Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Yleisiä kysymyksiä käynnistysmoottorista

Common questions about starter motor

Kun käsitellään viallista auton käynnistysmoottoria, on tärkeää tunnustaa, että vaikka se ei välttämättä aiheuta välitöntä vaaraa kuljettajalle, sen epäluotettavuus voi johtaa epämukavuuteen. vikoja ja mahdollisesti kalliimpia korjauksia. Viallisen käynnistysmoottorin varhaisten merkkien tunnistaminen ja ennakoivien toimien toteuttaminen sen vaihtamiseksi ajoissa on välttämätöntä ajoneuvosi jatkuvan moitteettoman toiminnan varmistamiseksi. Jos käynnistysmoottorissasi on merkkejä epäjohdonmukaisuudesta tai viasta, nopea vaihto on erittäin suositeltavaa, jotta ajoneuvosi suorituskyky ja luotettavuus säilyvät optimaalisesti.

Miten käynnistysmoottori vaihdetaan?

Käynnistysmoottorin vaihtoprosessi sisältää useita tarkkoja vaiheita sujuvan ja onnistuneen vaihdon varmistamiseksi. Tässä on yksityiskohtainen erittely siitä, kuinka käynnistysmoottori tavallisesti vaihdetaan:

- Ensinnäkin turvallisuussyistä ajoneuvon akku irrotetaan, jotta vältetään vahingossa tapahtuvat sähköiskut toimenpiteen aikana.

- Seuraavaksi ajoneuvo nostetaan varovasti nostimelle, jotta käynnistysmoottoriin pääsee helposti käsiksi.

- Olemassa olevaan käynnistysmoottoriin kytketty johdotus irrotetaan sitten järjestelmällisesti irrotuksen valmistelua varten.

- Kun johdotus on irrotettu, käynnistysmoottori irrotetaan kiinnityspaikastaan ​​ajoneuvon moottoritilassa.

- Kun vanha käynnistysmoottori on poistettu, uusi asetetaan huolellisesti ja kiinnitetään paikalleen sopivilla kiinnityspulteilla.

- Kiinnityspultit kiristetään sitten huolellisesti varmistaakseen, että uusi käynnistysmoottori on kiinnitetty kunnolla sille varattuun kohtaan.

- Tämän jälkeen johdot liitetään huolellisesti uudelleen uuteen käynnistysmoottoriin varmistaen, että jokainen liitäntä on turvallinen ja oikein kohdistettu.

- Tämän jälkeen ajoneuvo lasketaan takaisin maahan nostimesta, mikä mahdollistaa vaihdetun käynnistysmoottorin kattavan tarkastuksen.

- Prosessin viimeistelemiseksi akku kytketään uudelleen ja sytytysvirtaa käännetään varmistaakseen, että uusi käynnistysmoottori toimii oikein.

Noudattamalla näitä vaiheita huolellisesti käynnistysmoottorin vaihto voidaan suorittaa tehokkaasti, mikä varmistaa ajoneuvon oikean toiminnan ja suorituskyvyn.

 

Kuinka kauan kestää käynnistysmoottorin vaihtaminen?

Käynnistysmoottorin vaihtoon tarvittava kesto voi vaihdella ajoneuvosi merkistä ja mallista sekä mahdollisista lisäongelmista riippuen. Yleensä käynnistysmoottorin vaihto voi kestää jopa 4 tuntia. Tässä aikataulussa otetaan huomioon nykyisen käynnistysmoottorin huolellinen purkaminen, uuden komponentin asennus ja perusteellinen testaus oikean toiminnan varmistamiseksi. On suositeltavaa kuulla pätevää mekaanikkoa tai autoteknikkoa arvioidaksesi tarkasti tähän tehtävään tarvittavan ajan, mikä varmistaa onnistuneen ja tehokkaan vaihtoprosessin.

 

asiakkaiden yleisiä kysymyksiä

1.Mikä aiheuttaa käynnistimen epäonnistumisen?

