Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Tutustu käynnistysmoottorien kestävyyteen

Discover the Durability of Starter Motors

Autoteollisuuden syntyvaiheessa ajoneuvojen käsisytytys perustui käynnistysmoottorina kuljettajan käsivarteen. Ensimmäinen sähkökäynnistin integroitiin autoihin vasta vuonna 1912, mikä mullisti prosessin. Nykyään ajoneuvon käynnistäminen on yhtä helppoa kuin avaimella tai napin painalluksella. Täältä löydät lisätietoa auton käynnistimen toimivuudesta.

Ennen kuin moottori voi käynnistyä, moottorin ohjausmoduulilla (ECM) on ratkaiseva rooli käynnistämällä useita toimintoja. Ensinnäkin ECM ilmoittaa polttoainepumpulle käynnistymään, mikä esikuormittaa polttoainejärjestelmän paineen sytytystä varten. Tämän jälkeen ECM arvioi huolellisesti jokaisen anturin ja aktivoi sytytysjärjestelmän. Vaikka nämä prosessit näyttävät kuljettajalle saumattomilta, ne tapahtuvat muutamassa millisekunnissa. Vaikka kuljettajan näppäimen tai painikkeen painallus käynnistää sekvenssin, ECM ohjaa koko käynnistysprosessin. Erityisesti vanhemmat ajoneuvomallit, jotka on valmistettu ennen 2010-lukua, käyttävät tyypillisesti perusrelekytkintä käynnistyksen aktivoimiseksi.

Kun kaikki tarvittavat tarkastukset on suoritettu, signaali lähetetään käynnistysmoottorille. Käynnistysmoottori kytkee sitten kaksi erillistä mekanismia, jotka pyörittävät yhdessä moottoria, mikä lopulta johtaa moottorin syttymiseen. käynnistysmoottorin toiminto on välttämätön moottorin nopeaan pyörittämiseen riittävän nopeasti syttymisen helpottamiseksi, erityisesti autoissa, joissa on automaattivaihteisto.

Käynnistimen toiminnan selvittäminen

Käynnistimessä kaksi ratkaisevaa mekanismia ovat keskeisessä asemassa: pääkäynnistinmoottori ja solenoidi. Näiden osien toiminta vaihtelee ajoneuvon iän ja merkin mukaan. Pääkäynnistinkäyttö koostuu tyypillisesti sähkömoottorista, joka käyttää harjasarjaa ankkurin akselin liikkeelle panemiseksi.

Käynnistysmoottorien alueella on erilaisia ​​tyyppejä, kuten suoravetokäynnistin ja vaihteistokäynnistin. Suorakäyttöinen käynnistin pyörittää suoraan hammaspyörää käyttömoottorin avulla. Toisaalta joissakin nykyaikaisissa ajoneuvoissa käytetään vaihteistokäynnistintä, joka mahdollistaa pienemmän pääkäyttömoottorin, mikä johtaa kompaktimpaan yksikköön. Tämä käynnistinversio käyttää samanlaista moottoria kuin suorakäyttö, mutta hammasratas toimii itsenäisesti käynnistysmoottorista. Useimmat vaihteistokäynnistimet integroivat käyttövaihteen päämoottoriin sekä välivälivaihteen, joka kytkeytyy hammaspyöräkokoonpanoon liitettyyn keskipakokytkimeen. Tämän jälkeen solenoidin mäntä laukaisee hammaspyörän toiminnan.

 

Epäonnistuneet käynnistysmerkit

Kun aloitusaine alkaa osoittaa taantuman oireita, on erittäin tärkeää tunnistaa varoitusmerkit viipymättä lisävaurioiden estämiseksi. On tärkeää huomata, että samankaltaiset merkit johtuvat myös tyhjentyneestä akusta, joten on suositeltavaa tarkistaa akun lataustila ennen korjausten aloittamista.

- Hionta: Jos kuulet hiontaääntä yrittäessäsi käynnistää moottoria, on ehdottomasti lopetettava käynnistysprosessi välittömästi. Tämä hiontaääni tarkoittaa tyypillisesti joko moottorin hammaspyörän tai rengaspyörän kulumista tai vaurioita. Tämän varoitusmerkin huomiotta jättäminen voi johtaa huomattaviin korjauskustannuksiin, jos hammaspyörä halkeilee tai hammaspyörän hampaat ovat merkittävästi kuluneet.

