Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Päivitä traktorisi valaistus LED-jälkiasennuksella

Upgrade your tractor's lighting with LED retrofitting

Ajatteletko ajatusta traktorin ajovalojen päivittämisestä LED-valaistuksella? Ehkä mietit, mitä valaistuksen jälkiasennus oikein tarkoittaa. Pohjimmiltaan se tarkoittaa olemassa olevien valaisimien tai lamppujen uusimista LED-polttimoilla, jotka tarjoavat parannetun valaistuksen ja valon lämpötilan. Tämä päivitys ei ainoastaan ​​vähennä lämpöpäästöjä, vaan myös säästää energiaa.

Jos asut alueella, jolla on pitkät ja pimeät talvet ja huomaat, että sinun on työskenneltävä mukavammin, on erittäin suositeltavaa harkita traktorin ajovalojen päivittämistä. Ymmärrettävästi sinulla voi olla viipyviä kysymyksiä ja epävarmuustekijöitä tästä päätöksestä, etkä ole varma käytettävissäsi olevista vaihtoehdoista.

Joten, miksi sinun pitäisi vakavasti harkita LED-jälkiasennusta traktorisi valaistukseen? Valotekniikan alalla on edistytty merkittävästi, ja LED-valot johtavat latausta. Maatalouskoneiden alueella he ovat nousseet loistavaksi tähdeksi. Mutta mikä tekee LED-jälkiasennuksesta optimaalisen valinnan traktorillesi? Haluan valaista asiaa.

LED-valot: Äärimmäinen energiatehokas valaistusratkaisu

Energiatehokkuuden kannalta LED-valot hallitsevat. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa koneellesi pidemmän akun ja vaihtovirtageneraattorin käyttöikää, vaan ne myös poistavat sähköjärjestelmän ylikuormitusriskin, mikä on erityisen tärkeää vanhemmille koneille. Mutta siinä ei vielä kaikki – LED-valot on valmistettu ilman raskaita saasteita tai vaarallisia materiaaleja, mikä tekee niistä vieläkin vihreämmän valinnan.

Verrattaessa LED-valoja perinteisiin halogeeni- ja hehkulamppuihin ero on huikea. Vaikka halogeeni- ja hehkulamput kuluttavat 90–95 % sähkönkulutuksesta lämmön tuottamiseen, LED-valot vaativat vain 80 % virrankulutuksen, ja se pysyy vakiona. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan kylmempiin lämpötiloihin, koska ne säilyttävät tehokkuutensa ilmastosta riippumatta. Lisäksi LED-valoilla on lisäetu, että ne syttyvät välittömästi ja valaisevat välittömästi ilman viivettä.

Energiatehokkuuden lisäksi LED-lampuissa on myös käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Joissakin LED-lampuissa on hidas käynnistystoiminto, joka lisää tehoaan vähitellen alhaiselta tasolta täyteen tehoon. Tämä ei ainoastaan ​​takaa sujuvampaa siirtymää, vaan myös pidentää lamppujen käyttöikää. Lisäksi nämä LED-lamput on suunniteltu erityisesti sopimaan olemassa oleviin traktorien valokoteloihin, mikä tekee asentamisesta helppoa. Plug and play -liitettävyyden ansiosta LED-valojen asentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Muuta koneesi energiatehokkaaksi voimalaitokseksi LED-valoilla. Sano hyvästit liialliselle energiankulutukselle, ylikuumenemiselle ja viivästyneelle valaistukselle. Ota vastaan ​​valaistustekniikan tulevaisuus ja koe LED-valojen lukuisat edut jo tänään.

 

LED tuottaa luonnonvaloa

Tutustu LED-valojen taikuuteen, jotka jäljittelevät vaivattomasti luonnollisen auringonvalon rauhoittavaa hehkua. Nämä uskomattomat valot säteilevät värilämpötilaa, joka muistuttaa täydellisesti auringon lämpimiä sävyjä ja luo visuaalisesti miellyttävän ympäristön, joka on lempeä silmille.

Toisin kuin muut valaistustyypit, LED-valot tarjoavat luonnollisen värispektrin, joka vähentää silmien väsymistä ja antaa sinun työskennellä tai rentoutua pitkiä aikoja ilman epämukavuutta. Tämä on erityisen hyödyllistä traktorin käyttäjille, jotka viettävät pitkiä aikoja ajoneuvoissaan, koska se lisää tuottavuutta ja minimoi silmien rasitusta.