Käynnistysmoottorit voivat vioittua useista tekijöistä johtuen. Tyypillisesti ensisijainen syy on luonnollinen kuluminen, joka ilmenee ajan myötä. Kiihtynyt tai ennenaikainen vika voi kuitenkin usein johtua kuluneesta tai heikentyneestä auton akusta. Lisäksi alhainen lataustila voi johtua toistuvista lyhyistä matkoista tai epäsäännöllisistä ajo-olosuhteista. On tärkeää puuttua näihin ongelmiin nopeasti, jotta varmistetaan käynnistysmoottorin optimaalinen toiminta ajoneuvossasi.

 

2.Mikä aiheuttaa käynnistysmoottorin vioittumisen?

Käynnistysmoottorin heikkeneminen voi johtua pääasiassa viallisesta solenoidista, joka on vastuussa käynnistysmoottorin vaihteiston kytkemisestä vauhtipyörään moottorin pyörimisen käynnistämiseksi. Kuitenkin näkökohta, joka usein jätetään huomiotta, on käynnistysmoottorin takana sijaitsevan harjakotelon kunto. Tällä komponentilla on ratkaiseva rooli käynnistysmoottorin oikean toiminnan varmistamisessa, eikä sitä pidä aliarvioida sen suorituskykyyn liittyvien ongelmien diagnosoinnissa.

 

FAB raskaat osat  voivat auttaa tarpeidesi kanssa

Tervetuloa Fab Heavy Partsin verkkoluetteloon, jossa voit tutustua ihastuttavaan valikoimaan   Käynnistysmoottori.  Meillä on monipuolinen valikoima tarpeidesi mukaan. Asiantunteva varaosatiimimme on käytettävissäsi ja valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

3.Mikä voi aiheuttaa käynnistysvian?

Käynnistimen vika voi johtua useista tekijöistä. Käynnistysmoottori on suunniteltu kestämään useita kierroksia ennen kuin se lähestyy käyttöikänsä loppua. Ennenaikainen vika liittyy tyypillisesti järjestelmän komponenttien vuorovaikutukseen. Näistä osista auton akku on pääsyyllinen käynnistysmoottorin hitaaseen pyörimiseen. Auton akun kunto ja tehokkuus vaikuttavat suoraan käynnistysmoottorin suorituskykyyn, mikä tekee siitä tärkeän tekijän ajoneuvon sytytysjärjestelmän moitteettomassa toiminnassa.

 

4.Mikä aiheuttaa käynnistysmoottorin sammumisen?

- Alikokoinen akku: Akku, joka ei anna riittävästi tehoa, voi rasittaa käynnistysmoottoria liikaa ja johtaa ennenaikaiseen vikaan.

- Sytytyskytkin: Viallinen tai kulunut virtalukko voi aiheuttaa epäsäännöllisen virransyötön käynnistysmoottorille, mikä vaikuttaa sen suorituskykyyn ja pitkäikäisyyteen.

- Öljyvuotot: Öljyvuotot käynnistysmoottorin läheisyydessä voivat saastuttaa sen komponentit aiheuttaen vaurioita ja haitata sen toimintaa.

- Altistuminen lämmölle: Pakokaasukomponenttien tai muiden lämmönlähteiden läheisyys voi johtaa käynnistysmoottorin ylikuumenemiseen, mikä lyhentää viime kädessä sen käyttöikää.

 

5.Kuinka paljon käynnistysmoottorin vaihto maksaa?

Käynnistysmoottorin vaihto on välttämätön huoltotehtävä polttomoottorilla varustetuissa ajoneuvoissa. Jossain vaiheessa auton käyttöikää tämä komponentti on vaihdettava ajoneuvon moitteettoman toiminnan varmistamiseksi. Vaikka kustannukset voivat vaihdella auton merkin ja mallin mukaan, jälkimarkkinoiden käynnistysmoottorin vaihdon keskihinta on yleensä 380–640 dollaria. On erittäin tärkeää budjetoida nämä kulut ajoneuvosi luotettavuuden ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

 

6.Voitko käynnistää auton huonolla käynnistimellä?

