Mag-order sa amin Ngayon at Maging FAB VIP. Mga Gantimpala&VIP

Makakuha ng $50 na Bawas sa Final Drive Travel Motors Mamili ng Final Drive

Makakuha ng 10% diskwento sa pag-checkout sa tool box, floor jack, engine hoist, shop press, oil drain pan, wrench set, porta power kit Mamili ng mga Tool

Upgrade de verlichting van uw tractor met LED-retrofit

Upgrade your tractor's lighting with LED retrofitting

Overweegt u het idee om de koplampen van uw tractor te upgraden met LED-verlichting? Misschien vraagt ​​u zich af wat het retrofitten van verlichting precies inhoudt. In wezen gaat het om het renoveren van uw bestaande verlichtingsarmaturen of lampen met LED-lampen, die een betere verlichting en lichttemperatuur bieden. Deze upgrade vermindert niet alleen de warmte-emissie, maar bespaart ook energie.

Als u in een gebied woont met lange, donkere winters en merkt dat u comfortabeler moet werken, is het zeer raadzaam om de koplampen van uw tractor te upgraden. Het is begrijpelijk dat u mogelijk nog steeds vragen en onzekerheden heeft over deze beslissing, omdat u niet zeker weet welke opties voor u beschikbaar zijn.

Waarom zou u serieus overwegen om LED-verlichting toe te passen op uw tractorverlichting? Het gebied van de lichttechnologie heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt, waarbij LED-lampen voorop lopen. Op het gebied van landbouwmachines zijn ze uitgegroeid tot een stralende ster. Maar wat maakt LED-retrofit de optimale keuze voor uw tractor? Sta mij toe wat licht op de zaak te werpen.

LED-verlichting: de ultieme energie-efficiënte verlichtingsoplossing

Als het om energie-efficiëntie gaat, zijn LED-lampen de baas. Ze bieden niet alleen een langere levensduur van de accu en de dynamo voor uw machine, maar elimineren ook het risico op overbelasting van het elektrische systeem, wat vooral van cruciaal belang is bij oudere machines. Maar dat is nog niet alles: LED-lampen worden vervaardigd zonder zware vervuilende stoffen of gevaarlijke materialen, waardoor ze een nog groenere keuze zijn.

Als je LED-lampen vergelijkt met traditionele halogeen- en gloeilampen, is het verschil enorm. Terwijl halogeen- en gloeilampen maar liefst 90% tot 95% van de stroom verbruiken om warmte te genereren, hebben LED-lampen slechts 80% stroom nodig, en deze blijft constant. Dit maakt ze een ideale keuze voor koudere temperaturen, omdat ze hun efficiëntie behouden, ongeacht het klimaat. Bovendien hebben LED-lampen het extra voordeel dat ze direct aangaan, waardoor ze onmiddellijk en zonder enige vertraging worden verlicht.

Naast hun energie-efficiëntie beschikken LED-lampen ook over gebruiksvriendelijke eigenschappen. Sommige LED-lampen zijn ontworpen met een langzame startfunctie, waarbij het wattage geleidelijk wordt verhoogd van een laag niveau naar vol vermogen. Dit zorgt niet alleen voor een soepelere overgang, maar verlengt ook de levensduur van de lampen. Bovendien zijn deze LED-lampen speciaal ontworpen om te passen in bestaande verlichtingsbehuizingen voor tractoren, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Dankzij de plug-and-play-connectiviteit is het installeren van LED-lampen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Transformeer uw machines in een energiezuinige krachtpatser met LED-verlichting. Zeg vaarwel tegen overmatig energieverbruik, oververhitting en vertraagde verlichting. Omarm de toekomst van de verlichtingstechnologie en ervaar vandaag nog de talrijke voordelen van LED-verlichting.

 

LED produceert natuurlijk licht

Ontdek de magie van LED-lampen die moeiteloos de rustgevende gloed van natuurlijk zonlicht nabootsen. Deze ongelooflijke lampen stralen een kleurtemperatuur uit die perfect lijkt op de warme tinten van de zon, waardoor een visueel aantrekkelijke omgeving ontstaat die zacht is voor de ogen.

