Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Kuinka vaihtaa kaivinkoneen sytytyskytkin ?

How To Replace an Excavator Ignition Switch ?

Ongelmia kaivinkoneen käynnistämisessä? Älä huoli, me hoidamme sinut! Kaivinkoneen sytytyslukkoon liittyvien ongelmien käsitteleminen on varsin yleistä, etenkin talvikaudella. Viallinen sytytyskytkin voi aiheuttaa merkittäviä viivästyksiä ja mahdollisia taloudellisia menetyksiä. Mutta älä pelkää, sillä olemme täällä opettamassa sinulle, kuinka voit vaihtaa sen itse!

Vaikka kaivinkoneen sytytyskytkimen vaihtaminen saattaa tuntua aluksi pelottavalta, se on itse asiassa suoraviivainen prosessi. Tässä kattavassa blogiviestissä opastamme sinua vaihtoprosessin jokaisen vaiheen läpi. Olitpa aloittelija tai kokenut kuljettaja, tämä opas on suunniteltu auttamaan sinua voittamaan sytytyslukkoon liittyvät ongelmat.

Vaihe 1: Vianetsintä

Kysyytyykö kaivukoneesi käynnistymisestä ja kuuluu vain naksahdus? Vai tuntuuko se jumiutuneelta ja reagoimattomalta? Ennen kuin jatkat vaihtamista, diagnosoidaan ongelma varmistaaksemme, että se todellakin on ongelma sytytyskytkin.

Aloita työntämällä pääavain sytytyslukkoon ja tarkkaile, meneekö se sisään ja kääntyykö se tasaisesti. Jos kohtaat vaikeuksia tai vastusta, siinä saattaa olla sisäisiä osia tai metallisirpaleita, jotka aiheuttavat esteitä. On mahdollista, että jousi on siirtynyt paikaltaan, mikä estää rumpua pyörimästä sytytyskotelon sisällä.

Testaaksesi tämän, levitä voiteluainetta avaimen molemmille puolille ja yritä laittaa se kaivinkoneen virtalukkoon. Jos ongelma jatkuu ja kytkin ei reagoi, on turvallista päätellä, että se on todella rikki.

 sytytyslukon korjaamista ei suositella, koska se on usein tehokkaampaa ja aikaa säästävämpää vaihtaa se kokonaan.

 

Vaihe 2: Akun irrottaminen

Ennen minkään työn aloittamista on erittäin tärkeää varmistaa, että kaivinkone on pysäköity kunnolla. Joskus käyttäjät voivat jättää lisälaitteita ilmaan, mikä aiheuttaa vaaran sekä koneelle että sen ympärillä oleville henkilöille.

Ensimmäinen vaihe on irrottaa akku ja katkaista virta sähköpiireistä ennen sytytyksen tai sähkökomponenttien poistamista.

Irrota maadoitusliitäntä varovasti 13 mm:n jakoavaimella. Ole varovainen tämän prosessin aikana, sillä joudut käsittelemään  sytytyskytkintä , jossa voi edelleen olla jännitteellinen virta tai maadoituspiiri, joka on kytketty akun releeseen.

Tavoitteenasi on varmistaa, että kaikki liitännät on irrotettu oikein ja kone on täysin jännitteetön, jotta vaihtoprosessi jatkuu turvallisesti.

 

Vaihe 3: Konsolin purkaminen

Aloita irrottamalla maadoitushihna, jonka avulla voit irrottaa konsolin vaivattomasti.

Jos haluat irrottaa konsolin helposti, aloita vetämällä varovasti irti ohjaussauvasta tai käyttöohjaimesta. Sen pitäisi irrota sujuvasti ilman paljon vaivaa.

Nosta seuraavaksi kansi paljastaaksesi alla olevat pultit.

Huomaa, että Komatsu-kaivukoneen konsoli voi olla hieman tiukempi verrattuna muihin kaivinkoneisiin. Tällaisissa tapauksissa saatat joutua irrottamaan muutaman ruuvin jakoavaimella. Ota pieni jakoavain ja irrota varovasti kaksi 10 mm:n pulttia. Jotta et laita niitä hukkaan, harkitse pulttien ja aluslevyjen säilyttämistä niille varattuun astiaan, kuten tuhkakuppiin.

Heiluta kantta varovasti tarkistaaksesi, onko se löystynyt tarpeeksi. Jos on, kaikkia pultteja ei tarvitse irrottaa.