Valitsemalla LED-valot voit muuttaa minkä tahansa tilan luonnollisen valaistuksen pyhäkköksi. Paranna tuottavuuttasi ja hyvinvointiasi näillä innovatiivisilla valaisimilla, jotka luovat vaivattomasti uudelleen auringonvalon kauneuden ja lämmön.

 

LED-valoilla pidempi käyttöikä

Valaise tilasi LED-valojen loistolla, jotka tunnetaan poikkeuksellisesta pitkäikäisyydestään. Toisin kuin muut polttimot, LED-valoilla on vaikuttava, jopa 40 000 tunnin käyttöikä, mikä vaatii vain vähän huoltoa. Vertailun vuoksi HID-polttimot haalistuvat, kestävät vain 2500 tuntia, kun taas halogeenipolttimot tarjoavat vielä lyhyemmän, noin 500 tunnin käyttöiän.

Yksi ​​LED-polttimoiden tärkeimmistä eduista on niiden kestävyys. Nämä valot on suunniteltu kestämään sääolosuhteita ja tarjoavat suojaa vedeltä ja pölyltä. Itse asiassa voit jopa turvallisesti käyttää sähköpesuria niiden ympärillä huoletta. Toisin kuin perinteiset polttimot, joissa on herkkä hehkulanka, LED-polttimoissa ei ole niin herkkiä osia, mikä tekee niistä immuuneja tärinälle ja varmistaa niiden pitkäikäisyyden.

LED-polttimoiden vaihtaminen on helppoa, eikä se vaadi teknistä asiantuntemusta. Liitä ne vain ja olet valmis.

 

LEDit Luo mahdollisimman vähän varjoalueita 

Koe LED-valojen taika, kun ne karkottavat vaivattomasti varjot ympäristöstäsi. Nämä innovatiiviset valaisimet tarjoavat suunnatun valotehonsa joko tulva- tai puolisuunnikkaan muotoisen kuvion. Valonheittimet ovat ihanteellisia leveiden ja lyhyiden alueiden valaisemiseen, kun taas puolisuunnikkaan muotoiset valot sopivat täydellisesti yleiseen työhön. Sano hyvästit tummille kulmille ja omaksu näiden poikkeuksellisten valaistusratkaisujen pitkän kantaman kapea kuviointi

 

LEDit ovat suosittuja maatalousmarkkinoilla

LEDit ovat saavuttaneet valtavan suosion maatalousmarkkinoilla niiden merkittävien edistysten ansiosta. LED-valaistuksen kasvava kysyntä on ilmeistä myös vanhemmissa maatalouskoneissa, erityisesti rivi- ja nelivetotraktoreissa. Yksi LEDien tärkeimmistä eduista on niiden helppo jälkiasennus, mikä eliminoi lisälaitteiden tarpeen asennuksen aikana.

Kun harkitset traktorin jälkiasentamista LED-valaistukseen, on tärkeää arvioida erityiset valaistustarpeesi. Arvioi, kuinka tärkeää on valaista tietty alue tai lisätä lisävaloa traktorisi kylkeen. Harkitse lisäksi, luotatko työssäsi pelkästään traktorisi valoon. Jälkimmäisessä tapauksessa on suositeltavaa valita laadukkaampi LED-valo.

Ihanteelisen LEDin löytäminen traktorisi valaistukseen edellyttää sen kestävyyden huomioon ottamista erilaisissa olosuhteissa. Sen pitäisi kestää ankarat talvikuukaudet, mukaan lukien altistuminen suolalle ja tärinälle, sekä kuumia kesäkuukausia. Lisäksi LED-lampun pitäisi toimia erinomaisena korvaajana perävaunuvaloihin, trukkien ajovaloihin, maisemointilamppuihin, traktorin valaisimiin ja muihin maatalouskoneiden valaisimiin.

Investointi korkealaatuiseen LED-lamppuun varmistaa luotettavan ja pitkäkestoisen suorituskyvyn, mikä parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta maataloustoimien aikana. LEDistä on tullut välttämätön valaistusratkaisu maatalousteollisuudelle, koska ne kestävät äärimmäisiä olosuhteita ja ovat monipuolisia erilaisissa sovelluksissa.

 

Ovatko LED-jälkiasennukset kalliita?