Jotta haluat käynnistää auton, jossa on viallinen käynnistin, tarvitset ulkoisen virtalähteen, kuten toisen ajoneuvon, kuorma-auton tai tehostimen/käynnistyspaketin. Kaapeleiden avulla voit siirtää sähkövirtaa ulkoisesta lähteestä autosi akkuun. Tämä menetelmä on tehokas, jos auton akku on viallinen, tyhjä tai vähissä. On tärkeää huomata, että auton apukäynnistys ei ratkaise käynnistysmoottoriin liittyviä ongelmia ja että se ei todennäköisesti toimi, jos käynnistysmoottorissa on toimintahäiriö.

 

7.Voiko huono käynnistin tappaa akun?

Viallinen käynnistin voi todellakin vaikuttaa haitallisesti akkuun. Kun viallinen käynnistysmoottori kuluttaa liikaa tehoa, se voi johtaa jatkuvaan purkautumisskenaarioon. Tämä voi johtaa Dead Cell -kennon kehittymiseen akussa, jossa enimmäislataustaso on rajoitettu 10:een.6 V, mikä aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita akulle. On tärkeää, että kaikki käynnistysongelmat ratkaistaan ​​nopeasti, jotta vältetään tällaiset haitalliset seuraukset ja varmistetaan ajoneuvosi akun optimaalinen suorituskyky ja pitkä käyttöikä.

 

Suosittu käynnistysmoottori

1. Käynnistysmoottori Boschille

Käynnistysmoottori 0001368015 Boschille

Osanumero: 0001368015

Sovellukset: Bosch

Paranna ajoneuvosi suorituskykyä Boschin käynnistysmoottorilla 0001368015. Tämä korkealaatuinen käynnistysmoottori varmistaa luotettavan sytytyksen ja moottorin sujuvan käynnistyksen joka kerta kun käännät avainta. 

 

2. Sumitomon käynnistysmoottori

Sumitomo Excavator SH280 Isuzu Engine 6BD1 -käynnistysmoottorille
Sovellus:
Malli: Sumitomo Excavator SH280
moottori: Isuzu Engine 6BD1

Paranna Sumitomo Excavator SH280:n suorituskykyä huippulaadukkaalla Isuzu Engine 6BD1 käynnistysmoottorilla. Tämä erityisesti koneellesi suunniteltu käynnistysmoottori varmistaa luotettavan ja tehokkaan moottorin sytytyksen, jolloin voit hoitaa kaivutehtävät helposti ja tarkasti.

 

3. Käynnistysmoottori Cumminsille

Käynnistysmoottori 4934655 Sopii Cummins Engineen 6BT 6BT5.9

Osanumero:
4934655, C4934655

Sovellukset:
Sopii Cummins-moottoreihin: 6BT, 6BT5.9

Nosta moottoripeliäsi käynnistysmoottorilla 4934655, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti Cummins Engine 6BT 6BT5:een.9 Tämä korkealaatuinen käynnistysmoottori varmistaa tasaisen ja tehokkaan käynnistyksen joka kerta, antaen sinulle moottorillesi tarvitseman luotettavuuden ja suorituskyvyn. Päivitä ajoneuvosi tällä huippuluokan käynnistysmoottorilla ja koe ero moottorisi suorituskyvyssä.

 

4. Mitsubishin käynnistysmoottori

Moottoriin Mitsubishi 8D10 8DC11 Käynnistysmoottori M005T50071

Vaihto: M005T50071

Sovellus: Mitsubishi Engine 8D10 8DC11

Tekniset tiedot:

Hampaat: 13T55mm
Jännite: 24V
Teho: 7.5kw t4

Päivitä Mitsubishi 8D10 8DC11 tehokkaalla käynnistysmoottorilla M005T50071. Koe parannettu sytytysteho ja luotettavuus tällä huippuluokan moottorikomponentilla. Sano hyvästit aloitusongelmille ja tervetuloa sujuvaan, tehokkaaseen alkuun joka kerta. Paranna ajokokemustasi tällä olennaisella päivityksellä Mitsubishi-moottorillesi.

 

FAB raskaat osat  voivat auttaa tarpeidesi kanssa

Tervetuloa Fab Heavy Partsin verkkoluetteloon, jossa voit tutustua ihastuttavaan valikoimaan   Käynnistysmoottori.  Meillä on monipuolinen valikoima tarpeidesi mukaan. Asiantunteva varaosatiimimme on käytettävissäsi ja valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.