Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Kuinka valita oikea turboahdin

How To Choose The Right Turbocharger

 

Kun valitset moottorillesi sopivan turboahtimen, sinun on otettava huomioon monia asioita. Ainutlaatuisen moottorisi ominaisuudet eivät ole tärkeitä, vaan myös toiminto, johon moottori on suunniteltu. Tärkein strategia näiden ongelmien ratkaisemiseksi on kuitenkin realistinen näkökulma.

fab heavy parts turbochargers for sale buyers guide for turbo

Lue eteenpäin ja opi valitsemaan oikea turboahdin ajoneuvoosi.

 

Tarvitsetko moottorin osien jälkimarkkinaliikkeen? Sitten Fab Heavy Parts on avuksesi. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

 

Turboahdinta valittaessa huomioon otettavat tekijät

Suorituskykyistä turboahdinta valitessa haluttu hevosvoiman määrä on ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon. Jokainen turboahdin on suunniteltu toimimaan tietyllä hevosvoimalla ja iskutilavuusalueella ajoneuvolle, johon se on asennettu. Jos valitset turbon, joka on liian suuri moottorillesi, koet huomattavan määrän turbon viivettä. Toisaalta, jos valitset turbon, joka on liian pieni moottorillesi, saatat jäädä halutusta hevosvoimasta.

Toisin sanoen, jos turboat normaalisti hengittävän moottorin, joka tuottaa 400 hevosvoimaa, oletettavasti toivoisit sen tekevän 600 hevosvoimaa. Mitä tulee kadulla ajamiseen yleensä, viidenkymmenen prosentin korotus on käytännöllisempää, ja jos sovitat turbon tälle laajennustasolle, saat miellyttävämpiä tuloksia.

 

 

Kuinka valita oikea turboahdin

Ajoneuvon moottorin pakokaasut kääntävät turboahtimeksi kutsutun turbiinin, joka sitten puristaa ja ajaa enemmän ilmaa palotilaan. Jos sylinterissä on enemmän ilmaa, voidaan syöttää suurempi määrä polttoainetta.

Mitä enemmän polttoainetta ja ilmaa sylinteriin pakataan, sitä tehokkaampi palaminen ja sitä enemmän sähköä tuotetaan. Tämä parantaa merkittävästi ajoneuvosi paino-tehosuhdetta. Turboahtimille on kuitenkin olemassa useita sovelluksia ajoneuvon hevosvoiman lisäämisen lisäksi. Autonvalmistajat asentavat turboahtimen vähemmän tehokkaaseen moottoriin parantaakseen ajoneuvon polttoainetehokkuutta vaarantamatta sen tehoa. Joten mitä tulee kaasunsäästöön, pienempi moottori on parempi kuin suurempi. Turbon asennuksen ansiosta pienempi moottori tuottaa saman verran tehoa kuin suurempi moottori, mikä aiemmin oli mahdotonta. Kun valitset autoosi turboahtimen, sinun on suoritettava seuraavat tärkeät toimenpiteet:

Asetetaan tavoite, joka voidaan saavuttaa

Jos moottorisi tuottaa nyt 400 hevosvoimaa, on loogista olettaa, että haluat nostaa sen 600 hevosvoimaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Toisaalta, jos moottorisi tuottaa tällä hetkellä vain 200 hevosvoimaa, kannattaa harkita sen lisäämistä 600 hevosvoimaan. Toisaalta tämä ei vaikuta kovin käytännölliseltä.

Voit odottaa saavasi 50 prosenttia enemmän hevosvoimaa missä tahansa naapurustossa, kun olet asentanut turbon moottoriisi. Vaikka hevosvoiman lisääminen 300 prosentilla, 200:sta 600:aan, on teoriassa saavutettavissa. Tämä vaatisi kuitenkin huomattavan määrän muita parannuksia turbon lisäksi. Tämän lisäksi sinun tulee hienosäätää säädöt varmistaaksesi, että ne ovat yhteensopivia keskenään.

 

Päätä paras vaihtoehto.

Ennen kuin valitset autollesi ihanteellisen turbon, sinun on ensin päätettävä tarvitsemasi hevosvoimat. Yritä aina pitää tämä tavoite perspektiivissä. Ei ole hyvä idea ostaa hätiköityä suurinta turboa, jonka voit paikantaa hetken helteessä. Kun valitset optimaalisen tavoitehevosvoimaalueen ajoneuvollesi, kysy itseltäsi nämä kysymykset:

  • Mitä yleensä teet autollasi?
  • Kuinka paljon pitoa luulet saavasi?
  • Mitkä ovat ajoneuvosi moottorin ja vaihteiston rajat?

Turboille on tarjolla laaja valikoima sovelluksia. Jotkut saavat moottorisi reagoimaan nopeammin, mitä haluat. Muut edistävät talouden kasvua. Toisella puolella on turbot, joiden ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ajoneuvon yleistä suorituskykyä.

 

Suorita laskutoimituksia

Voit käyttää Internetistä löytyvää laskinta tai voit tehdä laskelmat itse. Sinun on laskettava moottorisi tarvitsema ilmamäärä tietyllä ahtopaineella. Aloita tarkistamalla moottorin kierrosluku, koko ja tilavuustehokkuus.

 

Miksi valita oikea turboahdin ajoneuvollesi?

Jos valitset turbon, joka jää moottorisi hyötysuhdealueen ulkopuolelle, voit vahingoittaa sekä turboa että moottoria. On OK, että turbo hehkuu silloin tällöin; et kuitenkaan halua sen hehkuvan jatkuvasti. Jos työnnät turbosi toimimaan tehokkuusalueensa yli, tuhoat sen lyhyessä ajassa. Lisäksi äärimmäisen korkeaan lämpötilaan lämmitettyä ilmaa ruiskutetaan palokammioihin.

Luotettava jälkimarkkinamoottorisi osa

Turboahtimen lisääminen auton moottoriin on yleistä, koska maantiellä ajettaessa tarvitaan laajalti kiihtyvyyttä. Fab Heavy Parts -sivustolla olemme havainneet, kuinka valita sopiva turboahdin ajoneuvoosi.

Olemme erikoistuneet jälkimarkkinoiden halvempiin moottorin osiin. Nämä osat ovat upouusia ja laadukkaita. Olemme käyttäneet pitkään löytääksemme parhaita tarjouksia toimittajiltamme, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin saat parhaan turboahtimen autoosi!

 

diesel engine Turbochargers for sale 2022 half yearly sale

 

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.