huomata, että kaikki rinnakkaiset vuoraukset kuuluvat puolivalmiiden vuorausten luokkaan.   Moottorikonepajat suosivat rinnakkaisia ​​vuorauksia, koska ne mahdollistavat sylinterin tarkan koneistuksen ja varmistavat, että se on täydellisen pyöreä ilman kartiomaisuutta tai soikeaa.   Tämä tarkkuus on elintärkeää moottorin optimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden kannalta.

 

 

Valmiit vuoraukset:

Toisaalta valmiit vuoraukset toimitetaan valmiiksi porattuna, mikä tarkoittaa, että niillä on jo haluttu sisähalkaisija.   Sylinterilohkoon asennettuna valmiit vuoraukset saattavat vaatia vain kevyen hion, joka on pinnan tasoittaminen männän liikkeen parantamiseksi.

Yksi ​​keskeinen ero valmiiden ja puolivalmiiden vuorausten välillä on se, että valmiit vuoraukset noudattavat edellisen kuluneen perusreiän muotoa.   Tämä tarkoittaa, että niissä voi olla lievää kapenemista ja soikeaa.   Vaikka nämä vaihtelut eivät ehkä ole ihanteellisia, ne voidaan mukauttaa ja kompensoida moottorin kokoonpanoprosessin aikana.   On kuitenkin tärkeää huomata, että valmiin vuorauksen liiallinen kapeneminen tai soikeaisuus voi mahdollisesti johtaa moottorin jumiutumiseen, mikä on vakava ongelma, joka voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja, jos siihen ei puututa.

 

 

Vuorauksia on yleensä kahta eri tyyppiä: Rinnakkaiset ja Laipalliset. Katsotaanpa tarkemmin jokaista tyyppiä:

 

Parallel Liner:

Kuten nimestä voi päätellä, rinnakkaisten vuorausten kaikissa reunoissa on tasainen pinta.  Nämä vuoraukset pidetään paikoillaan lohkon sisällä "häiriön" tai "puristussovituksen" avulla." Tämä tarkoittaa, että vuoraus on hieman suurempi kuin moottorin perusreikä. Kun yhdensuuntainen vuoraus painetaan paikalleen, se voi vääntyä ja mukautua perusreiän muotoon.  On syytä huomata, että rinnakkaiset vuoraukset ovat saatavilla vain puolivalmiina, mikä tarkoittaa, että ne on porattava sopivaan kokoon.

 

Laipoitettu vuoraus:

Samaan tapaan laipallisissa vuorauksissa on laippa, joka sijaitsee yläosassa.  Tämä laippa sopii vastareikään, joka on leikattu perusreiän yläosaan.  Laipalliset vuoraukset voivat olla joko "press" tai "slip" fit.  Niitä on saatavana sekä valmiina (esikokoisina) että puolivalmisteina (täytyy lykätä kokoon).

 

 

Perusporaus:

Termi "perusreikä" viittaa sylinterilohkoon, johon ei ole asennettu vuorauksia.  Tässä tapauksessa mäntä ja renkaat kulkevat suoraan sylinterilohkon reiän valupinnalla.  Perusreikä voidaan koneistaa ylimitoitettuihin mäntiin tarvittaessa.  Jos perusreikä on kuitenkin merkittävästi vaurioitunut, voidaan asentaa korjausvaippa sylinterilohkon toiminnan palauttamiseksi.

 

FAB Raskaat Osat voivat auttaa tarpeidesi kanssa

Tervetuloa Fab Heavy Partsin verkkoluetteloon, jossa voit tutustua ihastuttavaan valikoimaan traktoreiden varaosia. Meillä on monipuolinen valikoima tarpeidesi mukaan. Asiantunteva varaosatiimimme on käytettävissäsi ja valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

 

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.