In tegenstelling tot andere soorten verlichting bieden LED-lampen een natuurlijk kleurenspectrum dat oogvermoeidheid vermindert, zodat u langere tijd zonder ongemak kunt werken of ontspannen. Dit is vooral gunstig voor tractorbestuurders die lange uren in hun voertuigen doorbrengen, omdat het een grotere productiviteit bevordert en de belasting van de ogen minimaliseert.

Door te kiezen voor LED-verlichting, kun je elke ruimte omtoveren in een toevluchtsoord van natuurlijke verlichting. Verbeter uw productiviteit en welzijn met deze innovatieve lampen die moeiteloos de schoonheid en warmte van zonlicht nabootsen.

 

LED-lampen hebben een langere levensduur

Verlicht uw ruimte met de schittering van LED-lampen, bekend om hun uitzonderlijke lange levensduur. In tegenstelling tot andere lampen hebben LED-lampen een indrukwekkende levensduur van wel 40.000 uur en vereisen ze minimaal onderhoud. Ter vergelijking: HID-lampen verbleken in vergelijking: ze gaan slechts 2.500 uur mee, terwijl halogeenlampen een nog kortere levensduur hebben van ongeveer 500 uur.

Een van de belangrijkste voordelen van LED-lampen is hun veerkracht. Deze lampen zijn ontworpen om de elementen te weerstaan ​​en bieden bescherming tegen water en stof. Sterker nog, u kunt er zelfs met een gerust hart een hogedrukreiniger omheen gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. In tegenstelling tot traditionele lampen die afhankelijk zijn van kwetsbare gloeidraden, zijn LED-lampen vrij van zulke delicate componenten, waardoor ze immuun zijn voor trillingen en een lange levensduur garanderen.

Het vervangen van LED-lampen is een fluitje van een cent en vereist geen technische expertise. Sluit ze gewoon aan en u bent klaar om te gaan.

 

LED's Creëer minimale schaduwgebieden 

Ervaar de magie van LED's terwijl ze moeiteloos schaduwen uit je omgeving verbannen. Met hun gerichte lichtopbrengst bieden deze innovatieve lampen een vloed- of trapeziumvormig patroon. Schijnwerpers zijn ideaal voor het verlichten van brede en korte oppervlakken, terwijl lampen met een trapeziumvormig patroon perfect zijn voor algemene werkzaamheden. Zeg vaarwel tegen donkere hoeken en omarm het smalle langeafstandspatroon van deze uitzonderlijke verlichtingsoplossingen

 

LED's zijn populair op de landbouwmarkt

LED's zijn enorm populair geworden op de landbouwmarkt dankzij hun aanzienlijke vooruitgang. De toenemende vraag naar LED-verlichting is zelfs zichtbaar voor oudere landbouwmachines, met name voor rijgewassen en tractoren met vierwielaandrijving. Een van de belangrijkste voordelen van LED's is het gemak waarmee ze achteraf kunnen worden aangebracht, waardoor er tijdens de installatie geen extra apparatuur nodig is.

Als u overweegt uw tractor uit te rusten met LED-verlichting, is het van cruciaal belang om uw specifieke verlichtingsvereisten te beoordelen. Evalueer het belang van het verlichten van een specifiek gebied of het toevoegen van extra licht aan de zijkant van uw tractor. Bedenk bovendien of u voor uw werk uitsluitend op de verlichting van uw tractor zult vertrouwen. In dat laatste geval is het aan te raden om voor een hogere kwaliteit LED-licht te kiezen.

Bij het vinden van de ideale LED voor uw tractorverlichting moet u rekening houden met de duurzaamheid ervan onder verschillende omstandigheden. Het moet bestand zijn tegen de strenge wintermaanden, inclusief blootstelling aan zout en trillingen, en tegen de hete zomermaanden. Bovendien zou de LED-lamp dienen als een uitstekende vervanging voor verlichting van aanhangers, vorkheftruckkoplampen, tuinverlichting, tractorlampen en andere verlichting van landbouwmachines.

Investeren in een hoogwaardige LED-lamp zorgt voor betrouwbare en langdurige prestaties en verbetert de zichtbaarheid en veiligheid tijdens landbouwwerkzaamheden. Dankzij hun vermogen om extreme omstandigheden te weerstaan ​​en hun veelzijdigheid in diverse toepassingen zijn LED's een onmisbare verlichtingsoplossing geworden voor de agrarische sector.

 

Zijn LED-retrofits duur?