Jos koneessasi on kaasuvipu, irrota se ja aseta se tuhkakuppiin tai mukinpitimeen, jos sellainen on saatavilla. Tässä vaiheessa kaiken pitäisi irrota sujuvasti, ja sinun pitäisi pystyä työntämään ohjaussauvan saappaa kannen reiän läpi. Kun kansi on poistettu, aseta se sivuun.

Yritä irrottaa avainkytkin tässä vaiheessa nähdäksesi, voidaanko se irrottaa helposti. Jos se ei irtoa, älä pakota sitä. Jatka seuraavaan vaiheeseen ja keskity sivukansien poistamiseen.

 

Vaihe 4: Avaa sytytyskytkin

Jos löydät sytytyslukon, poistamalla sivusuojukset helpottaa pääsyä. Löysää sivuilla olevat ruuvit 10 mm:n avaimella.

Tarvittaessa irrota ohjaussauva päästäksesi käsiksi kaivinkoneen sytytyslukkoon. Johtojen pituudesta riippuen saatat joutua irrottamaan lisäruuveja ja poistamaan takakannen. Kaikki pultinpäät ovat 10 mm, joten tarvitset vain 10 mm jakoavaimen niiden löysäämiseen.

Kun suojukset on poistettu, sinulla pitäisi olla vapaa reitti päästäksesi kaivinkoneen sytytyslukkoon.

Useimmille henkilöille suurin haaste tässä vaiheessa on selvittää, kuinka kytkin irrotetaan, pääasiassa siksi, että siihen on vaikea päästä käsiksi. Käytä sivuleikkureita leikkaamaan varovasti johtimet.

 

Vaihe 5: Poista vanha sytytysvirta

Varmista aluksi, että käytät suojakäsineitä. Irrota vanha sytytysvirta varovasti Komatsu PC200LC:stä. Joissakin tapauksissa sytytysaukko voi olla kääritty kankaaseen. Jos näin on, sinun on avattava kangas päästäksesi käsiksi sytytykseen. On tärkeää huomata, että tämä kangas on tyypillisesti valmistettu lasikuidusta, joten käsineiden käyttö on välttämätöntä mahdollisen ärsytyksen välttämiseksi.

Jos työskentelet sisätiloissa, on suositeltavaa käyttää maskia, jotta lasikuitukankaasta ei pääse hengittämään hiukkasia. Turvallisuuden tulee aina olla etusijalla tässä prosessissa.

Muista säilyttää kangas sen poistamisen jälkeen. Tarvitset sitä myöhemmin, kun kytket johdot uudelleen uuteen virtalukkoon. Kääri uusi kytkin samalla tavalla kuin vanha.

 

Vaihe 6: Vaihda kaivinkoneen sytytyskytkin

Saatat huomata, että sytytys on hieman tiukka. Irrota puristimet löysääksesi sitä ja vaihda johto uusiin liittimiin.

Kaksi puristinta on kiinnitetty massiivisilla pulteilla. Vedä ne varovasti irti ja säilytä niitä turvallisessa paikassa, kuten mukinpidikkeessä, jotta ne eivät asetu väärin.

Ennen kuin poistat mitään, varmista, että kaikki ovat identtisiä liittämisen ja sijoituksen suhteen. Komatsu-kaivukoneen kaikki osat on merkitty kätevästi, mikä helpottaa niiden liittämistä oikein. On kuitenkin suositeltavaa jatkaa johtoa kerrallaan tarkkuuden varmistamiseksi ja sekaannusten välttämiseksi.

Jos istuinalue on tiukka ja vaikeasti tavoitettavissa, erikoispitkän ruuvimeisselin käyttö voi parantaa pääsyä.

Aloita vaihtamalla mikä tahansa liitin, mutta muista säästää "B"-liitin (akkuvirta) viimeiseksi. Ruuvaa jokainen liitin irti varovasti ja varo, ettet menetä aluslevyjä.

Kun kaikki liittimet on vaihdettu, varmista, että ne on kiristetty kunnolla. Kääri kangas uudelleen kytkimen ympärille ja aseta se takaisin alkuperäiseen asentoonsa. Vaihda aiemmin irrotetut puristimet.

 

Vaihe 7: Testaa sytytysvirta

Ennen kansien uudelleen kokoamista on erittäin tärkeää testata sytytysvirta varmistaaksesi, että se toimii oikein. Kytke akku takaisin ja aseta kaivinkoneen sytytyskytkin takaisin sille varattuun kohtaan.