- Kolina tai surina: Klaminat tai surinat voivat viitata siihen, että käynnistin ei kytkeydy hammaspyörän hampaat. Kolinaa voi esiintyä, kun hammaspyörä koskettaa hammaspyörää, solenoidin mäntä liikkuu ilman pääkäyttömoottorin pyörimistä tai käynnistimen sisäisen toimintahäiriön vuoksi. Jos kuulet vain surinaa tai huminaa, se viittaa siihen, että käynnistin on lukossa.

- Vapaapyöriminen: Nopeasti pyörivä käynnistin ja suriseva ääni tarkoittaa, että mäntä tai Bendix ei kytkeydy kuten tarkoitettu. Vaikka satunnaisia ​​vapaapyörimistapauksia saattaa esiintyä, toistuvat esiintymiset muutaman käynnistysyrityksen sisällä viittaavat mahdolliseen vaurioitumiseen käynnistimessä. On suositeltavaa käsitellä tämä ongelma nopeasti lisäkomplikaatioiden välttämiseksi.

 

Mitä tehdä, jos käynnistin epäonnistuu

Jos ajoneuvosi käynnistin lakkaa toimimasta, on ratkaisevan tärkeää ryhtyä järjestelmälliseen vianmääritykseen ja mahdolliseen ongelman ratkaisemiseen.

Aluksi on suositeltavaa tarkastaa käynnistimeen liittyvät sähköliitännät. Tarkista akun navat, käynnistysakkun johto ja liipaisujohdot korroosion tai vaurioiden varalta. Jos tällaisia ​​ongelmia havaitaan, on välttämätöntä vaihtaa vialliset osat viipymättä. Tapauksissa, joissa käynnistin ei aktivoidu kokonaan, todennäköinen syy on sähkövika. Käänteisesti, jos käynnistimestä kuuluu napsahduksia tai surinaa, vika voi silti johtua sähkölähteestä. Henkilöille, joilla on vanhempia Ford-ajoneuvoja tai jotka on varustettu Bendix-tyyppisellä käynnistimellä, on suositeltavaa tarkistaa ensin kauko-asennettava solenoidi, koska näiden komponenttien tiedetään olevan alttiita vioille.

Jos sähköliitännät näyttävät olevan ehjät ja toimivat, mahdollinen väliaikainen ratkaisu epäonnistuneelle käynnistimelle on antaa fyysinen lakko. Tämä epätavallinen menetelmä sisältää käynnistimen rungon kevyen koputuksen pienellä vasaralla, putkella tai vastaavalla esineellä. Tarkoituksena on irrottaa mahdollisesti juuttunut solenoidi, joka saattaa haitata käynnistimen toimintaa. Vaikka tämä tekniikka saattaa tuottaa väliaikaisia ​​tuloksia tai osoittautua tehottomiksi, kannattaa yrittää, jos käynnistimen käyttö on mahdollista.

Jos sähköliitäntöjen tarkastus tai fyysinen iskumenetelmä eivät ole onnistuneet korjaamaan käynnistimen toimintahäiriötä, on todennäköistä, että käynnistin on saavuttanut käyttöikänsä lopun ja se on vaihdettava ainoana toimivana toimintatapana.

 

Opas käynnistimen vaihtamiseen

Voit vaihtaa käynnistimen seuraavasti:

- Aloita irrottamalla akun negatiivinen napa turvallisuuden varmistamiseksi vaihtoprosessin aikana.

- Nosta seuraavaksi ajoneuvoa niin, että sen alle jää riittävästi tilaa liikkumiseen. Käytä nostkitelineitä betonilla tai tukiramppeja pehmeämmille pinnoille, kuten asfaltille tai soralle, ajoneuvon kiinnittämiseen.

- Paikanna käynnistin ajoneuvon alta. Useimmissa tapauksissa käynnistin löytyy matkustajan puolelta, jossa moottori kytkeytyy vaihteistoon. Joissakin ajoneuvoissa voi kuitenkin olla käynnistin, johon pääsee käsiksi konepellin alta.