LED-retrofits kunnen qua initiële kosten variëren van een paar honderd dollar tot enkele duizenden dollars. Het is echter belangrijk op te merken dat de initiële investering in een retrofit bedoeld is om voordelen op de lange termijn te bieden, zowel in termen van energieverbruik als kostenbesparingen.

Hoewel de initiële kosten aanzienlijk lijken, is het essentieel om rekening te houden met de langetermijnbesparingen die LED-retrofits bieden. LED-lampen staan ​​bekend om hun energie-efficiëntie en verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit in vergelijking met traditionele gloeilampen. Dit vertaalt zich in de loop van de tijd in lagere energierekeningen, waardoor u op de lange termijn geld kunt besparen.

Bovendien staan ​​LED-lampen bekend om hun milieuvriendelijkheid. Met een groeiende focus op duurzaamheid en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, zijn LED-lampen een groener alternatief voor andere soorten lampen. Ze hebben een langere levensduur, produceren minder warmte en bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik.

Door te kiezen voor LED-retrofits draagt ​​u niet alleen bij aan een groener milieu, maar profiteert u ook van een lager energieverbruik en kostenbesparingen op de lange termijn. Dus hoewel er misschien een initiële investering nodig is, maken de voordelen van LED-retrofits ze tot een waardevolle keuze voor mensen die groen willen gaan en daarbij geld willen besparen.

 

Manieren om LED-verlichting te moderniseren

Het achteraf uitrusten van uw verlichtingssysteem met LED-verlichting is een gamechanger die een groot aantal voordelen biedt. LED-lampen zijn niet alleen ongelooflijk energiezuinig, maar door ze achteraf aan te brengen, kunt u uw energieverbruik met maar liefst 70 procent verminderen in vergelijking met traditionele lampen. Zeg vaarwel tegen hoge elektriciteitsrekeningen en omarm een ​​groenere, duurzamere verlichtingsoplossing.

Een van de belangrijkste voordelen van retrofitting is het minimale onderhoud dat nodig is. LED-lampen hebben een uitzonderlijk lange levensduur, wat minder gedoe en minder vervangingen betekent. U hoeft niet langer voortdurend lampen te vervangen of u zorgen te maken over doorgebrande lampen. Met LED-retrofit kunt u jarenlang genieten van betrouwbare verlichting zonder de hoofdpijn van voortdurend onderhoud.

Laten we nu een duik nemen in de opwindende wereld van het achteraf inbouwen van LED-lampen en twee populaire opties verkennen:

1.Plug-and-Play LED-buizen: 

Als je op zoek bent naar een probleemloze upgrade naar LED-lampen, zijn plug-and-play LED-buizen de beste keuze. Zoals de naam al doet vermoeden, hoeft u alleen maar de LED-buis in uw bestaande armatuur aan te sluiten, zonder dat er extra bedrading of aanpassingen nodig zijn. Met deze handige oplossing kunt u genieten van de voordelen van LED-verlichting terwijl uw bestaande armaturen intact blijven. Bovendien zult u met veel plezier het brede assortiment betaalbare LED-lampen ontdekken dat beschikbaar is voor uw verlichtingsbehoeften. U bespaart niet alleen flink op de energiekosten, maar u zult de initiële investering na verloop van tijd ook terugverdienen door aanzienlijke besparingen.

2.LED-lamp Retrofitsets:

Als u liever uw huidige armaturen behoudt, maar toch de kracht van LED-verlichting wilt benutten, kunt u LED-lampen retrofitsets gebruiken zijn de perfecte oplossing. Met deze kits kunt u uw armaturen upgraden, waardoor ze compatibel worden met elke LED-lamp. De meeste retrofitkits bieden eenvoudige installatieprocessen, waardoor u uw verlichtingssysteem gemakkelijk kunt transformeren. Als u echter niet vertrouwd bent met bedrading en solderen, is het altijd een goed idee om een ​​professional te raadplegen om een ​​naadloze installatie te garanderen.

Dus of u nu kiest voor de eenvoud van plug-and-play LED-buizen of voor de veelzijdigheid van LED-lampen retrofitsets, het achteraf uitrusten van uw lampen met LED-technologie is een slimme zet. Geniet van de voordelen van energie-efficiëntie, minder onderhoud en langdurige verlichting. 