Aseta avain virtalukkoon ja käännä se "on"-asentoon. Kuuntele naksahdusääntä, sillä se osoittaa, että lämmitin toimii oikein.

Pidä avainta "on"-asennossa muutaman sekunnin ajan ja käännä se sitten "run"-asentoon. Tässä vaiheessa kaiken pitäisi toimia normaalisti.

Nyt voit laittaa kaikki kannet takaisin päälle. On suositeltavaa suorittaa viimeinen testi varmistaaksesi, että koneesi on täysin toimintakunnossa, ennen kuin käytät sitä. Kun kannet ovat tiukasti paikoillaan, kaivinkoneen pitäisi olla käyttövalmis.

 

Suositut sytytyskytkimet

1.Sytytyksen käynnistyskytkin Yanmarille

Uusi Sytytysvirran kytkin Yanmarille C50R C60R C70R

Kunto: uusi, jälkimarkkina

Yhteensopivat mallit: Yanmar C50R C60R C70R

Sytytyskytkin W/301 Avaimet 933110-00100 933110-00200 933110-00300 Yanmar Excavator C50R C60R C80R B08-3 Moottori 3TNV76 3TNE74

Valmistaudu sytyttämään seikkailusi upouudella sytytyskäynnistyskytkimellä, joka on suunniteltu yksinomaan Yanmar C50R-, C60R- ja C70R-malleille. Tämä huippuluokan kytkin on täällä mullistamaan Yanmar-kokemuksesi ja tuomaan matkoihisi aivan uudenlaista jännitystä

 

2.Isuzun sytytysvirran kytkin

Uusi sytytyskytkin Start 8970444180 Isuzu 6BG1TRP -moottorin vaihto

Osanumero: 8970444180

Kunto: uusi, aito Isuzu

Moottorille 6BG1TRP

Emme tarjoa takuuta tälle osalle.

Uusi Isytytyskytkin Start 8970444180 Isuzun 6BG1TRP-moottorin vaihto! Päivitä Isuzu-autosi tällä huippuluokan sytytysvirtakäynnistimellä. Tämä vaihtokone on suunniteltu erityisesti tehokkaalle 6BG1TRP-moottorille, ja se takaa tasaisen ja luotettavan käynnistyksen joka kerta.

 

3.Sytytysvirran kytkin John Deerelle

Uusi sytytyskytkin 194155 AM876787 198360-52160 198162-52150 Sopii John Deereen 

Kunto: uusi, jälkimarkkina

Osanumero: AM876787 198360-52160 198162-52150

Sovellus: John Deere 670 790 870 970 990 1070 3005 4005 traktori

Uusi Sytytyskytkin John Deerelle: 194155 AM876787 198360-52160 198162-52150. Valmistaudu sytyttämään John Deere -koneesi tällä huippuluokan virtakytkimellä. Suunniteltu sopimaan täydellisesti ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä, se on täydellinen päivitys laitteellesi. Älä missaa tätä John Deeresi välttämätöntä komponenttia. Nappaa omasi nyt!

 

4.Sytytyksen käynnistyskytkin kotelolle

Sytytyskytkin avaimilla 99178C1 Tapaukselle 275 265 255 245 235 Traktori

Osanumero: 99178C1

Sovellus: Sopii Case Tractoriin 235 245 255 265 275

Paranna traktorisi suorituskykyä sytytyslukolla avaimilla 99178C1. Tämä huippuluokan kytkin, joka on suunniteltu erityisesti Case 275-, 265-, 255-, 245- ja 235-traktoreille, varmistaa sujuvan käynnistyksen ja luotettavan toiminnan. Päivitä sytytysjärjestelmäsi tänään ja koe ero!

 

Osa sytytyskytkinten osia:

https://www.fabheavyparts.com/collections/ignition-switch?_pos=1&_psq=Ignition+Switch&_ss=e&_v=1.0

 

FAB raskaat osat  voivat auttaa tarpeidesi kanssa

Tervetuloa Fab Heavy Partsin verkkoluetteloon, jossa voit tutustua ihastuttavaan valikoimaan  virtakytkimet.  Meillä on monipuolinen valikoima tarpeidesi mukaan. Asiantunteva varaosatiimimme on käytettävissäsi ja valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

 

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.