- Jatka irrottamalla pääakun virtajohto ja sen jälkeen laukaisujohto. Nämä liitännät sisältävät tyypillisesti muttereita ja lukkoaluslevyjä, vaikka joissakin ajoneuvoissa voidaan käyttää liipaisimen pistokkeita.

- Irrota käynnistin varovasti ja liu'uta se sitten pois vaihteistosta ja poispäin moottorista. Muista, että käynnistimet ovat yleensä melko raskaita, joten ole varovainen nostaessasi ja laskeessasi moottoria.

- Kun asennat uutta käynnistintä, noudata poistoprosessin käänteistä järjestystä. Joissakin tapauksissa tietyt moottorit saattavat vaatia välilevyjä käynnistimen oikean suuntaamiseksi. Selvitä, onko välilevyt tarpeen tietyssä merkissäsi ja mallissasi, etsimällä ohjeita.

 

Suositut käynnistysmoottorit

1.Käynnistysmoottori Perkinsille

Käynnistysmoottori T411405 3825901 3417602 Perkinsille

Vaihda osanumero:
Perkins T411405, 3825901, 3417602
Iskra IS1295, AZF4838
Woodauto MAHMS447

Tekniset tiedot:
Jännite: 24 volttia
Hampaiden lukumäärä: 10

Sovellus:
Fit for Perkins

Paranna ajoneuvosi suorituskykyä käynnistysmoottorilla T411405 3825901 3417602, joka on erityisesti suunniteltu Perkins-moottoreille. Tämä korkealaatuinen käynnistysmoottori varmistaa luotettavan sytytyksen joka kerta ja tarjoaa saumattoman käynnistyskokemuksen ajoneuvollesi.

 

2. Käynnistysmoottori Bobcatille

Käynnistysmoottori 6691621 Sopii Bobcat Excavator 418 E10 E19 E8

Vaihda osanumero: 6691621, 5002731

Sopii Kubota-moottoriin: D722

Sovellus:
Sopii Bobcat-kaivukoneeseen: 418, E10, E19, E8

Paranna Bobcat Excavator 418 E10, E19 tai E8 suorituskykyä käynnistysmoottorilla 6691621. Tämä korkealaatuinen moottori on suunniteltu erityisesti sopimaan saumattomasti Bobcat-kaivukoneeseesi varmistaen luotettavan ja tehokkaan toiminnan.

 

3. Käynnistysmoottori JLG:lle

12V 10T käynnistysmoottori 70024311 70022640 JLG-telekurottimelle G12-55A
G10-55A

Vaihda osanumero: 70024311, 70022640

Tekniset tiedot:
Jännite (V): 12
Hampaiden lukumäärä: 10

Sovellus:
Sopii JLG-telekurottimeen: G12-55A, G10-55A

Käynnistä JLG-telekurottimesi G12-55A ja G10-55A 12V 10T käynnistysmoottorilla 70024311 70022640. Tämä korkealaatuinen käynnistysmoottori on suunniteltu käynnistämään koneesi tarkasti ja tehokkaasti. Sano hyvästit hitaille käynnistyksille ja tervetuloa sujuvalle toiminnalle joka kerta kun käännät avainta. Päivitä laitteistosi tällä luotettavalla käynnistysmoottorilla ja koe ero omakohtaisesti.

 

4. Käynnistysmoottori Doosanille

Käynnistysmoottori 300516-00039A 300516-00039 410-58118 Doosan DL06 -moottorille, 24V
osanumero: 300516-000318,5-000318 , 1201626
Tekniset tiedot:
Jännite: 24V
Hampaiden lukumäärä: 13
Sovellus: Doosan DL06 -moottorille

Paranna Doosan DL06 -moottorisi suorituskykyä korkealaatuisella käynnistysmoottorilla 300516-00039A. Tämä 24 V:n käynnistysmoottori mallinumeroilla 300516-00039 ja 410-58118 on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja tehokasta käynnistystehoa.

 

FAB raskaat osat  voivat auttaa tarpeidesi kanssa

Tervetuloa Fab Heavy Partsin verkkoluetteloon, jossa voit tutustua ihastuttavaan valikoimaan käynnistysmoottoreita.  Meillä on monipuolinen valikoima tarpeidesi mukaan. Asiantunteva varaosatiimimme on käytettävissäsi ja valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.