 

Populaire LED-lampen

 

1. LED-bovencabineverlichting voor John Deere

4 STUKS LED-bovencabinelichtlamp RE306510 Voor John Deere 7210 7410 7510 7610 7710 7810

Vervang onderdeelnummer: RE306510,RE161288,RE37450, RE577572

Toepassing:
Vervangt de verlichting op de voorkap van John Deere trekkers uit de 40-60-serie met Sound-
Gard-cabine.

Vervangt de verlichting in de bovenste cabine van John Deere trekkers uit de 6000-8010T-serie.

Vervangt het licht op de voorkap van John Deere rupsbulldozers.

Compatibel met:
Vervangt de motorkapverlichting voor John Deere 40-60-serie trekkers met geluid-
Gard-cabine:
40-serie: 4040, 4240, 4440, 4640, 4840
50-serie : 4050, 4250, 4450, 4650, 4850
55 Serie: 4055, 4255, 4455, 4555, 4755, 4955
60 Serie: 4560, 4760, 4960.

4 STUKS LED-lamp bovencabine RE306510 voor John Deere 7210, 7410, 7510, 7610, 7710 en 7810 tractoren! Verlicht uw cabine met deze hoogwaardige LED-lampen die zijn ontworpen om perfect op uw John Deere-modellen te passen. Ervaar beter zicht en voeg een vleugje stijl toe aan uw tractor met deze eersteklas cabineverlichting. Upgrade uw John Deere vandaag nog en maak uw nachtelijke activiteiten veiliger en leuker.

 

2. LED-koplamp voor behuizing

LED-koplamp 1964881C2 1964882C2 Voor CASE IH Tractor 5220 5230 5240 52503220 3230 4240 C50 C80

Vervang onderdeelnummer: 1964881C2,1964882C2

Toepassing:
Fit Voor CASE IH Tractor:
395,495,595,695,895,995,3220,3230,4210,4230,4240,5120,5130,5140,5220,5230,5240,5250,C50,C60,C 70,C80 ,C90,C100,CX50,CX60,CX70,CX80,CX90,CX100

LED-koplamp 1964881C2 1964882C2 voor CASE IH-tractormodellen 5220, 5230, 5240, 5250, 3220, 3230, 4240, C50 en C80. Verlicht uw weg met deze hoogwaardige LED-koplampupgrade. Ervaar beter zicht en veiligheid tijdens landbouwsessies laat op de avond. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw CASE IH-tractor met onze LED-koplamp 1964881C2 1964882C2.

 

3. LED-koplamp voor Bobcat

LED-voorlicht 7012802 6683314 voor Bobcat Toolcat 5600 5610

Vervang onderdeelnummer: 6683314,7012802,6683315,6682472

Toepassing:
Fit voor Bobcat Toolcat:5600,5610

Verlicht de weg met de LED-koplamp 7012802 6683314 die speciaal is ontworpen voor de Bobcat Toolcat 5600 en 5610. Verbeter uw zichtbaarheid en veiligheid met dit eersteklas voorlicht.

 

4. LED-omhullende koplamp voor Nederland

LED-omhullende koplamp 86514346 86514348 Voor New Holland Tractor 8970
8670A 8770A 8670 8770 8870

Vervang onderdeelnummer: 86514348,86514349,86514346,86514347

Toepassing:
Fit voor New Holland Tractor:8970,8670A,8770A,8870A,8670,8970A,8770,8870

LED-omhullende koplamp voor New Holland-tractormodellen 8970, 8670A, 8770A, 8670, 8770 en 8870. Verlicht uw pad met deze slanke en krachtige koplampupgrade. Ervaar verbeterd zicht en veiligheid op uw tractor met de geavanceerde LED-technologie. Upgrade vandaag nog uw New Holland-tractor!

 

Winkel LED-verlichting:

https://www.fabheavyparts.com/collections/led-industrial-lights-work-lights-tail-lights-and-headlights

 

FAB Heavy Parts  Kan u helpen met uw behoeften

Welkom bij Fab Heavy Parts' online catalogus, waar u een prachtige reeks  LED-verlichting. We hebben een gevarieerde selectie om aan uw behoeften te voldoen. Ons deskundige onderdelenteam staat tot uw beschikking en staat klaar om u bij elke stap te helpen.

Mag-iwan ng komento

Pakitandaan: ang mga komento ay dapat maaprubahan bago sila mai-publish.