LED-jälkiasennukset voivat maksaa etukäteen muutamasta sadasta useisiin tuhansiin dollareihin. On kuitenkin tärkeää huomata, että alkuinvestointi jälkiasennukseen on suunniteltu tarjoamaan pitkän aikavälin etuja sekä energiankulutuksen että kustannussäästöjen osalta.

Vaikka ennakkokustannukset saattavat tuntua merkittäviltä, ​​on tärkeää ottaa huomioon LED-jälkiasennuksen tarjoamat pitkän aikavälin säästöt. LED-valot tunnetaan energiatehokkuudestaan, sillä ne kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä kuin perinteiset hehkulamput. Tämä pienentää energialaskuja ajan myötä, mikä auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Lisäksi LED-valot ovat tunnettuja ympäristöystävällisyydestään. Koska keskitymme yhä enemmän kestävään kehitykseen ja pienentämään hiilijalanjälkeämme, LED-valot ovat vihreämpi vaihtoehto muille hehkulampputyypeille. Niiden käyttöikä on pidempi, ne tuottavat vähemmän lämpöä eivätkä sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa.

Valitsemalla LED-jälkiasennukset edistät vihreämpää ympäristöä, vaan hyödyt myös pienemmästä energiankulutuksesta ja pitkän aikavälin kustannussäästöistä. Joten vaikka alkuinvestointi saattaa vaatia, LED-jälkiasennusten edut tekevät niistä kannattavan valinnan niille, jotka haluavat edetä vihreänä ja säästää rahaa.

 

Tapoja asentaa LED-valot

Valaistusjärjestelmän jälkiasentaminen LED-valoilla on pelin muuttaja, joka tarjoaa monia etuja. LED-valot ovat uskomattoman energiatehokkaita, mutta jälkiasennuksella voit vähentää energiankulutustasi vaikuttavat 70 prosenttia perinteisiin lamppuihin verrattuna. Sano hyvästit korkeille sähkölaskuille ja hyväksy vihreämpi, kestävämpi valaistusratkaisu.

Yksi ​​jälkiasennuksen tärkeimmistä eduista on vähäinen huoltotarve. LED-valoilla on poikkeuksellisen pitkä käyttöikä, mikä tarkoittaa vähemmän vaivaa ja vähemmän vaihtoja. Enää ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa lamppuja tai murehtia palaneista valoista. LED-jälkiasennuksella voit nauttia vuosien luotettavasta valaistuksesta ilman jatkuvan huollon aiheuttamaa päänsärkyä.

Sukellaan nyt LED-valojen jälkiasennuksen jännittävään maailmaan ja tutkitaan kahta suosittua vaihtoehtoa:

1.Plug-and-Play-LED-putket: 

Jos etsit vaivatonta päivitystä LED-valoihin, plug-and-play LED-putket ovat paras vaihtoehto. Kuten nimestä voi päätellä, sinun tarvitsee vain kytkeä LED-putki olemassa olevaan valaisimeen ilman lisäjohdotuksia tai muutoksia. Tämän kätevän ratkaisun avulla voit nauttia LED-valaistuksen eduista samalla kun nykyiset valaisimet pysyvät ennallaan. Lisäksi tulet mielelläsi löytämään laajan valikoiman edullisia LED-lamppuja valaistustarpeisiisi. Säästät huomattavasti energiakustannuksissa, mutta saat myös takaisin alkuinvestoinnin ajan myötä huomattavien säästöjen ansiosta.

2.LED-lamppu Jälkiasennussarjat:

Jos haluat säilyttää nykyiset valaisimet, mutta haluat silti hyödyntää LED-valaistuksen, LED-lamppujen jälkiasennussarjojen tehoa ovat täydellinen ratkaisu. Näiden sarjojen avulla voit päivittää valaisimia ja tehdä niistä yhteensopivia minkä tahansa LED-lampun kanssa. Useimmat jälkiasennussarjat tarjoavat yksinkertaisia ​​asennusprosesseja, joiden avulla voit muuttaa valaistusjärjestelmääsi helposti. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen johdotukseen ja juottamiseen, on aina hyvä neuvotella ammattilaisen kanssa saumattoman asennuksen varmistamiseksi.

Joten, valitsitpa sitten plug-and-play-LED-putkien yksinkertaisuuden tai LED-lamppujen jälkiasennussarjojen monipuolisuuden, valojen jälkiasentaminen LED-tekniikalla on fiksu teko. Nauti energiatehokkuuden, vähäisen huollon ja pitkäkestoisen valaistuksen eduista. 

 

Suositut LED-valot

 

1. Ohjaamon ylempi LED-valo John Deerelle

4 kpl ohjaamon ylävalolamppu RE306510 John Deere 7210 7410 7510 7610 7710 7810

Vaihda osanumero: RE306510,RE161288,RE37450, RE577572

Sovellus:
Korvaa konepellin etuvalon John Deere 40-60 -sarjan traktoreihin, joissa on Sound-
Gard Cab.

Korvaa ohjaamon ylävalon John Deere 6000-8010T -sarjan traktoreihin.

Korvaa konepellin etuvalon John Deeren telaketjupuskukoneisiin.

Yhteensopiva seuraavien kanssa:
Korvaa konepellin etuvalon John Deere 40-60 -sarjan traktoreihin, joissa on ääni : 4050, 4250, 4450, 4650, 4850
55 Sarjat: 4055, 4255, 4455, 4555, 4755, 4955
60 Sarjat: 4560, 4960, 4960.

4 kpl:n LED-ohjaamon ylävalolamppu RE306510 John Deere 7210, 7410, 7510, 7610, 7710 ja 7810 traktoreihin! Valaise ohjaamoasi näillä korkealaatuisilla LED-valoilla, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti John Deere -malleihisi. Koe parannettu näkyvyys ja lisää tyyliä traktoriisi näillä huippuluokan ohjaamon valoilla. Päivitä John Deere tänään ja tee yötyöstäsi turvallisempaa ja nautinnollisempaa.

 

2. LED ajovalo koteloon

LED-ajovalo 1964881C2 1964882C2 CASE IH -traktoriin 5220 5230 5240 52503220 3230 4240 C50 C80

Vaihda osanumero: 1964881C2,1964882C2

Sovellus:
Sopi CASE IH -traktoriin:
395,495,595,695,895,995,3220,3230,4210,4230,4240,5120,5130,5140,5120,5130,5140,5120,5130,5140,520,5C,5C,520,5C,520,5 70, C80 ,C90,C100,CX50,CX60,CX70,CX80,CX90,CX100

LED-ajovalo 1964881C2 1964882C2 CASE IH -traktorimalleille 5220, 5230, 5240, 5250, 3220, 3230, C524 ja C5.8 Valaise tiesi tällä huippuluokan LED-ajovalopäivityksellä. Koe parannettu näkyvyys ja turvallisuus näiden myöhäisillan viljelysessioiden aikana. Sijoita CASE IH -traktorisi laatuun ja luotettavuuteen LED-ajovalollamme 1964881C2 1964882C2.

 

3. LED-etuvalo Bobcatille

LED-etuvalo 7012802 6683314 Bobcat Toolcat 5600 5610

Vaihda osanumero: 6683314,7012802,6683315,6682472

Sovellus:
Sopii Bobcat Toolcatille: 5600,5610

Valaise tie LED-etuvalolla 7012802 6683314, joka on suunniteltu erityisesti Bobcat Toolcat 5600:lle ja 5610:lle. Paranna näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi tällä huippuluokan etuvalolla.

 

4. LED-ajovalo hollantiin

LED-ajovalo 86514346 86514348 New Holland Tractoriin 8970
8670A 8770A 8670 8770 8870

Vaihda osanumero: 86514348,86514349,86514346,86514347

Sovellus:
Sopii New Holland -traktoriin: 8970,8670A,8770A,8870A,8670,8970A,8770,8870

LED-ajovalo New Holland Tractor -malleille 8970, 8670A, 8770A, 8670, 8770 ja 8870. Valaise polkusi tällä tyylikkäällä ja tehokkaalla ajovalopäivityksellä. Koe parannettu näkyvyys ja turvallisuus traktorissasi edistyneen LED-tekniikan avulla. Päivitä New Holland -traktorisi tänään!

 

Kauppa LED-valot:

https://www.fabheavyparts.com/collections/led-industrial-lights-work-lights-tail-lights-and-headlights

 

FAB raskaat osat  voivat auttaa tarpeidesi kanssa

Tervetuloa Fab Heavy Partsin verkkoluetteloon, jossa voit tutustua ihastuttavaan valikoimaan LED-valot. Meillä on monipuolinen valikoima tarpeidesi mukaan. Asiantunteva varaosatiimimme on käytettävissäsi ja valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.